Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-BAC | Wilo

Wilo-BAC

Zgjidhja më e mirë OEM për ftohës dhe zbatimet e ftohjes.​

Avantazhet tuaja
Wilo-BAC 50

Zgjidhja më e mirë OEM për ftohës dhe zbatimet e ftohjes.​

Seria Wilo-BAC është përcaktuar në mënyrë të veçantë për kërkesat e ajrit të kondicionuar dhe sistemeve ftohëse. Me bashkuesit Victaulic lidhja bëhet shpjet dhe thjesht. Pompat e kësaj serie janë të disponueshëm me nivele të ndryshme fuqie dhe karakterizohen nga zëvendësueshmëria e lartë, gjë që mundëson një fleksibilitet të jashtëzakonshëm gjatë përdorimit. Pompat janë konceptuar në mënyrë të veçantë për funksion të përhershëm – jetëgjatësia jepet edhe nëpërmjet materialeve të qëndrueshme ndaj korrozionit ose veshjeve dhe kushinetave me rule pa mirëmbajtje.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kursim i energjisë nëpërmjet sistemit hidraulik dhe motorëve modernë​
 • Lidhje Victaulic për instalim të shpejtë​
 • Përmasa të optimizuara të pompës për fleksibilitet maksimal gjatë zëvendësimit​
 • Besueshmëri e lartë falë bllokuesit mekanik dhe kushinetave me vlera të larta kualitative
 • Funksionim me më pak zhurmë falë dizajnit modern të motorit​​
 • Opsionale: Komoditet maksimal gjatë lidhjes elektrike falë spinës së lidhjes së shpejtë 
Përshkrimi i serive
Wilo-BAC

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me bashkues Victaulic

Përdorimi

Për pompimin e ujit të freskët dhe të ftohë, të përzierjeve ujë-glikol dhe lëngjeve të tjera pa materiale gërryese.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok, porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale

Çelësi tip

Shembull

BAC50/122-1,5/2

BAC

Pompë monobllok për zbatime të ftohjes dhe ajrit të kondicionuar

50

Lidhje e tubit (dalja e presionit)

122

Diametri i helikës

1,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -15 °C deri +60 °C (BAC70)
 • Shkalla e lejuar e temperaturës -15 °C deri +90 °C (BAC50)
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Bashkues Victaulic: DN 50 ( 60,3 mm) or DN 65 (76,1 mm)
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (BAC50) ose 6,5 bar (BAC70)

Materiale

 • Trupi i pompës: PA 6.6 50 % GF (BAC70)
 • Trupi i pompës: EN-GJL-250 (BAC50)
 • Helika: PA/PPO, e përforcuar me fibra xhami
 • Boshti: X30Cr13
 • Bllokues mekanik: BQEGG

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale.

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-BAC

Numri i artikullit 4251952
Botim 2021-08
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 20
PDF (4 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)