Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Atmos GIGA-I | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-I

Pompë universale me rotor të thatë për përdorim në sistemet e ngrohjes, klimës dhe të ftohjes në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA-I

Pompë universale me rotor të thatë për përdorim në sistemet e ngrohjes, klimës dhe të ftohjes në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA-I ofron një shumëllojshmëri me komponentë dhe materiale për zbatime nga më të ndryshmet. Ajo mund të pompojë lëngje të ndryshme me temperatura nga -20 °C deri në +140 °C dhe në këtë mënyrë është veçanërisht e përshtatshme për përdorim në impiantet e klimës dhe ftohjes. Kondensimi i krijuar mund të hiqet në mënyrë të synuar nëpërmjet një daljeje.

E pajisur me sistemin hidraulik më modern të pompave dhe me motorë IE3/IE4, pompa punon gjithashtu në mënyrë të besueshme, si dhe duke kursyer energji.

Komponentët e gizës të pajisur me veshje mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit garantojnë gjithashtu një jetëgjatësi të madhe shërbimi.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Përdorim universal në zbatime të ndryshme, me lëngje dhe temperatura të ndryshme falë komponentëve të shumëllojshëm si helikat, dimensionet e motorit dhe bllokuesit mekanikë
 • Sistemi hidraulik më modern i pompave dhe teknologjia e motorit IE3/IE4 për një funksionim të besueshëm dhe me kursim të energjisë
 • Jetëgjatësi e madhe shërbimi falë veshjes mbrojtëse kataforetike rezistente ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve prej gize
 • Heqje e synuar e kondensimit në përdorimin në sistemet e klimës dhe të ftohjes
 • Instalim i thjeshtë me opsione fiksimi të këmbëve të pompës për qëndrueshmëri maksimale
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional «Back-Pull-Out» dhe komplet permistopi në pompa të mëdha
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-I (2 pol)

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

Atmos GIGA-I 40/160-5,5/2

I

Pompë në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

5,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës së lëngut -20 °C deri +140 °C
 • Temperatura maks. e mjedisit 40 °C
 • Bllokues mekanik për pompimin e ujit deri në Tmax. = +140 °C. Deri në T ≤ +40 °C lejohet një përzierje glikoli nga 20% deri në 40% të vëllimit. Në përzierjet ujë-glikol me përqindje glikoli > 40% deri në maksimumi 50% të vëllimit dhe me temperaturë lëngu nga > +40 °C deri maksimumi në +120 °C apo në lëngje të tjera të ndryshme nga uji, duhet parashikuar një bllokues mekanik alternativ. Në rastin e përdorimit të përzierjeve ujë-glikol në përgjithësi rekomandohet përdorimi i variantit S1 me bllokuesin mekanik përkatës.
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 250
 • Versioni standard për presionin e punës: 13 bar (deri në +140 °C)/16 bar (deri në +120 °C)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250;
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 Inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti …-L1 me helikë bronzi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti …-L4 me helikë inoksi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti ...-P6 me dizajn "Back-pull-out" dhe komplet permistopi
 • Varianti …-H1 me trup prej gizë sferoidale me kërkesë
 • Varianti …-P4 për presionin maks. të funksionimit 25 bar me kërkesë
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Atmos GIGA-I/-D/-B

Numri i artikullit 2230372
Botim 2023-06
Numri i faqeve 148
Language de, en, fr, nl
PDF (7 MB)

Wilo-Atmos GIGA-I/-D/-B

Numri i artikullit 2231993
Botim 2023-08
Numri i faqeve 80
Language en, zh
PDF (7 MB)

Wilo-Atmos GIGA-I/-D/-B

Numri i artikullit 2230371
Botim 2023-06
Numri i faqeve 40
Language en
PDF (6 MB)

Wilo-Atmos GIGA-I/-D/-B

Numri i artikullit 2231893
Botim 2023-08
Numri i faqeve 156
Language de, en, fr, nl
PDF (8 MB)

