Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Sub TWI 4 | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-TWI 4

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kohëzgjatje e lartë shërbimi falë inoksit rezistues ndaj korrozionit, opsionale në cilësi V4A
 • Me certifikatë ACS për përdorime në sektorin e ujit të pijshëm
 • Fleksibilitet i lartë falë versioneve në diapazonin 4, 6, 8 dhe 10 inç
 • Diapazon i madh i fuqisë nga 1 deri në 250 m³/h

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Sub TWI 4, (3~400 V)

Konstruksioni

Pompë me disa shkallë 4" me motor të zhytur në versionin e tërheqjes bashkuese për instalim vertikal ose horizontal

Përdorimi

 • Për furnizim me ujë dhe ujë të pijshëm nga puse dhe cisterna
 • Furnizim i ujit industrial
 • Për furnizim me ujë komunal, spërkatje në formë shiu dhe vaditje
 • Rritës presioni
 • Ulje e nivelit të ujit
 • Për pompimin e ujit në zbatimet industriale
 • Për pompimin e ujit pa përbërës me fibra dhe abrazivë

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Pompë me motor të zhytur, me shumë helika, me helika radiale ose semiaksiale
 • Valvul moskthimi e integruar
 • Xhunto bashkuese NEMA
 • Motori me rrymë alternative ose trefazore
 • Motorë të derdhur hermetikisht

Çelësi tip

p.sh.

Wilo-Sub TWI 4.01-09-C

TWI

Pompë me motor të zhytur

4

Diametri i sistemit hidraulik në inç ["]

01

Vëllimi nominal i rrjedhës [m3/h]

09

Numri i shkallëve të sistemit hidraulik

C

Brezi i serive

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz ose 3~400 V, 50 Hz
 • Mënyra e punës, e zhytur: S1
 • Temperatura e lëngjeve: 3-30 °C
 • Shpejtësia min. e qarkullimit në motor: 0,1 m/s
 • Përmbajtja maks. e rërës: 50 g/m3
 • Proceset maks. të nisjes: 20/h
 • Thellësia maks. e zhytjes: 150 m
 • Klasa e mbrojtjes: IP 68
 • Bashkuesi me presion: Rp 1¼ - Rp 2

Materiale

 • Trupi i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4301
 • Helikat: Çelik inoks 1.4301
 • Boshti i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4057
 • Karkasa e motorit: Çelik inoks 1.4301
 • Boshti i motorit: Çelik inoks 1.4305

Konstruksioni

Pompë me motor të zhytur, me autorizim ACS, për instalim vertikal ose horizontal.

Sistemi hidraulik

Pompë me motor që zhytet me lidhje 4"-NEMA dhe helika radiale ose semiaksiale në konstruksion me pjesë, me valvul moskthimi të integruar. Valvula e moskthimit e integruar. Të gjitha pjesët që janë në kontakt me lëngjet janë me materiale të qëndrueshme ndaj korrozionit.

Motori

Motori me rrymë alternative ose trefazore i qëndrueshëm ndaj korrozionit për nisje direkte. Motor i derdhur në mënyrë hermetike, i izoluar, me pështjellime të izoluara me llak, të ngopura me rrëshirë, kushinetë me vetëlubrifikim dhe mbushje ujë-glikol.

Ftohja

Ftohja e motorit kryhet nëpërmjet lëngut. Motori duhet të vihet në punë gjithmonë i zhytur. Vlerat kufi për temperaturën maksimale të lëngut dhe shpejtësia minimale e rrjedhjes duhet të respektohen. Instalimi vertikal mund të kryhet sipas dëshirës me ose pa këmishë ftohëse. Instalimi horizontal duhet të kryhet i lidhur me një këmishë ftohëse.

Këmishë presioni

Këmisha e presionit shërben për instalimin direkt të agregatit në sistemin e tubacioneve. Në mënyrë standarde nuk montohet valvul moskthimi. Presioni maksimal i hyrjes është 10 bar.

