Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Sub TWI 5-SE Plug & Pump | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Sub TW 5 P&P

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Instalim dhe vëni e thjeshtë në punë falë dorëzimit gati për përdorim përfshirë aksesorë komplet
 • Mbrojtje motori termike
 • Pompa (trupi, shkallët, helikat) komplet prej inoksi 1.4301 (AISI 304)
 • Motori i ftohur bën të mundur instalimin edhe jashtë ujit

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Sub TWI

Konstruksioni

Sistem furnizimi me ujë me pompë me motor të zhytur, komandim dhe aksesorë komplet

Përdorimi

 • Pompim nga puse, cisterna dhe depozita
 • Vaditje, spërkatje në formë shiu ose për ta pompuar jashtë
 • Furnizimi me ujë
 • Përdorimi ujit të shiut

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Pompë me motor të zhytur
 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
 • Kablloja e lidhjes
 • rele mbrojtëse termike e motorit

Çelësi tip

Shembull:

TWI5-SE 304 EM-FS P&P

TWI

Pompë me motor të zhytur prej inoksi

5

Diametri i pompës (5")

SE

Lloji i thithjes:

SE = Lidhje në anën e thithjes G 1¼ (për marrjen në zhytje)

[Shenjë bosh] = Thithje nëpërmjet një koshi thithje

3

Vëllim nominal i rrjedhës Q në m³/h (në efektivitet optimal)

04

Numri i shkallëve

EM

Linja ushqyese:

EM = 1~230 V, 50 Hz

DM = 3~400 V, 50 Hz

FS

Tërësia e pajisjeve:

FS = Me galexhant

[Shenja bosh] = Pa galexhant

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
 • Temperatura e lëngut +5 °C deri +35 °C
 • Presioni i funksionimit maks. 10 bar
 • Klasa e mbrojtjes IP 68
 • lidhje në anën e thithjes dhe të presionit Rp 1

Materiale

 • Trupi i pompës çelik inoks 1.4301
 • Helika Noryl
 • Boshti prej inoksi 1.4005
 • Bllokuesi mekanik karbon/qeramikë
 • Dhomat e shkallëve Noryl
 • Guarnicioni NBR

Dorëzim

 • Pompë
 • panelin e plotë të komandimit
 • Kablloja e sigurisë prej polipropileni
 • Filtër i imët thithjeje
 • Zorra e thithjes
 • Manualet e instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Mbyllësi me flutur
 • Valvul moskthimi
 • Panele komandimi dhe mbrojtja e motorit
 • Rele mbrojtëse e motorit
 • Galexhant elektrik
 • Alarm akustik i tejmbushjes
 • Kontrolluesi presionit
 • Filtër e thithjes me galexhant mekanik:
  • Filtër i trashë
  • Filtër i imët
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-TWI 5, Wilo-TWI 5-SE

Numri i artikullit 4104146
Botim 1304
Numri i faqeve 17
Language en
PDF (2 MB)

Wilo-TWI 5, Wilo-TWI 5-SE

Numri i artikullit 4104146
Botim 1304
Numri i faqeve 104
Language bg, en, et, hr, hu, lt, lv, mk, no, sk, sl, sr, uk
PDF (1 MB)

Wilo-TWI 5, Wilo-TWI 5-SE

Numri i artikullit 4104146
Botim 1304
Numri i faqeve 14
Language en
PDF (699 KB)

Wilo-HiControl1

Numri i artikullit 4196363
Botim 2019-02
Numri i faqeve 92
Language de, el, en, fr, it, nl, ru, tr
PDF (2 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-EMU D/DCH/K/KM/SCH (w/o motor)#Wilo-Sub TWI/TWU (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K8 (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K10 (w/o motor)

Numri i artikullit 6080455
Botim 2021-06
Numri i faqeve 72
Language gjuhë neutrale
PDF (7 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 2
Emërtimi i produktitDiametri i motorit ØFuqia nominale e motorit P2LidhjaNumri i artikullit
Sub TWI 5-SE-304 EM P&P
5 in (")
0,55 kW
Rp 1¼
2543632
Sub TWI 5-SE-306 EM P&P
5 in (")
0,75 kW
Rp 1¼
2543633