Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Sub TWU 4 | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Sub TWU 4

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Pjesët që janë në kontakt me lëngun janë pa korrozion
 • Valvul moskthimi e integruar
 • Jetëgjatë në përdorim falë helikave pluskuese
 • Motor me mirëmbajtje të thjeshtë

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Sub TWU 4

Konstruksioni

Pompë me disa shkallë 4" me motor të zhytur në versionin e këmishës për instalim vertikal dhe horizontal

Përdorimi

 • Për furnizim me ujë nga puse dhe cisterna
 • Për furnizim me ujë, spërkatje në formë shiu dhe vaditje
 • Rritës presioni
 • Ulje e nivelit të ujit
 • Për pompimin e ujit pa përbërës me fibra dhe abrazivë

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Pompë me motor që zhytet me shumë helika, me helika radiale ose semiaksiale
 • Motorë të derdhur hermetikisht
 • Valvul moskthimi e integruar
 • Xhunto bashkuese NEMA
 • Motor monofazë ose trefazor
 • Mbrojtje motori termike te motori me rrymë alternative

Çelësi tip

p. Sh.

Wilo-Sub TWU 4-0207-C

TWU

Pompë me motor që zhytet

4

Diametri i sistemit hidraulik në inç ["]

02

Vëllimi nominal i rrjedhës [m3/h]

07

Numri i shkallëve të sistemit hidraulik

C

Brezi i serive

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz ose 3~400 V, 50 Hz
 • Mënyra e punës, e zhytur: S1
 • Temperatura e lëngjeve: 3-30 °C
 • Shpejtësia min. e qarkullimit në motor: 0,08 m/s
 • Përmbajtja maks. e rërës: 50 g/m3
 • Proceset maks. të nisjes: 20/h
 • Thellësia maks. e zhytjes: 200 m
 • Klasa e mbrojtjes: IP 68
 • Bashkuesi me presion: Rp 1¼ - Rp 2

Materiale

 • Trupi i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4301
 • Helikat: Noryl
 • Boshti i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4104
 • Karkasa e motorit: Çelik inoks 1.4301
 • Boshti i motorit: Çelik inoks 1.4305

Konstruksioni

Pompë me motor të zhytur për instalim vertikal ose horizontal.

Sistemi hidraulik

Pompë me motor që zhytet me shumë helika, me helika radiale ose semiaksiale në konstruksion me pjesë. Valvula e moskthimit e integruar. Të gjitha pjesët që janë në kontakt me lëngjet janë me materiale të qëndrueshme ndaj korrozionit.

Motori

Motori me rrymë alternative ose trefazore i qëndrueshëm ndaj korrozionit për nisje direkte. Motor i derdhur në mënyrë hermetike, i izoluar, me pështjellime të izoluara me llak, të ngopura me rrëshirë, kushinetë me vetëlubrifikim dhe mbushje ujë-glikol.

Ftohja

Ftohja e motorit kryhet nëpërmjet lëngut. Motori duhet të vihet në punë gjithmonë i zhytur. Vlerat kufi për temperaturën maksimale të lëngut dhe shpejtësia minimale e rrjedhjes duhet të respektohen. Instalimi vertikal mund të kryhet sipas dëshirës me ose pa këmishë ftohëse. Instalimi horizontal duhet të kryhet i lidhur me një këmishë ftohëse.

Dorëzim

 • Sistemi hidraulik + motori i montuar i gatshëm
 • 1,5/1,75/2,5/4,0 m kabllo elektrike me autorizim për ujin e pijshëm (seksioni: 4 x 1,5 mm2)
 • Varianti me rrymë alternative përfshin panelin elektrik me kondensator, mbrojtjen termike të motorit dhe çelësin e ndezjes/fikjes
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Versionet e motorit për tensione të posaçme 3~230 V, 50 Hz; 3~500 V, 50 Hz; 1~230 V, 60 Hz; 3~230 V, 60 Hz; 3~380 V, 60 Hz; 3~460 V, 60 Hz

Aksesorë

 • Tubi i këmishës ftohëse
 • Enë zgjerimi me membranë
 • Kite kabllosh për ujë të pijshëm dhe ujë të procesit të punës
 • Galexhant elektrik
 • Panele komandimi
 • Material i lidhjes dhe instalimit
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-Sub TWU 4

Numri i artikullit 6080453
Botim 1701
Formati i faqeve A4
Numri i faqeve 8
PDF (510 KB)

