Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Atmos GIGA-D | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-D

Pompë universale me rotor të thatë për përdorim në sistemet e ngrohjes, klimës dhe të ftohjes në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA-D

Pompë universale me rotor të thatë për përdorim në sistemet e ngrohjes, klimës dhe të ftohjes në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA-D ofron një shumëllojshmëri me komponentë dhe materiale për zbatime nga më të ndryshmet. Ajo mund të pompojë lëngje të ndryshme me temperatura nga -20 °C deri në +140 °C dhe në këtë mënyrë është veçanërisht e përshtatshme për përdorim në impiantet e klimës dhe ftohjes. Kondensimi i krijuar mund të hiqet në mënyrë të synuar nëpërmjet një daljeje. E pajisur me sistemin hidraulik më modern të pompave dhe me motorë IE3, pompa punon gjithashtu në mënyrë të besueshme, si dhe duke kursyer energji. Komponentët e gizës të pajisur me veshje mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit garantojnë gjithashtu një jetëgjatësi të madhe shërbimi.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Sistemi hidraulik më modern i pompave dhe teknologjia e motorit IE3 për një funksionim të besueshëm dhe me kursim të energjisë
 • Jetëgjatësi e madhe shërbimi falë veshjes mbrojtëse kataforetike rezistente ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve prej gize
 • Heqje e synuar e kondensimit në përdorimin në sistemet e klimës dhe të ftohjes
 • Instalim i thjeshtë me opsione fiksimi të këmbëve të pompës për qëndrueshmëri maksimale
 • E përdorshme në funksionin kryesor/rezervë ose funksionimin gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-D

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

Atmos GIGA-D 40/160-5,5/2

D

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

5,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës së lëngut -20 °C deri +140 °C
 • Temperatura maks. e mjedisit 40 °C
 • Bllokues mekanik për pompimin e ujit deri në Tmax. = +140 °C. Deri në T ≤ +40 °C lejohet një përzierje glikoli nga 20% deri në 40% të vëllimit. Në përzierjet ujë-glikol me përqindje glikoli > 40% deri në maksimumi 50% të vëllimit dhe me temperaturë lëngu nga > +40 °C deri maksimumi në +120 °C apo në lëngje të tjera të ndryshme nga uji, duhet parashikuar një bllokues mekanik alternativ. Në rastin e përdorimit të përzierjeve ujë-glikol në përgjithësi rekomandohet përdorimi i variantit S1 me bllokuesin mekanik përkatës.
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 200
 • Versioni standard për presionin e punës: 13 bar (deri në +140 °C)/16 bar (deri në +120 °C)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250;
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10, çelik inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bashkuesi mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Single-stage, low-pressure double pump in in-line design with

 • Switchover valve
 • Mechanical seal
 • Flange connection with pressure measuring connection R 1/8
 • Lantern
 • Coupling
 • IEC standard motor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti …-L1 me helikë bronzi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti …-L4 me helikë inoksi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti ...-P6 me dizajn "Back-pull-out" dhe komplet permistopi
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 388
320 … 820 mm
[387]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
Atmos GIGA-D 32/130-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
139 kg
2225272
12
O
Atmos GIGA-D 32/130-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
139 kg
2225273
12
O
Atmos GIGA-D 32/140-0,25/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,25 kW
112 kg
2225264
12
O
Atmos GIGA-D 32/140-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,25 kW
112 kg
2225265
12
O
Atmos GIGA-D 32/140-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
144 kg
2225270
12
O
Atmos GIGA-D 32/140-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
144 kg
2225271
12
O
Atmos GIGA-D 32/150-0,37/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,37 kW
112 kg
2225262
12
O
Atmos GIGA-D 32/150-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,37 kW
112 kg
2225263
12
O
Atmos GIGA-D 32/150-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
161 kg
2225268
12
O
Atmos GIGA-D 32/150-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
161 kg
2225269
12
O
Atmos GIGA-D 32/160-0,55/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,55 kW
125 kg
2225260
12
O
Atmos GIGA-D 32/160-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,55 kW
125 kg
2225261
12
O
Atmos GIGA-D 32/160-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
4 kW
175 kg
2225266
12
O
Atmos GIGA-D 32/160-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
175 kg
2225267
12
O
Atmos GIGA-D 40/130-0,25/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,25 kW
114 kg
2225280
12
O
Atmos GIGA-D 40/130-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,25 kW
114 kg
2225281
12
O
Atmos GIGA-D 40/130-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
146 kg
2225288
12
O
Atmos GIGA-D 40/130-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
146 kg
2225289
12
O
Atmos GIGA-D 40/140-0,37/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,37 kW
114 kg
2225278
12
O
Atmos GIGA-D 40/140-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,37 kW
114 kg
2225279
12
O
Atmos GIGA-D 40/140-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
3 kW
163 kg
2225286
12
O
Atmos GIGA-D 40/140-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
163 kg
2225287
12
O
Atmos GIGA-D 40/150-0,55/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
126 kg
2225276
12
O
Atmos GIGA-D 40/150-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,55 kW
126 kg
2225277
12
O
Atmos GIGA-D 40/150-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
4 kW
177 kg
2225284
12
O
Atmos GIGA-D 40/150-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
177 kg
2225285
12
O
Atmos GIGA-D 40/160-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,75 kW
131 kg
2225274
12
O
Atmos GIGA-D 40/160-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,75 kW
131 kg
2225275
12
O
Atmos GIGA-D 40/160-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
209 kg
2225282
12
O
Atmos GIGA-D 40/160-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
209 kg
2225283
12
O
Atmos GIGA-D 40/190-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
0,75 kW
149 kg
2225292
12
P
Atmos GIGA-D 40/190-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
0,75 kW
149 kg
2225293
12
P
Atmos GIGA-D 40/200-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
1,1 kW
171 kg
2225290
12
P
Atmos GIGA-D 40/200-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
1,1 kW
171 kg
2225291
12
P
Atmos GIGA-D 40/200-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
7,5 kW
253 kg
2225294
12
P
Atmos GIGA-D 40/200-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
7,5 kW
253 kg
2225295
12
P
Atmos GIGA-D 40/210-1,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
1,5 kW
183 kg
2223328
12
P
Atmos GIGA-D 40/210-1,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
1,5 kW
183 kg
2223329
12
P
Atmos GIGA-D 40/210-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
11 kW
352 kg
2227602
12
P
Atmos GIGA-D 40/210-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
11 kW
352 kg
2227603
12
P
Atmos GIGA-D 50/85-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
135 kg
2225306
12
N
Atmos GIGA-D 50/85-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
135 kg
2225307
12
N
Atmos GIGA-D 50/95-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
140 kg
2225304
12
N
Atmos GIGA-D 50/95-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
140 kg
2225305
12
N
Atmos GIGA-D 50/105-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
158 kg
2225302
12
N
Atmos GIGA-D 50/105-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
158 kg
2225303
12
N
Atmos GIGA-D 50/115-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
172 kg
2225300
12
N
Atmos GIGA-D 50/115-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
172 kg
2225301
12
N
Atmos GIGA-D 50/125-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
172 kg
2225298
12
N
Atmos GIGA-D 50/125-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
172 kg
2225299
12
N