Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-BM | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-BM-B

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Konstruksion kompakt monobllok me motor trefazor të lidhur direkt me flanxhë dhe bosht të pandarë motor-pompë
 • I përdorshëm në shumë zbatime në sajë të materialit prej çeliku inoks i derdhur (BM-S) si dhe prej bronzi të derdhur (BM-B)
 • I përshtatshëm për përdoruesin falë fuqive dhe përmasave kryesore sipas EN 733 (DIN për portat standarde)
 • Këmbë standarde në trupin e pompës dhe motor për montim në bazament
Përshkrimi i serive

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

BM-S 40/165-4/2

-S

Pompë monobllok prej çeliku inoks

-B

Pompë monobllok prej bronzi

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

165

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Indeksi i efiçencës minimale (MEI) ≥ 0,4
 • Shkalla e lejuar e temperaturës -10 °C deri +90 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 125
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Materiale

 • Trupi i pompës BM-B: Bronz CuSn10
 • Trupi i pompës BM-S: Çelik inoks i derdhur 1.4408
 • Helika BM-B: Bronz CuSn 10
 • Helika BM-S: Çelik inoks i derdhur 1.4408
 • Boshti: 1.4362
 • Bllokuesi mekanik: Q1Q1VGG

Konstruksioni

 • Pompë centrifugale me një helikë me rotor të thatë dhe në modelin me konstruksion kompakt monobllok prej inoksi
 • Motor trefazor i lidhur direkt me flanxhë dhe bosht i pandarë motor-pompë
 • Bllokuesi mekanik
 • Këmbët në trupin e pompës dhe motor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-K3 me sensor temperature PTC (kundrejt pagesës shtesë)
 • Bllokuesit e tjerë mekanikë, me kërkesë
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-BM, BM-B, BM-S

Numri i artikullit 2103933
Botim 1608
Numri i faqeve 19
Language en
PDF (1 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Numri i faqeve 60
Language gjuhë neutrale
PDF (22 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 280
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullit
BM-B 32/100-0,75/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
0,75 kW
31,5 kg
2164370
BM-B 32/120-1,1/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
1,1 kW
33,5 kg
2164371
BM-B 32/130-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
1,5 kW
35,5 kg
2164372
BM-B 32/140-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
2,2 kW
38,5 kg
2164373
BM-B 32/150-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
2,2 kW
40,5 kg
2164374
BM-B 32/160-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
3 kW
46 kg
2164375
BM-B 32/170-0,55/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
0,55 kW
33,5 kg
2103209
BM-B 32/170-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
4 kW
58 kg
2164376
BM-B 32/190-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
4 kW
60 kg
2103266
BM-B 32/210-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
5,5 kW
68 kg
2103267
BM-B 32/210-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
7,5 kW
98,5 kg
2164378
BM-B 32/215-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
7,5 kW
90,5 kg
2103268
BM-B 32/220-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
1,1 kW
44 kg
2103210
BM-B 32/220-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
7,5 kW
98,5 kg
2196570
BM-B 32/220-9,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
9,2 kW
101,5 kg
2164379
BM-B 32/230-9,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
9,2 kW
101,5 kg
2196571
BM-B 32/230-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
11 kW
104,5 kg
2164380
BM-B 32/240-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
11 kW
104,5 kg
2196572
BM-B 32/240-12,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
12,5 kW
116 kg
2164381
BM-B 32/250-2,2/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
2,2 kW
55,5 kg
2164394
BM-B 32/250-13,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
13,5 kW
116 kg
2196573
BM-B 32/250-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
15 kW
117 kg
2164382
BM-B 32/260-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
3 kW
57,5 kg
2164395
BM-B 32/260-17/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
17 kW
122 kg
2196574
BM-B 32/265-17/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1VGG
17 kW
122 kg
2164383
BM-B 40/120-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
1,5 kW
37,5 kg
2164384
BM-B 40/130-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
2,2 kW
40,5 kg
2164385
BM-B 40/140-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
3 kW
47 kg
2164386
BM-B 40/145-0,37/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
0,37 kW
31,5 kg
2103213
BM-B 40/150-0,55/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
0,55 kW
34,5 kg
2164396
BM-B 40/150-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
4 kW
60 kg
2164387
BM-B 40/155-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
3 kW
50 kg
2103277
BM-B 40/155-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
4 kW
63 kg
2103278
BM-B 40/165-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
4 kW
63 kg
2103279
BM-B 40/165-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
5,5 kW
67 kg
2103280
BM-B 40/170-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
0,75 kW
39 kg
2103214
BM-B 40/170-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
5,5 kW
67 kg
2103281
BM-B 40/185-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
4 kW
65 kg
2103282
BM-B 40/190-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
5,5 kW
72 kg
2103283
BM-B 40/195-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
7,5 kW
93,5 kg
2103285
BM-B 40/210-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
1,1 kW
52 kg
2103215
BM-B 40/210-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
7,5 kW
93,5 kg
2103284
BM-B 40/215-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
11 kW
96,5 kg
2103286
BM-B 40/225-12,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
12,5 kW
122 kg
2103290
BM-B 40/235-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
15 kW
125 kg
2103291
BM-B 40/240-2,2/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
2,2 kW
59,5 kg
2103216
BM-B 40/240-17/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
17 kW
130 kg
2103292
BM-B 40/250-18,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
18,5 kW
168 kg
2103293
BM-B 40/260-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
3 kW
63,5 kg
2103217
BM-B 40/260-22/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1VGG
22 kW
172 kg
2103294