Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Atmos BST | Wilo

Wilo-Atmos BST

Pompa centrifugale universale me një helikë për një shumëllojshmëri të përdorimeve, duke përfshirë zbatimet e ngrohjes, ftohjes dhe zbatimet industriale të qarkullimit.

Avantazhet tuaja
I RI
Atmos BST Flange

Pompa centrifugale universale me një helikë për një shumëllojshmëri të përdorimeve, duke përfshirë zbatimet e ngrohjes, ftohjes dhe zbatimet industriale të qarkullimit.

Pompa centrifugale me një helikë Wilo-Atmos BST është përshtatur falë komponentëve nga më të ndryshmit të sistemit hidraulik dhe motorëve për zbatime të shumëllojshme në teknologjinë e ajrit të kondicionuar dhe ftohjes, furnizimit me ujë, rritësit të presionit e deri në përpunimin e ujërave. Mund të përdoret për të pompuar ujin si dhe për lëngje jo agresive dhe pak agresive, për shembull në lavazhe, në sistemet industriale ftohëse ose në bujqësi për vaditje. Komponentët e saj të sistemit hidraulik prej çeliku inoks ofrojnë një qëndrueshmëri të lartë kundër korrozionit dhe një jetëgjatësi të madhe shërbimi. Një konstruksion monobllok në kombinim me këmbët e pompës nuk mundëson vetëm një montim të shpejtë, por edhe një përdorim me dridhje të pakta dhe zhurma të ulëta. Sistemi hidraulik i pompave moderne në kombinim me motorët e përdorur standard IE3 është i kursyeshëm në energji.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Duke kursyer energji nëpërmjet sistemit hidraulik më modern të pompave dhe përdorimit të motorëve IE3
 • Përdorim universal në zbatime të shumëllojshme nëpërmjet materialeve të ndryshme të helikës, opsioneve të shumta të motorit si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë falë konstruksionit monobllok dhe këmbëve të pompës
 • Komponentë të sistemit hidraulik prej çeliku inoks për qëndrueshmëri kundër korrozionit dhe një jetëgjatësi e madhe shërbimi
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos BST

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë ose të filetuar

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

Atmos BST 32/160-1,1/2-V4

Atmos

Familja e produktit

BST (monobllok i shpuar)

Seria

32

Diametri nominal DN i bashkuesit me presion në mm

160

Diametri nominal i helikës në mm

1,1

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

-V1

3~230/400 V, 50 Hz

-V2

3~400/690 V, 50 Hz

-V4

1~230 V, 50 Hz

-H12

Trupi i pompës 1.4408

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës –20°C deri +120°C
 • Linja ushqyese 1~230 V, 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametrat nominalë DN 25 deri në DN 80
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Materiale

 • Trupi i pompës: 1.4301, 1.4401
 • Helika: 1.4301, 1.4401
 • Boshti i pompës: 1.4301, 1.4401
 • Bashkuesi mekanik: B3Q1EF, B3Q1EG, bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Single-stage low-pressure centrifugal pump in monobloc design, with axial suction port and radially arranged pressure port with

 • Mechanical seal
 • Flange connection with pressure measuring connection R 1/8
 • IEC standard motor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Atmos BST

Numri i artikullit 9221306
Botim 2023-07
Numri i faqeve 288
Language de, en, es, fr, hu, it, ko, pl, pt, sv, tr
PDF (7 MB)

Wilo-Atmos BST

Numri i artikullit 9221306
Botim 2023-07
Numri i faqeve 32
Language en
PDF (5 MB)

Pamje e përgjithshme

Pamje e përgjithshme e versionit ndërkombëtar 2022

Botim 2024
Numri i faqeve 74
Language en
PDF (33 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-Atmos BST 25, Wilo-Atmos BST 32 - 80

Numri i artikullit 9223929
Botim 2023-07
Numri i faqeve 24
Language gjuhë neutrale
PDF (6 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 134
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullit
Atmos BST 50/200-15/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 50
B3Q1EG
15 kW
106,6 kg
9187164
Atmos BST 50/200-15/2-V2
2
≥0,4
DN 50
B3Q1EF
15 kW
106,6 kg
9187079
Atmos BST 50/200-18.5/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 50
B3Q1EG
18,5 kW
158 kg
9187165
Atmos BST 50/200-18.5/2-V2
2
≥0,4
DN 50
B3Q1EF
18,5 kW
158 kg
9187080
Atmos BST 65/125-4/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
4 kW
49,3 kg
9187166
Atmos BST 65/125-4/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
4 kW
49,3 kg
9187081
Atmos BST 65/125-5.5/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
5,5 kW
62,3 kg
9187167
Atmos BST 65/125-5.5/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
5,5 kW
62,3 kg
9187082
Atmos BST 65/125-7.5/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
7,5 kW
69,4 kg
9187168
Atmos BST 65/125-7.5/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
7,5 kW
69,4 kg
9187083
Atmos BST 65/125-9.2/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
9,2 kW
79,5 kg
9187169
Atmos BST 65/125-9.2/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
9,2 kW
79,5 kg
9187084
Atmos BST 65/160-11/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
11 kW
92,8 kg
9187170
Atmos BST 65/160-11/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
11 kW
92,8 kg
9187085
Atmos BST 65/160-15/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
15 kW
105 kg
9187171
Atmos BST 65/160-15/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
15 kW
105 kg
9187086
Atmos BST 65/200-18.5/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
18,5 kW
158 kg
9187172
Atmos BST 65/200-18.5/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
18,5 kW
158 kg
9187087
Atmos BST 65/200-22/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
22 kW
218 kg
9187173
Atmos BST 65/200-22/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
22 kW
218 kg
9187088
Atmos BST 65/200-30/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EG
30 kW
264 kg
9187174
Atmos BST 65/200-30/2-V2
2
≥0,4
DN 65
B3Q1EF
30 kW
264 kg
9187089
Atmos BST 80/160-11/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EG
11 kW
92,2 kg
9187175
Atmos BST 80/160-11/2-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EF
11 kW
92,2 kg
9187090
Atmos BST 80/160-15/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EG
15 kW
107 kg
9187176
Atmos BST 80/160-15/2-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EF
15 kW
107 kg
9187091
Atmos BST 80/160-18.5/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EG
18,5 kW
162,5 kg
9187177
Atmos BST 80/160-18.5/2-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EF
18,5 kW
162,5 kg
9187092
Atmos BST 80/200-22/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EG
22 kW
192,7 kg
9187178
Atmos BST 80/200-22/2-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EF
22 kW
192,7 kg
9187093
Atmos BST 80/200-30/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EG
30 kW
254 kg
9187179
Atmos BST 80/200-30/2-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EF
30 kW
254 kg
9187094
Atmos BST 80/200-37/2-H12-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EG
37 kW
284 kg
9187180
Atmos BST 80/200-37/2-V2
2
≥0,4
DN 80
B3Q1EF
37 kW
284 kg
9187095