Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-CronoLine-IL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoLine-IL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto të ulëta të jetëgjatësisë falë efektivitet të optimizuar
 • Vrima standarde të daljes së kondensatit në karterin e motorit
 • Përdoret në mënyrë fleksibël në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ftohjes me avantazhe zbatimi falë shkarkimit të kondensatit nëpërmjet dizajnit të optimizuar të lanternit (i patentuar)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Disponueshmëri e lartë në të gjithë botën të motorëve standardë (sipas specifikimeve Wilo) dhe bllokuesve mekanikë standardë
Përshkrimi i serive
CronoLine-IL

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

IL 40/160-4/2

IL

Pompë në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 250
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 488
320 … 1200 mm
[488]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
CronoLine-IL 32/140-0,25/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,25 kW
39,5 kg
2063574
4
CronoLine-IL 32/140-0,25/4-S1
4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,25 kW
39,5 kg
2043760
4
CronoLine-IL 32/140-1,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
57,7 kg
2120862
4
CronoLine-IL 32/140-1,5/2-S1
2
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
57,7 kg
2171302
4
CronoLine-IL 32/150-0,37/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,37 kW
40 kg
2088307
4
CronoLine-IL 32/150-2,2/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
60,2 kg
2120863
4
CronoLine-IL 32/150-2,2/2-S1
2
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
60,2 kg
2164223
4
CronoLine-IL 32/160-2,2/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
60,2 kg
2120864
4
CronoLine-IL 32/160-2,2/2-S1
2
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
60,2 kg
2171303
4
CronoLine-IL 32/160-3/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
63,8 kg
2120865
4
CronoLine-IL 32/160-3/2-S1
2
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
63,8 kg
2171304
4
CronoLine-IL 32/170-0,55/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,55 kW
44,7 kg
2088306
4
CronoLine-IL 32/170-0,55/4-S1
4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,55 kW
44,7 kg
2053898
4
CronoLine-IL 32/170-3/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
63,8 kg
2120866
4
CronoLine-IL 32/170-3/2-S1
2
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
63,8 kg
2166971
4
CronoLine-IL 32/170-4/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
4 kW
71,4 kg
2120867
4
CronoLine-IL 32/170-4/2-S1
2
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
71,4 kg
2137647
4
CronoLine-IL 40/140-0,25/4
4
IE2
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,25 kW
41,5 kg
2088320
4
CronoLine-IL 40/140-0,25/4-S1
4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,25 kW
41,5 kg
2066980
4
CronoLine-IL 40/140-2,2/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
61,2 kg
2120868
4
CronoLine-IL 40/140-2,2/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
61,2 kg
2171305
4
CronoLine-IL 40/150-0,37/4
4
IE2
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,37 kW
42 kg
2088318
4
CronoLine-IL 40/150-0,37/4-S1
4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,37 kW
42 kg
2117518
4
CronoLine-IL 40/150-3/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
3 kW
65,8 kg
2120869
4
CronoLine-IL 40/150-3/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
65,8 kg
2164237
4
CronoLine-IL 40/160-0,55/4
4
IE2
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
46,7 kg
2088316
4
CronoLine-IL 40/160-0,55/4-S1
4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,55 kW
46,7 kg
2057823
4
CronoLine-IL 40/160-4/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
4 kW
70,7 kg
2120870
4
CronoLine-IL 40/160-4/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
70,7 kg
2171306
4
CronoLine-IL 40/170-0,75/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,75 kW
49,2 kg
2120750
4
CronoLine-IL 40/170-0,75/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,75 kW
49,2 kg
2167018
4
CronoLine-IL 40/170-5,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
93,5 kg
2120871
4
CronoLine-IL 40/170-5,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
93,5 kg
2167007
4
CronoLine-IL 40/200-7,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
131 kg
2120872
5
CronoLine-IL 40/200-7,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
131 kg
2171307
5
CronoLine-IL 40/210-1,1/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
1,1 kW
68,2 kg
2120751
4
CronoLine-IL 40/210-1,1/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
1,1 kW
68,2 kg
2142954
4
CronoLine-IL 40/220-1,5/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
1,5 kW
70,7 kg
2120752
4
CronoLine-IL 40/220-1,5/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
1,5 kW
70,7 kg
2171205
4
CronoLine-IL 40/220-11/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
11 kW
179 kg
2120873
5
CronoLine-IL 40/220-11/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
179 kg
2171308
5
CronoLine-IL 50/110-1,5/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
56,7 kg
2120874
4
CronoLine-IL 50/110-1,5/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
56,7 kg
2171309
4
CronoLine-IL 50/120-2,2/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
59,2 kg
2120875
4
CronoLine-IL 50/120-2,2/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
59,2 kg
2167020
4
CronoLine-IL 50/130-3/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
63,8 kg
2120876
4
CronoLine-IL 50/130-3/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
63,8 kg
2171311
4
CronoLine-IL 50/140-3/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
63,8 kg
2120877
4
CronoLine-IL 50/140-3/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
63,8 kg
2171312
4
CronoLine-IL 50/140-4/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
71,4 kg
2120878
4