Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-HiMulti 3 C | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-HiMulti 3C

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • I thjeshtë: Sistem Plug & Pump
 • Efikas: Sistemi hidraulik me efektivitet të lartë, harxhimi i ulët i rrymës dhe shumë kompakt falë optimizimit të motorit
 • Sistem që punon automatikisht dhe mbrojtje kundër punës pa ujë falë Wilo-HiControl 1
 • Me pak zhurmë: Niveli i zhurmës midis 56 dB(A) dhe 64 dB(A)
 • Komandimi i pompës HiControl 1 që rrotullohet në 360 ° për instalim të lehtë

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Wilo-HiMulti 3 C

Konstruksioni

Sistem për furnizimin me ujë me sistem automatik komandimi të pompës në versionin jo vetëthithës (HiMulti 3 C) ose në versionin vetëthithës (HiMulti 3 C P)

Përdorimi

 • Furnizimi me ujë (miratim për ujin e pijshëm sipas ACS)
 • Spërkatje në formë shiu
 • Vaditje dhe spërkatje
 • Përdorimi i ujit të shiut

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Direkt në motorin me fllanxhë
 • Kabllo lidhjeje me spinë
 • Rele mbrojtëse termike e motorit
 • Komandim automatik i pompës
 • Çelës i mungesës së ujit

Çelësi tip

Shembull:

HiMulti 3 C1-24 P

HiMulti

Pompë centrifugale horizontale me shumë helika për furnizim privat me ujë (Hi = Home Intelligence)

3

Niveli i produktit (1 = bazë, 3 = standard, 5 = premium)

C1

Versioni me komandim automatik të pompës Wilo-HiControl 1

2

Prurja nominale në m³/orë

4

Numri i helikave

P

P = versioni vetëthithës (pa të dhëna = versioni jovetëthithës)

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz
 • Lejimi Temperatura e lëngjeve: 0 °C deri +40 °C (+55 °C për 10 min)
 • Lejimi Temperatura e mjedisit: -15 °C deri +40 °C
 • Lejimi Temperatura e magazinimit: -30 °C deri +60 °C
 • Lejimi maks. Presioni i funksionimit: 8 bar
 • Lejimi maks. Presioni i hyrjes: 3 bar
 • Presioni i ndezjes: 1,5 bar
 • Volumi i prurjes, fikja: 95l/h
 • Klasa e mbrojtjes: IP54
 • Lidhje në anën e thithjes: Rp1
 • Lidhje në anën e presionit: Rp1
 • Informacione lidhur me sistemin automatik mund t'i merrni në dokumentacionin për Wilo-HiControl 1

Materiale

 • Trupi i pompës prej polimeri teknik me miratim për ujin e pijshëm sipas ACS, WRAS dhe KTW
 • Helikat dhe këmisha e helikave Noryl GF30 me miratim për ujin e pijshëm sipas ACS, WRAS dhe KTW
 • Mbulesa e pompës dhe boshti prej inoksi
 • Bllokues mekanik qeramikë/karbon
 • Trupi për mbikëqyrjen e presionit prej najloni PA6 me miratim për ujin e pijshëm sipas ACS

Dorëzim

 • Pompë
 • Komandimi i pompës Wilo-HiControl 1
 • 1 copë bashkues plastike me guarncione për lidhjen manuale në tubin e thithjes
 • Wilo-Connector (bashkues i shpejtë elektrik)
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-HiControl1

Numri i artikullit 4196363
Botim 2019-02
Numri i faqeve 92
Language de, el, en, fr, it, nl, ru, tr
PDF (2 MB)

Wilo-HiMulti 3

Numri i artikullit 4192793
Botim 2021-03
Numri i faqeve 100
Language bg, de, el, en, es, fr, it, nl, pl, pt, ro, ru, sv, tr, uk
PDF (7 MB)

Pamje e përgjithshme

Pamje e përgjithshme e versionit ndërkombëtar 2022

Botim 2024
Numri i faqeve 74
Language en
PDF (33 MB)