Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Stratos PICO | Wilo

Wilo-Stratos PICO

Komoditet maksimal falë asistentëve të rregullimit.

Avantazhet tuaja

Komoditet maksimal falë asistentëve të rregullimit.

Ekrani i madh, teknologjia e mirënjohur e butonit të gjelbër dhe asistenti i ri i rregullimit e bëjnë përdorimin dhe funksionimin e pompës jashtëzakonisht komod. Wilo-Stratos PICO në kombinim me Dynamic Adapt plus nuk ofron vetëm efektivitet energjetik maksimal, por me funksionet e saj mbrojtëse automatike ofron gjithashtu një besueshmëri të lartë.Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Operim i thjeshtë falë asistentit të rregullimit, ekranit të madh dhe teknologjisë së butonit të gjelbër
 • Efektivitet energjetik maksimal nëpërmjet kombinimit të teknologjisë së motorit EC, Dynamic Adapt plus dhe mundësive të rregullimeve precize
 • Opsionale: Përdorim me pajisje celulare nëpërmjet Bluetooth me modulin BT Wilo-Smart Connect
 • Besueshmëri e lartë në sajë të kontrolleve rutinë të vetëmbrojtjes, si mbrojtja automatike kundër punës pa ujë dhe rindezjes automatike
 • Mbikëqyrje e lehtë e prurjes aktuale, lartësisë aktuale të pompimit, konsumit të energjisë dhe kilovatëve të harxhuar
 • Instalim elektrik i thjeshtë falë Wilo-Connector
Përshkrimi i serive
Wilo-Stratos PICO

Konstruksioni

Pompë qarkullimi me rotor të lagur me bashkues të filetuar, motor EC me rrymë elektrike vetëmbrojtëse dhe rregullues elektronik fuqie.

Përdorimi

Sisteme ngrohëse me ujë të nxehtë të të gjitha sistemeve, zbatimet e ajrit të kondicionuar, impiante industriale të qarkullimit.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Dynamic Adapt plus
 • Δ p-c për diferencë konstante të presionit
 • Δ p-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • Shpejtësi konstante (n-const.)
 • E pajtueshme me aplikacionin Wilo-Smart Balance

Funksionet manuale

 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i rendimentit të pompës (lartësia e dërgimit)
 • Rregullim i regjimit automatik të punës së reduktuar
 • Vendosje e funksionimit automatik për valvulat e pavarura nga presioni
 • Ajrimi i pompës
 • Rinisje manuale
 • Funksioni Reset për rivendosjen e matësit të energjisë
 • Funksioni Reset për rivendosjen e rregullimit që në fabrikë
 • Bllokim i butonave për bllokimin e rregullimeve

Funksionet automatike

 • Përshtatje e vazhdueshme e rendimentit në varësi të mënyrës së punës
 • Regjim pune i reduktuar automatik
 • Funksioni i ajrimit automatik
 • Identifikim automatik i punimit në të thatë
 • Rinisje automatike

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Tregues i ndryshueshëm:
  • Vëllim aktual i rrjedhës
  • Lartësi aktuale e dërgimit
  • Shpejtësia aktuale
  • Hyrja e fuqisë
  • Konsumi i energjisë
 • Shfaqje e statusit për mesazhet paralajmëruese (ekran i verdhë) dhe mesazhet e gabimit (ekran i kuq) çdo herë me kodin dhe përshkrimin e gabimit me tekst të qartë
 • Afishim i statusit për treguesin e procesit (afishim blu):
  • Ajrimi i pompës
  • Rinisje manuale
 • LED i statusit:
  • LED jeshil: Funksionim pa të meta
  • LED blu: Komunikimi i pompave me modulin e jashtëm

Tërësia e pajisjeve

 • Pika e çelësit shtrëngues në trupin e pompës
 • Lidhje e shpejtë elektrike me Wilo-Connector
 • Ajrim automatik
 • Motor me rrymë elektrike vetëmbrojtëse
 • Filtër grimcash
 • Izolim termik standard për zbatime në ngrohje
 • Ndërfaqe Wilo-Connectivity për modulet e jashtme

Çelësi tip

Shembull:

Wilo-Stratos PICO 30/0,5-8

Stratos PICO

Pompë me efektivitet të lartë (pompë me bashkues të filetuar), e rregulluar elektronikisht

30/

Diametri nominal i lidhjes

0,5-8

Diapazoni i lartësive nominale të dërgimit [m]

130

Gjatësia e instalimeve

N

Trup inoksi

BT

Modul dorëzimi Wilo-Smart Connect

Të dhënat teknike

 • Temperatura e lëngjeve -10°C deri në +110°C
 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
 • Klasa e mbrojtjes IPX4D
 • Bashkues i filetuar G1, G1½, G2
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Materiale

 • Trupi i pompës: Gizë e hirtë me veshje KTL (inoks: Lloji …-N)
 • Izolim termik: Polipropilen
 • Boshti: Çelik inoks
 • Kushineta: Karbon, me metal të ngopur
 • Helika: Plastikë

Dorëzim

 • Pompë
 • Izolimi termik
 • Wilo-Connector
 • Guarnicione
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 15