Dorëzim

 • Sistemi hidraulik + motori i montuar i gatshëm
 • 1,5/2,5 m kabllo elektrike me autorizim për ujin e pijshëm (seksioni: 4 x 1,5 mm2)
 • Varianti me rrymë alternative përfshin panelin elektrik me kondensator dhe çelësin e ndezjes/fikjes
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Sistemi hidraulik prej inoksi 1.4401
 • Motori prej inoksi 1.4401
 • Versioni 60 Hz

Aksesorë

 • Tubi i këmishës ftohëse
 • Këmishë presioni (te agregatet e konfiguruara)
 • Enë zgjerimi me membranë
 • Kite kabllosh për ujë të pijshëm dhe ujë të procesit të punës
 • Panele komandimi
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-Sub TWI 4#Wilo-Sub TWI 6/TWI 06#Wilo-Sub TWI 8/TWI 08#Wilo-Sub TWI 010

Numri i artikullit 6080451
Botim 2022-02
Numri i faqeve 24
PDF (4 MB)

Certifikata

Wilo-Sub TWI

Numri i artikullit 6080451
Botim 1612
Numri i faqeve 14
PDF (388 KB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 104
0.37 … 7.5 kW
[104]
Emërtimi i produktitDiametri i motorit ØNumri i shkallëveFuqia nominale e motorit P2Indeksi i efiçencës minimale (MEI)LidhjaNumri i artikullit
Sub TWI 4.01-09-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,37 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091301
Sub TWI 4.01-09-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,37 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091300
Sub TWI 4.01-14-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
14
0,55 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091303
Sub TWI 4.01-14-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
14
0,55 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091302
Sub TWI 4.01-18-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
18
0,55 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091305
Sub TWI 4.01-18-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
18
0,55 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091304
Sub TWI 4.01-21-CI (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
21
0,75 kW
≥0,4
Rp 1¼
6079241
Sub TWI 4.01-21-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
21
0,75 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091307
Sub TWI 4.01-21-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
21
0,75 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091306
Sub TWI 4.01-28-CI (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
28
1,1 kW
≥0,4
Rp 1¼
6079242
Sub TWI 4.01-28-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
28
1,1 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091309
Sub TWI 4.01-28-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
28
1,1 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091308
Sub TWI 4.01-36-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
36
1,1 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091311
Sub TWI 4.01-36-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
36
1,1 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091310
Sub TWI 4.01-42-CI (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
42
1,5 kW
≥0,4
Rp 1¼
6079206
Sub TWI 4.01-42-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
42
1,5 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091313
Sub TWI 4.01-42-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
42
1,5 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091312
Sub TWI 4.02-09-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,55 kW
≥0,4
Rp 1¼
6091315
Sub TWI 4.02-09-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,55 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091314
Sub TWI 4.02-13-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
13
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091317
Sub TWI 4.02-13-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
13
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091316
Sub TWI 4.02-18-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
18
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091319
Sub TWI 4.02-18-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
18
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091318
Sub TWI 4.02-23-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
23
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091321
Sub TWI 4.02-23-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
23
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091320
Sub TWI 4.02-28-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
28
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091323
Sub TWI 4.02-28-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
28
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091322
Sub TWI 4.02-33-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
33
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091325
Sub TWI 4.02-33-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
33
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091324
Sub TWI 4.02-40-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
40
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091327
Sub TWI 4.02-40-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
40
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091326
Sub TWI 4.02-48-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
48
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091329
Sub TWI 4.02-48-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
48
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091328
Sub TWI 4.03-06-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
6
0,55 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091331
Sub TWI 4.03-06-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
6
0,55 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091330
Sub TWI 4.03-09-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091333
Sub TWI 4.03-09-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091332
Sub TWI 4.03-12-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
12
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091335
Sub TWI 4.03-12-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
12
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091334
Sub TWI 4.03-15-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
15
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091337
Sub TWI 4.03-15-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
15
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091336
Sub TWI 4.03-18-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
18
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091339
Sub TWI 4.03-18-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
18
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091338
Sub TWI 4.03-22-CI (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
22
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6079220
Sub TWI 4.03-22-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
22
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091341
Sub TWI 4.03-22-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
22
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091340
Sub TWI 4.03-25-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
25
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091343
Sub TWI 4.03-25-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
25
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091342
Sub TWI 4.03-29-D (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
29
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091345
Sub TWI 4.03-29-D (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
29
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6091344