Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-CronoTwin-DL-E | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoTwin DL-E

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kursim energjie falë përshtatjes së fuqisë elektronike, të integruar
 • Operim i thjeshtë nëpërmjet teknologjisë së butonit të gjelbër dhe ekranit
 • Mënyrat e ndryshme të punës: Funksion kryesor/rezervë dhe punim paralel
 • Menaxhim i gabimeve që mund të konfigurohet, i përshtatur për përdorimet e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar
 • Mbrojtje e plotë e integruar e motorit (sensor temperature PTC) me rele termike të motorit

Përshkrimi i serive
CronoTwin-DL-E

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë, e rregulluar elektronikisht, në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë dhe përshtatje automatike të fuqisë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksione te sigurisë

 • Motor tërësisht i mbrojtur me rele termike të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (pompë dyshe ose 2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

DL-E 50/170-7,5/2-R1

DL-E

Pompë dyshe në linjë me rregullim elektronik

50

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

170

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

R1

Versioni pa sensor presioni

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese
  • 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 40 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar deri +120 °C, 13 bar deri +140 °C

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika:
  • Versioni standard: EN-GJL-200
  • Versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Transmision me rregullim të integruar të numrit të rrotullimeve

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 153
340 … 800 mm
[153]
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
CronoTwin-DL-E 40/170-5,5/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
219 kg
2159410
4
B
CronoTwin-DL-E 40/170-5,5/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
219 kg
2159458
4
B
CronoTwin-DL-E 40/170-5,5/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
219 kg
2171061
4
B
CronoTwin-DL-E 40/200-7,5/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2159411
5
C
CronoTwin-DL-E 40/200-7,5/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2159459
5
C
CronoTwin-DL-E 40/200-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2171094
5
C
CronoTwin-DL-E 40/200-7,5/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2171062
5
C
CronoTwin-DL-E 40/220-11/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
11 kW
377 kg
2153806
5
C
CronoTwin-DL-E 40/220-11/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
440 mm
11 kW
377 kg
2153875
5
C
CronoTwin-DL-E 40/220-11/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
377 kg
2171095
5
C
CronoTwin-DL-E 40/220-11/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
377 kg
2171063
5
C
CronoTwin-DL-E 50/160-5,5/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
223 kg
2159412
5
B
CronoTwin-DL-E 50/160-5,5/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
223 kg
2159460
5
B
CronoTwin-DL-E 50/160-5,5/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
223 kg
2171096
5
B
CronoTwin-DL-E 50/160-5,5/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
223 kg
2171064
5
B
CronoTwin-DL-E 50/170-7,5/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
231 kg
2159413
5
B
CronoTwin-DL-E 50/170-7,5/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
231 kg
2159461
5
B
CronoTwin-DL-E 50/170-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
7,5 kW
231 kg
2171097
5
B
CronoTwin-DL-E 50/170-7,5/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
7,5 kW
231 kg
2171065
5
B
CronoTwin-DL-E 50/180-7,5/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2159414
5
C
CronoTwin-DL-E 50/180-7,5/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2159462
5
C
CronoTwin-DL-E 50/180-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2171098
5
C
CronoTwin-DL-E 50/180-7,5/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
225 kg
2171066
5
C
CronoTwin-DL-E 50/210-11/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11 kW
382 kg
2153807
5
C
CronoTwin-DL-E 50/210-11/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11 kW
382 kg
2153876
5
C
CronoTwin-DL-E 50/210-11/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
382 kg
2171099
5
C
CronoTwin-DL-E 50/210-11/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
382 kg
2171067
5
C
CronoTwin-DL-E 50/220-15/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
15 kW
397 kg
2153808
5
C
CronoTwin-DL-E 50/220-15/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
440 mm
15 kW
397 kg
2153877
5
C
CronoTwin-DL-E 50/220-15/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
15 kW
397 kg
2171100
5
C
CronoTwin-DL-E 50/220-15/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
15 kW
397 kg
2171068
5
C
CronoTwin-DL-E 65/150-5,5/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
241 kg
2159415
5
B
CronoTwin-DL-E 65/150-5,5/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
241 kg
2159463
5
B
CronoTwin-DL-E 65/150-5,5/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
5,5 kW
241 kg
2171101
5
B
CronoTwin-DL-E 65/150-5,5/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
5,5 kW
241 kg
2171069
5
B
CronoTwin-DL-E 65/160-7,5/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
7,5 kW
249 kg
2159416
5
B
CronoTwin-DL-E 65/160-7,5/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
7,5 kW
249 kg
2159464
5
B
CronoTwin-DL-E 65/160-7,5/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
7,5 kW
249 kg
2171102
5
B
CronoTwin-DL-E 65/160-7,5/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
7,5 kW
249 kg
2171070
5
B
CronoTwin-DL-E 65/170-11/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
11 kW
375 kg
2153809
5
B
CronoTwin-DL-E 65/170-11/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
430 mm
11 kW
375 kg
2153878
5
B
CronoTwin-DL-E 65/170-11/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
11 kW
375 kg
2171103
5
B
CronoTwin-DL-E 65/170-11/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
11 kW
375 kg
2171071
5
B
CronoTwin-DL-E 65/200-15/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15 kW
418 kg
2153810
6
C
CronoTwin-DL-E 65/200-15/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15 kW
418 kg
2153879
6
C
CronoTwin-DL-E 65/200-15/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15 kW
418 kg
2171104
6
C
CronoTwin-DL-E 65/200-15/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15 kW
418 kg
2171072
6
C
CronoTwin-DL-E 65/210-18,5/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
18,5 kW
447 kg
2217412
6
C
CronoTwin-DL-E 65/210-18,5/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
475 mm
18,5 kW
525 kg
2217413
6
C
CronoTwin-DL-E 65/210-18,5/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
18,5 kW
525 kg
2171105
6
C