Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-CronoLine-IL-E | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoLine-IL-E

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kursim energjie falë përshtatjes së fuqisë elektronike, të integruar
 • Ndërfaqe optimale për komunikim me magjistralin me module-IF që futen në prizë
 • Operim i thjeshtë nëpërmjet teknologjisë së butonit të gjelbër dhe ekranit
 • Komandim i integruar i pompave dyshe
 • Mbrojtje e plotë e integruar e motorit (sensor temperature PTC) me rele termike të motorit

Përshkrimi i serive
CronoLine-IL-E

Konstruksioni

Pompë teke me rotor të thatë, e rregulluar elektronikisht, në konstruksion në linjë me lidhje me flanxhë dhe përshtatje automatike të fuqisë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksione te sigurisë

 • Motor tërësisht i mbrojtur me rele termike të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (pompë dyshe ose 2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

IL-E 50/170-7,5/2-R1

IL-E

Pompë në linjë me rregullim elektronik

50

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

170

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

R1

Versioni pa sensor presioni

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese
  • 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 40 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar deri +120 °C, 13 bar deri +140 °C

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika
  • Versioni standard: EN-GJL-200
  • Versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Transmision me rregullim të integruar të numrit të rrotullimeve

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Kit 2 166 098

Numri i artikullit 2166098
Botim 2016-03
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 2
PDF (430 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 154
340 … 800 mm
[154]
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
CronoLine-IL-E 40/170-5,5/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
111 kg
2159314
4
CronoLine-IL-E 40/170-5,5/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
111 kg
2159362
4
CronoLine-IL-E 40/170-5,5/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
111 kg
2171030
4
CronoLine-IL-E 40/170-5,5/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
111 kg
2171007
4
CronoLine-IL-E 40/200-7,5/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
126 kg
2159315
5
CronoLine-IL-E 40/200-7,5/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
126 kg
2159363
5
CronoLine-IL-E 40/200-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
126 kg
2171031
5
CronoLine-IL-E 40/200-7,5/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
126 kg
2171008
5
CronoLine-IL-E 40/220-11/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
11 kW
204 kg
2153668
5
CronoLine-IL-E 40/220-11/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
11 kW
204 kg
2153737
5
CronoLine-IL-E 40/220-11/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
204 kg
2171032
5
CronoLine-IL-E 40/220-11/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
204 kg
2165953
5
CronoLine-IL-E 50/160-5,5/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
120 kg
2159316
5
CronoLine-IL-E 50/160-5,5/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
120 kg
2159364
5
CronoLine-IL-E 50/160-5,5/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
120 kg
2171033
5
CronoLine-IL-E 50/160-5,5/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
120 kg
2171009
5
CronoLine-IL-E 50/170-7,5/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
124 kg
2159317
5
CronoLine-IL-E 50/170-7,5/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
124 kg
2159365
5
CronoLine-IL-E 50/170-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
7,5 kW
124 kg
2171034
5
CronoLine-IL-E 50/170-7,5/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
7,5 kW
124 kg
2171010
5
CronoLine-IL-E 50/180-7,5/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
137 kg
2159318
5
CronoLine-IL-E 50/180-7,5/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
137 kg
2159366
5
CronoLine-IL-E 50/180-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
137 kg
2171035
5
CronoLine-IL-E 50/180-7,5/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
137 kg
2171011
5
CronoLine-IL-E 50/210-11/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11 kW
207 kg
2153669
5
CronoLine-IL-E 50/210-11/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11 kW
207 kg
2153738
5
CronoLine-IL-E 50/210-11/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
207 kg
2171036
5
CronoLine-IL-E 50/210-11/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
207 kg
2171012
5
CronoLine-IL-E 50/220-15/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
15 kW
215 kg
2153670
5
CronoLine-IL-E 50/220-15/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
15 kW
215 kg
2153739
5
CronoLine-IL-E 50/220-15/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
15 kW
215 kg
2171037
5
CronoLine-IL-E 50/220-15/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
15 kW
215 kg
2171013
5
CronoLine-IL-E 65/150-5,5/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
117 kg
2159319
5
CronoLine-IL-E 65/150-5,5/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
117 kg
2159367
5
CronoLine-IL-E 65/150-5,5/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
5,5 kW
117 kg
2171038
5
CronoLine-IL-E 65/150-5,5/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
5,5 kW
117 kg
2171014
5
CronoLine-IL-E 65/160-7,5/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
7,5 kW
130 kg
2159320
5
CronoLine-IL-E 65/160-7,5/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
7,5 kW
130 kg
2159368
5
CronoLine-IL-E 65/160-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
7,5 kW
130 kg
2171039
5
CronoLine-IL-E 65/160-7,5/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
7,5 kW
130 kg
2171015
5
CronoLine-IL-E 65/170-11/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
11 kW
194 kg
2153671
5
CronoLine-IL-E 65/170-11/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
11 kW
194 kg
2153740
5
CronoLine-IL-E 65/170-11/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
11 kW
194 kg
2171040
5
CronoLine-IL-E 65/170-11/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
11 kW
194 kg
2164293
5
CronoLine-IL-E 65/200-15/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15 kW
226 kg
2153672
6
CronoLine-IL-E 65/200-15/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15 kW
226 kg
2153741
6
CronoLine-IL-E 65/200-15/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15 kW
226 kg
2171041
6
CronoLine-IL-E 65/200-15/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15 kW
226 kg
2171016
6
CronoLine-IL-E 65/210-18,5/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
18,5 kW
241 kg
2217390
6
CronoLine-IL-E 65/210-18,5/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
18,5 kW
241 kg
2217391
6