Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Atmos BST | Wilo

Wilo-Atmos BST

Pompa centrifugale universale me një helikë për një shumëllojshmëri të përdorimeve, duke përfshirë zbatimet e ngrohjes, ftohjes dhe zbatimet industriale të qarkullimit.

Avantazhet tuaja
I RI
Atmos BST Flange

Pompa centrifugale universale me një helikë për një shumëllojshmëri të përdorimeve, duke përfshirë zbatimet e ngrohjes, ftohjes dhe zbatimet industriale të qarkullimit.

Pompa centrifugale me një helikë Wilo-Atmos BST është përshtatur falë komponentëve nga më të ndryshmit të sistemit hidraulik dhe motorëve për zbatime të shumëllojshme në teknologjinë e ajrit të kondicionuar dhe ftohjes, furnizimit me ujë, rritësit të presionit e deri në përpunimin e ujërave. Mund të përdoret për të pompuar ujin si dhe për lëngje jo agresive dhe pak agresive, për shembull në lavazhe, në sistemet industriale ftohëse ose në bujqësi për vaditje. Komponentët e saj të sistemit hidraulik prej çeliku inoks ofrojnë një qëndrueshmëri të lartë kundër korrozionit dhe një jetëgjatësi të madhe shërbimi. Një konstruksion monobllok në kombinim me këmbët e pompës nuk mundëson vetëm një montim të shpejtë, por edhe një përdorim me dridhje të pakta dhe zhurma të ulëta. Sistemi hidraulik i pompave moderne në kombinim me motorët e përdorur standard IE3 është i kursyeshëm në energji.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Duke kursyer energji nëpërmjet sistemit hidraulik më modern të pompave dhe përdorimit të motorëve IE3
 • Përdorim universal në zbatime të shumëllojshme nëpërmjet materialeve të ndryshme të helikës, opsioneve të shumta të motorit si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë falë konstruksionit monobllok dhe këmbëve të pompës
 • Komponentë të sistemit hidraulik prej çeliku inoks për qëndrueshmëri kundër korrozionit dhe një jetëgjatësi e madhe shërbimi
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos BST

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë ose të filetuar

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

Atmos BST 32/160-1,1/2-V4

Atmos

Familja e produktit

BST (monobllok i shpuar)

Seria

32

Diametri nominal DN i bashkuesit me presion në mm

160

Diametri nominal i helikës në mm

1,1

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

-V1

3~230/400 V, 50 Hz

-V2

3~400/690 V, 50 Hz

-V4

1~230 V, 50 Hz

-H12

Trupi i pompës 1.4408

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës –20°C deri +120°C
 • Linja ushqyese 1~230 V, 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametrat nominalë DN 25 deri në DN 80
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Materiale

 • Trupi i pompës: 1.4301, 1.4401
 • Helika: 1.4301, 1.4401
 • Boshti i pompës: 1.4301, 1.4401
 • Bashkuesi mekanik: B3Q1EF, B3Q1EG, bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Single-stage low-pressure centrifugal pump in monobloc design, with axial suction port and radially arranged pressure port with

 • Mechanical seal
 • Flange connection with pressure measuring connection R 1/8
 • IEC standard motor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Atmos BST

Numri i artikullit 9221306
Botim 2023-07
Numri i faqeve 288
Language de, en, es, fr, hu, it, ko, pl, pt, sv, tr
PDF (7 MB)

Wilo-Atmos BST

Numri i artikullit 9221306
Botim 2023-07
Numri i faqeve 32
Language en
PDF (5 MB)

Pamje e përgjithshme

Pamje e përgjithshme e versionit ndërkombëtar 2022

Botim 2024
Numri i faqeve 74
Language en
PDF (33 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-Atmos BST 25, Wilo-Atmos BST 32 - 80

