Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Jet FWJ | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Jet FWJ

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Ideal për zbatim në zonën e jashtme (hobi, kopshtari) falë konstruksionit me jetëgjatësi të madhe, rendiment të mirë konstant falë materialeve pa korrozion
 • Impiant i montuar plotësisht, instalim dhe mirëmbajtje e thjeshtë nëpërmjet sistemit Plug&Pump dhe ekranit që mund të rrotullohet me 360°, kështu që mund të lexohet nga të gjitha anët
 • Komandim elektronik i pompës
 • Siguri e lartë funksionimi falë mbrojtjes kundër punës pa ujë

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Jet-FWJ

Konstruksioni

Impiante vetëthithëse të furnizimit me ujë

Përdorimi

Për pompimin e ujit dhe ujit të shiut nga puse dhe depozita për spërkatje:

 • Spërkatje në formë shiu
 • Vaditje dhe spërkatje

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Direkt në motorin me fllanxhë
 • Kabllo lidhjeje me spinë
 • Rele mbrojtëse termike e motorit
 • Komandim automatik i pompës
 • Pajisje mbrojtëse nga ulja e nivelit të ujit

Çelësi tip

Shembull:

FWJ-202-EM

Xhet FWJ

Sistem me pompë xhet Wilo me sistem automatik të integruar (Fluidcontrol)

2

Vëllim nominal i rrjedhës Q në m3/h në efektivitet optimal

02

Indeksi për presionin e pompës (02 < 03 < 04): Versioni 02 me presion të ulët si version 03 ose 04 (nuk jepet asnjë shënim për numrin e helikave!)

EM

Versioni njëfazor, rrymë alternative, 1~230 V, 50 Hz

/3

Versioni i impiantit me Wilo-HiControl 1

Të dhënat teknike

Për Wilo-Jet FWJ:

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz
 • Presioni i hyrjes i lejuar maks. 1 bar
 • Presioni i ndezjes: 1,5 bar
 • Volumi i prurjes, fikja: 95 l/h
 • Temperatura mesatare e lajuar: +5 °C deri +35 °C (+55 °C për 10 min)
 • Presioni i funksionimit i lejuar: maks. 6 bar
 • Klasa e mbrojtjes: IP44
 • lidhja në anën e presionit: R1
 • lidhja në anën e thithjes: G1

Materiale

 • Trupi i pompës çelik inoks 1.4301
 • Helikë prej inoksi 1.4301
 • Boshti prej inoksi 1.4005
 • Bllokuesi mekanik karbon/qeramikë
 • Dhomat e shkallëve Noryl
 • Kontrolluesi presionit Nylon PA6
 • Difuzori/injektori Noryl
 • Guarnicioni NBR

Dorëzim

 • Pompa Wilo-Jet WJ
 • Komandimi i pompës Wilo-HiControl 1
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës të pompës Wilo-Jet WJ
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës i panelit të komandimit Wilo-HiControl 1
 • Doreza mbajtëse mund të blihet në mënyrë opsionale

Aksesorë

 • Kit i zorrës së thithjes 1
 • Valvul bllokuese me sferë Rp1
 • Valvul fundore R11/4
 • Valvul moskthimi R1
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Përzgjedhja e produktit
Emërtimi i produktitLinja ushqyeseFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullit
Jet FWJ 202
1~230 V, 50 Hz
0,55 kW
14,4 kg
2543629
Jet FWJ 203
1~230 V, 50 Hz
0,75 kW
14,8 kg
2543630
Jet FWJ 204
1~230 V, 50 Hz
1 kW
16,1 kg
2543631