Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-HiMulti 3 H | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-HiMulti 3H

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • I thjeshtë: Sistem Plug & Pump
 • Efikas: Sistemi hidraulik me efektivitet të lartë, harxhimi i ulët i rrymës dhe shumë kompakt falë optimizimit të motorit
 • Sistem që punon automatikisht, evitim i goditjeve hidraulike nëpërmjet çelësave të presionit dhe enëve të zgjerimit me membranë
 • Me pak zhurmë: Niveli i zhurmës midis 56 dB(A) dhe 64 dB(A)

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Wilo-HiMulti 3H

Konstruksioni

Sistem për furnizim me ujë me enë zgjerimi me membranë në versionin jo vetëthithës (HiMulti 3 H) ose në versionin vetëthithës (HiMulti 3 H P

Përdorimi

 • Furnizimi me ujë (miratim për ujin e pijshëm sipas ACS)
 • Spërkatje në formë shiu
 • Vaditje dhe spërkatje
 • Përdorimi i ujit të shiut

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Direkt në motorin me fllanxhë
 • Çelësi i presionit
 • Enë zgjerimi me membranë (membrana e ndërrueshme)
 • Kabllo lidhjeje me spinë
 • Rele mbrojtëse termike e motorit

Çelësi tip

Shembull:

HiMulti 3 H50-24 P

HiMulti

Pompë centrifugale horizontale me shumë helika për furnizim privat me ujë (Hi = Home Intelligence)

3

Niveli i produktit (1 = bazë, 3 = standard, 5 = premium)

H

Sistem me depozitë

50

Vëllimi i depozitës në l

2

Prurja nominale në m³/orë

4

Numri i helikave

P

P = versioni vetëthithës (pa të dhëna = versioni jovetëthithës)

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz
 • Lejimi Temperatura e lëngjeve: 0 °C deri +40 °C (+55 °C për 10 min)
 • Lejimi Temperatura e mjedisit: -15 °C deri +40 °C
 • Lejimi Temperatura e magazinimit: -30 °C deri +60 °C
 • Lejimi maks. Presioni i funksionimit: 8 bar
 • Lejimi maks. Presioni i hyrjes: 3 bar
 • Vëllimi i depozitës: 50 ose 100 l
 • Diapazoni i rregullimit për çelësin e presionit: 1-5 bar
 • Klasa e mbrojtjes IP54
 • Lidhje e tubit, ana e presionit: Rp1
 • Lidhje e tubit, ana e thithjes: Rp1

Materiale

 • Trupi i pompës prej polimeri teknik me miratim për ujin e pijshëm sipas ACS, WRAS dhe KTW
 • Helikat dhe këmisha e helikave Noryl GF30 me miratim për ujin e pijshëm sipas ACS, WRAS dhe KTW
 • Mbulesa e pompës dhe boshti prej inoksi
 • Bllokues mekanik qeramikë/karbon

Dorëzim

 • Pompë
 • Çelësi i presionit
 • Manometër
 • Enë zgjerim me membranë (vëllimi 50 l ose 100 l)
 • Zorrë presioni me trup prej çeliku dhe bashkues të filetuar
 • 1 copë bashkues plastike me guarncione për lidhjen manuale në tubin e thithjes
 • Wilo-Connector (bashkues i shpejtë elektrik)
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Wilo-HiControl 1
 • Wilo-HiControl 1-EK
 • Galexhant elektrik WA 65
 • Galexhant elektrik WAEK 65
 • Galexhant elektrik WAO 65
 • Galexhant elektrik WAO EK 65
 • Mbrojtje kundër punës pa ujë për rrymë alternative G11/4