Numri i artikullit 9223929
Botim 2023-07
Numri i faqeve 24
Language gjuhë neutrale
PDF (6 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 134
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullit
Atmos BST 25/130-0.55/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
0,55 kW
8,8 kg
9187115
Atmos BST 25/130-0.55/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
0,55 kW
9,5 kg
9187114
Atmos BST 25/130-0.55/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
0,55 kW
8,8 kg
9187030
Atmos BST 25/130-0.55/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
0,55 kW
9,5 kg
9187029
Atmos BST 25/130-0.75/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
0,75 kW
9,5 kg
9187121
Atmos BST 25/130-0.75/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
0,75 kW
10,5 kg
9187120
Atmos BST 25/130-0.75/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
0,75 kW
9,5 kg
9187036
Atmos BST 25/130-0.75/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
0,75 kW
10,5 kg
9187035
Atmos BST 25/130-1.1/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,1 kW
11,8 kg
9187127
Atmos BST 25/130-1.1/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,1 kW
13,7 kg
9187126
Atmos BST 25/130-1.1/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,1 kW
11,8 kg
9187042
Atmos BST 25/130-1.1/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,1 kW
13,7 kg
9187041
Atmos BST 25/160-0.75/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
0,75 kW
9,1 kg
9187117
Atmos BST 25/160-0.75/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
0,75 kW
10,6 kg
9187116
Atmos BST 25/160-0.75/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
0,75 kW
9,1 kg
9187032
Atmos BST 25/160-0.75/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
0,75 kW
10,6 kg
9187031
Atmos BST 25/160-1.1/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,1 kW
10,6 kg
9187123
Atmos BST 25/160-1.1/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,1 kW
13,8 kg
9187122
Atmos BST 25/160-1.1/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,1 kW
10,6 kg
9187038
Atmos BST 25/160-1.1/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,1 kW
13,8 kg
9187037
Atmos BST 25/160-1.85/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,85 kW
14,8 kg
9187129
Atmos BST 25/160-1.85/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,85 kW
16 kg
9187128
Atmos BST 25/160-1.85/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,85 kW
14,8 kg
9187044
Atmos BST 25/160-1.85/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,85 kW
16 kg
9187043
Atmos BST 25/160-1/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1 kW
10,7 kg
9187119
Atmos BST 25/160-1/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1 kW
11,5 kg
9187118
Atmos BST 25/160-1/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1 kW
10,7 kg
9187034
Atmos BST 25/160-1/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1 kW
11,5 kg
9187033
Atmos BST 25/180-1.85/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,85 kW
15,5 kg
9187125
Atmos BST 25/180-1.85/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
1,85 kW
17,2 kg
9187124
Atmos BST 25/180-1.85/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,85 kW
15,5 kg
9187040
Atmos BST 25/180-1.85/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
1,85 kW
17,2 kg
9187039
Atmos BST 25/180-2.2/2-H12-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
2,2 kW
21,2 kg
9187131
Atmos BST 25/180-2.2/2-H12-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EG
2,2 kW
22,9 kg
9187130
Atmos BST 25/180-2.2/2-V1
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
2,2 kW
21,2 kg
9187046
Atmos BST 25/180-2.2/2-V4
2
≥0,4
G 1
B9Q1EF
2,2 kW
22,9 kg
9187045
Atmos BST 32/160-1.1/2-H12-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EG
1,1 kW
26,5 kg
9187133
Atmos BST 32/160-1.1/2-H12-V4
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EG
1,1 kW
26,5 kg
9187132
Atmos BST 32/160-1.1/2-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EF
1,1 kW
26,5 kg
9187048
Atmos BST 32/160-1.1/2-V4
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EF
1,1 kW
26,5 kg
9187047
Atmos BST 32/160-1.5/2-H12-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EG
1,5 kW
25,5 kg
9187135
Atmos BST 32/160-1.5/2-H12-V4
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EG
1,5 kW
21,7 kg
9187134
Atmos BST 32/160-1.5/2-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EF
1,5 kW
25,5 kg
9187050
Atmos BST 32/160-1.5/2-V4
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EF
1,5 kW
21,7 kg
9187049
Atmos BST 32/160-2.2/2-H12-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EG
2,2 kW
31 kg
9187137
Atmos BST 32/160-2.2/2-H12-V4
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EG
2,2 kW
28,5 kg
9187136
Atmos BST 32/160-2.2/2-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EF
2,2 kW
31 kg
9187052
Atmos BST 32/160-2.2/2-V4
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EF
2,2 kW
28,5 kg
9187051
Atmos BST 32/200-3/2-H12-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EG
3 kW
38,1 kg
9187138
Atmos BST 32/200-3/2-V1
2
≥0,4
DN 32
B3Q1EF
3 kW
38,1 kg
9187053