Udhëzuesi projektimit

Glanded pumps, single-stage, single-volute

Numri i artikullit Wilo515021
Botim 2021-12
Numri i faqeve 24
Language en
PDF (7 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Numri i faqeve 40
Language gjuhë neutrale
PDF (13 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 648
320 … 1200 mm
[648]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Atmos GIGA-I 32/130-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
66 kg
2219022
12
Atmos GIGA-I 32/130-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
66 kg
2219023
12
Atmos GIGA-I 32/140-0,25/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,25 kW
50 kg
2219014
12
Atmos GIGA-I 32/140-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,25 kW
50 kg
2219015
12
Atmos GIGA-I 32/140-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
68 kg
2219020
12
Atmos GIGA-I 32/140-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
68 kg
2219021
12
Atmos GIGA-I 32/150-0,37/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,37 kW
52 kg
2219012
12
Atmos GIGA-I 32/150-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,37 kW
52 kg
2219013
12
Atmos GIGA-I 32/150-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
77 kg
2219018
12
Atmos GIGA-I 32/150-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
77 kg
2219019
12
Atmos GIGA-I 32/160-0,55/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,55 kW
58 kg
2219010
12
Atmos GIGA-I 32/160-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,55 kW
58 kg
2219011
12
Atmos GIGA-I 32/160-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
4 kW
93 kg
2219016
12
Atmos GIGA-I 32/160-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
93 kg
2219017
12
Atmos GIGA-I 40/130-0,25/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,25 kW
51 kg
2219766
12
Atmos GIGA-I 40/130-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,25 kW
51 kg
2219767
12
Atmos GIGA-I 40/130-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
70 kg
2222626
12
Atmos GIGA-I 40/130-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
70 kg
2222627
12
Atmos GIGA-I 40/140-0,37/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,37 kW
53 kg
2220082
12
Atmos GIGA-I 40/140-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,37 kW
53 kg
2220083
12
Atmos GIGA-I 40/140-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
3 kW
78 kg
2219768
12
Atmos GIGA-I 40/140-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
78 kg
2219769
12
Atmos GIGA-I 40/150-0,55/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
60 kg
2220080
12
Atmos GIGA-I 40/150-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,55 kW
60 kg
2220081
12
Atmos GIGA-I 40/150-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
4 kW
94 kg
2220086
12
Atmos GIGA-I 40/150-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
94 kg
2220087
12
Atmos GIGA-I 40/160-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,75 kW
62 kg
2219764
12
Atmos GIGA-I 40/160-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,75 kW
62 kg
2219765
12
Atmos GIGA-I 40/160-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
110 kg
2220084
12
Atmos GIGA-I 40/160-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
110 kg
2220085
12
Atmos GIGA-I 40/190-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
0,75 kW
71 kg
2220090
12
Atmos GIGA-I 40/190-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
0,75 kW
71 kg
2220091
12
Atmos GIGA-I 40/200-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
1,1 kW
92 kg
2220088
12
Atmos GIGA-I 40/200-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
1,1 kW
92 kg
2220089
12
Atmos GIGA-I 40/200-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
7,5 kW
141 kg
2220092
12
Atmos GIGA-I 40/200-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
7,5 kW
141 kg
2220093
12
Atmos GIGA-I 40/210-1,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
1,5 kW
98 kg
2222632
12
Atmos GIGA-I 40/210-1,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
1,5 kW
98 kg
2222633
12
Atmos GIGA-I 40/210-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
390 mm
11 kW
182 kg
2222630
12
Atmos GIGA-I 40/210-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
390 mm
11 kW
182 kg
2222631
12
Atmos GIGA-I 50/85-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
65 kg
2222628
12
Atmos GIGA-I 50/85-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
65 kg
2222629
12
Atmos GIGA-I 50/95-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
68 kg
2220112
12
Atmos GIGA-I 50/95-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
68 kg
2220113
12
Atmos GIGA-I 50/105-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
76 kg
2220110
12
Atmos GIGA-I 50/105-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
76 kg
2220111
12
Atmos GIGA-I 50/115-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
93 kg
2220108
12
Atmos GIGA-I 50/115-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
93 kg
2220109
12
Atmos GIGA-I 50/125-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
93 kg
2220106
12
Atmos GIGA-I 50/125-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
93 kg
2220107
12