Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Sub TWI 5/TWI 5-SE | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Sub TW 5 SE

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me efektivitet të lartë falë sistemit hidraulik të optimizuar
 • Montimi në të thatë jashtë ujit që është i mundur falë motorit të ftohur në versionin "SE"
 • Version me rrymë alternative njëfazore, i montuar paraprakisht me panel elektrik dhe mbrojtja të motorit për instalim të lehtë
 • Trajtim dhe mirëmbajtje e lehtë
 • Rezistues ndaj korrozionit dhe jetëgjatë në përdorim

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Sub TWI

Konstruksioni

5" Pompë me motor të zhytur prej inoksi me shumë helika

Përdorimi

Pompa me motor të zhytur

 • Pompim nga puse, cisterna dhe depozita
 • Vaditje, spërkatje në formë shiu dhe për ta pompuar jashtë
 • Furnizimi me ujë
 • Përdorimi i ujit të shiut

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Pompë me motor plotësisht të zhytur nën ujë, me shumë helika dhe me vetëajrosje.

TWI5 .. EM:

 • Pompë me kosh thithjeje standard për instalimin e zhytur në gjysmën e sipërme të bazamentit të depozitës/cisternës.
 • Version me rrymë alternative njëfazore me kabllo elektrike, panel elektrik (IP55) me mbrojtje termike të motorit, çelës NDEZUR/FIKUR, si dhe 2 m kabllo elektrike me spinë me kontakt mbrojtës. Paneli elektrik është i përgatitur paraprakisht për lidhjen e një galexhanti.

TWI5 .. EM-FS:

 • Pompë me kosh thithjeje standard për instalimin e zhytur në gjysmën e sipërme të bazamentit të depozitës/cisternës.
 • Version me rrymë alternative njëfazore me galexhant të integruar (FS), me kabllo elektrike, panel elektrik (IP55) me mbrojtje termike të motorit, çelës NDEZUR/FIKUR, si dhe 2 m kabllo elektrike me spinë me kontakt mbrojtës.

TWI5 SE .. EM:

 • Pompë me porta furnizuese anësore për lidhjen e një filtri notues në thithje (SE), me këmbë mbajtëse (duke përfshirë 4 zbutës së vibrimeve) për instalim në dysheme.
 • Për instalim në të zhytur në dyshemenë e depozitës/cisternës ose për montim në të thatë jashtë depozitës/cisternës.
 • Version me rrymë alternative njëfazore me kabllo elektrike, panel elektrik (IP55) me mbrojtje termike të motorit, çelës NDEZUR/FIKUR, si dhe 2 m kabllo elektrike me spinë me kontakt mbrojtës. Paneli elektrik është i përgatitur paraprakisht për lidhjen e një galexhanti.

TWI5 SE .. EM-FS:

 • Pompë me porta furnizuese anësore për lidhjen e një filtri notues në thithje (SE), me këmbë mbajtëse (duke përfshirë 4 zbutës së vibrimeve) për instalim në dysheme.
 • Për instalim të zhytur në dyshemenë e depozitës/cisternës.
 • Version me rrymë alternative njëfazore me galexhant të integruar (FS), me kabllo elektrike, panel elektrik (IP55) me mbrojtje termike të motorit, çelës NDEZUR/FIKUR, si dhe 2 m kabllo elektrike me spinë me kontakt mbrojtës.

TWI5 .. DM:

 • Pompë me kosh thithjeje standard për instalimin e zhytur në gjysmën e sipërme të bazamentit të depozitës/cisternës.
 • Version me rrymë alternative trefazore me skaje kabllosh të lira.

TWI5 SE .. DM:

 • Pompë me porta furnizuese anësore për lidhjen e një filtri notues në thithje (SE), me këmbë mbajtëse (duke përfshirë 4 zbutës së vibrimeve) për instalim në dysheme.
 • Për instalim në të zhytur në dyshemenë e depozitës/cisternës ose për montim në të thatë jashtë depozitës/cisternës.
 • Version me rrymë alternative trefazore me skaje kabllosh të lira.

Çelësi tip

Shembull:

TWI5-SE 304 EM-FS

TWI

Pompë me motor të zhytur prej inoksi

5

Diametri i pompës (5")

SE

Lloji i thithjes:

SE = Lidhje në anën e thithjes G 1¼ (për marrjen në zhytje)

[Shenjë bosh] = Thithje nëpërmjet një koshi thithje

3

Vëllim nominal i rrjedhës Q në m³/h (në efektivitet optimal)

04

Numri i shkallëve

EM

Linja ushqyese:

EM = 1~230 V, 50 Hz

DM = 3~400 V, 50 Hz

FS

Tërësia e pajisjeve:

FS = Me galexhant

[Shenja bosh] = Pa galexhant

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz/3~400 V, 50 Hz
 • Temperatura maks. e lëngut +5 °C deri +35 °C
 • Presioni i funksionimit maks. 10 bar
 • Klasa e mbrojtjes IP 68
 • Lidhja në anën e presionit Rp 1¼
 • Lidhja në anën e thithjes për versionin SE Rp 1¼