Wilo-EMU

Numri i artikullit 6080454
Botim 1702
Formati i faqeve A4
Numri i faqeve 8
PDF (417 KB)

Wilo-EMU D/DCH/K/KM/SCH (w/o motor)#Wilo-Sub TWI/TWU (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K8 (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K10 (w/o motor)

Numri i artikullit 6080455
Botim 2021-06
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 72
PDF (7 MB)

Përzgjedhja e produktit
Number of results: 44
0.37 … 7.5 kW
[44]
Emërtimi i produktitDiametri i motorit ØNumri i shkallëveFuqia nominale e motorit P2Indeksi i efiçencës minimale (MEI)LidhjaNumri i artikullit
Sub TWU4.02-07-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
7
0,37 kW
≥0,7
Rp 1¼
6046661
Sub TWU4.02-07-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
7
0,37 kW
≥0,7
Rp 1¼
6046688
Sub TWU4.02-10-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
10
0,55 kW
≥0,7
Rp 1¼
6046690
Sub TWU4.02-10-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
10
0,55 kW
≥0,7
Rp 1¼
6046687
Sub TWU4.02-14-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
14
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6046689
Sub TWU4.02-14-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
14
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6046686
Sub TWU4.02-20-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
20
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049336
Sub TWU4.02-20-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
20
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049347
Sub TWU4.04-05-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
5
0,37 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049337
Sub TWU4.04-05-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
5
0,37 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049348
Sub TWU4.04-07-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
7
0,55 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049338
Sub TWU4.04-07-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
7
0,55 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049349
Sub TWU4.04-09-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049339
Sub TWU4.04-09-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
9
0,75 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049350
Sub TWU4.04-14-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
14
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049340
Sub TWU4.04-14-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
14
1,1 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049351
Sub TWU4.04-18-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
18
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049341
Sub TWU4.04-18-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
18
1,5 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049352
Sub TWU4.04-27-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
27
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049342
Sub TWU4.04-27-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
27
2,2 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049353
Sub TWU4.04-35-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
35
3 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049354
Sub TWU4.04-44-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
44
4 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049355
Sub TWU4.04-48-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
48
4 kW
≥0,7
Rp 1¼
6049356
Sub TWU4.08-05-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
5
0,75 kW
≥0,4
Rp 2
6081619
Sub TWU4.08-05-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
5
0,75 kW
≥0,4
Rp 2
6081623
Sub TWU4.08-07-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
7
1,1 kW
≥0,4
Rp 2
6081620
Sub TWU4.08-07-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
7
1,1 kW
≥0,4
Rp 2
6081624
Sub TWU4.08-10-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
10
1,5 kW
≥0,4
Rp 2
6081621
Sub TWU4.08-10-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
10
1,5 kW
≥0,4
Rp 2
6081625
Sub TWU4.08-15-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
15
2,2 kW
≥0,4
Rp 2
6081622
Sub TWU4.08-15-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
15
2,2 kW
≥0,4
Rp 2
6081626
Sub TWU4.08-21-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
21
3 kW
≥0,4
Rp 2
6081627
Sub TWU4.08-29-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
29
5,5 kW
≥0,4
Rp 2
6081628
Sub TWU4.08-34-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
34
5,5 kW
≥0,4
Rp 2
6081629
Sub TWU4.08-39-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
39
5,5 kW
≥0,4
Rp 2
6081630
Sub TWU4.08-45-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
45
7,5 kW
≥0,4
Rp 2
6081631
Sub TWU4.08-51-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
51
7,5 kW
≥0,4
Rp 2
6081632
Sub TWU4.16-08-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
8
1,5 kW
≥0,4
Rp 2
6082862
Sub TWU4.16-08-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
8
1,5 kW
≥0,4
Rp 2
6082864
Sub TWU4.16-12-C (1~230 V, 50 Hz)
4 in (")
12
2,2 kW
≥0,4
Rp 2
6082863
Sub TWU4.16-12-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
12
2,2 kW
≥0,4
Rp 2
6082865
Sub TWU4.16-16-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
-
3 kW
≥0,4
Rp 2
6082866
Sub TWU4.16-21-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
21
4 kW
≥0,4
Rp 2
6082867
Sub TWU4.16-30-C (3~400 V, 50 Hz)
4 in (")
30
5,5 kW
≥0,4
Rp 2
6082868