Materiale

 • Trupi i pompës: Çelik inoks 1.4301
 • Helika: 1.4301
 • Boshti: 1.4301
 • Bllokues mekanik: SIC/SIC dhe Karbon/qeramikë
 • Shkallët e dhomave: 1.4301
 • Difuzori/injektori: 1.4301
 • Guarnicione: NBR

Konstruksioni

 • Konstruksioni me shumë helika plotësisht sipas AISI304
 • Me certifikatë ACS dhe WRAS
 • Bllokuesi mekanik dysh SIC/SIC
 • Kabllo lidhëse e çmontueshme
 • Motor me ftohje me konfigurim të bollshëm
 • Dorëzimi përfshin 20 m kabllo dhe litarin e sigurisë

Dorëzim

 • Version me rrymë alternative njëfazore: Pompë me 20 m kabllo elektrike nga pompa te paneli elektrik, si dhe panel elektrik, nga i cili dalin 2 m kabllo lidhje me prizën e rrjetit
 • Version me rrymë alternative trefazore: Pompë me 20 m kabllo të lidhjes me skaje kabllosh të lira
 • Kablloja e sigurisë prej polipropileni
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Mbyllësi me flutur
 • Valvul moskthimi
 • Panele komandimi dhe mbrojtja e motorit
 • Rele mbrojtëse e motorit
 • Galexhant elektrik
 • Alarm akustik i tejmbushjes
 • Wilo-HiControl 1
 • Kontrolluesi presionit
 • Filtër e thithjes me galexhant mekanik:
  • Filtër i trashë
  • Filtër i imët
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-TWI 5, Wilo-TWI 5-SE

Numri i artikullit 4104146
Botim 1304
Numri i faqeve 17
Language en
PDF (2 MB)

Wilo-TWI 5, Wilo-TWI 5-SE

Numri i artikullit 4104146
Botim 1304
Numri i faqeve 104
Language bg, en, et, hr, hu, lt, lv, mk, no, sk, sl, sr, uk
PDF (1 MB)

Wilo-TWI 5, Wilo-TWI 5-SE

Numri i artikullit 4104146
Botim 1304
Numri i faqeve 14
Language en
PDF (699 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-EMU D/DCH/K/KM/SCH (w/o motor)#Wilo-Sub TWI/TWU (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K8 (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K10 (w/o motor)

Numri i artikullit 6080455
Botim 2021-06
Numri i faqeve 72
Language gjuhë neutrale
PDF (7 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 44
Emërtimi i produktitLinja ushqyeseDiametri i motorit ØNumri i shkallëveFuqia nominale e motorit P2LidhjaNumri i artikullit
Sub-TWI 5 304 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
1
0,55 kW
Rp 1¼
4104118
Sub-TWI 5 304 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
1
0,55 kW
Rp 1¼
4144935
Sub-TWI 5 305 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144948
Sub-TWI 5 305 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144936
Sub-TWI 5 306 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4104119
Sub-TWI 5 306 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4104123
Sub-TWI 5 306 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144937
Sub-TWI 5 307 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144949
Sub-TWI 5 307 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144938
Sub-TWI 5 308 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104120
Sub-TWI 5 308 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104124
Sub-TWI 5 308 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144939
Sub-TWI 5 504 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144950
Sub-TWI 5 504 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144940
Sub-TWI 5 505 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,9 kW
Rp 1¼
4144951
Sub-TWI 5 505 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,9 kW
Rp 1¼
4144941
Sub-TWI 5 506 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144952
Sub-TWI 5 506 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144942
Sub-TWI 5 903 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104121
Sub-TWI 5 903 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104125
Sub-TWI 5 904 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,5 kW
Rp 1¼
4104122
Sub-TWI 5 904 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,5 kW
Rp 1¼
4104126
Sub-TWI 5-SE 304 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
1
0,55 kW
Rp 1¼
4104127
Sub-TWI 5-SE 304 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
1
0,55 kW
Rp 1¼
4144961
Sub-TWI 5-SE 305 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144974
Sub-TWI 5-SE 305 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144962
Sub-TWI 5-SE 306 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4104128
Sub-TWI 5-SE 306 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4104132
Sub-TWI 5-SE 306 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144963
Sub-TWI 5-SE 307 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144975
Sub-TWI 5-SE 307 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144964
Sub-TWI 5-SE 308 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104129
Sub-TWI 5-SE 308 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104133
Sub-TWI 5-SE 308 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144965
Sub-TWI 5-SE 504 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144976
Sub-TWI 5-SE 504 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,75 kW
Rp 1¼
4144966
Sub-TWI 5-SE 505 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,9 kW
Rp 1¼
4144977
Sub-TWI 5-SE 505 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
0,9 kW
Rp 1¼
4144967
Sub-TWI 5-SE 506 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144978
Sub-TWI 5-SE 506 FS (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4144968
Sub-TWI 5-SE 903 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104130
Sub-TWI 5-SE 903 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,1 kW
Rp 1¼
4104134
Sub-TWI 5-SE 904 (1~230 V, 50 Hz)
1~230 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,5 kW
Rp 1¼
4104131
Sub-TWI 5-SE 904 (3~400 V, 50 Hz)
3~400 V, 50 Hz
5 in (")
-
1,5 kW
Rp 1¼
4104135