Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-VeroLine-IP-Z | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroLine-IP-Z

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Rezistencë e lartë kundër lëngjeve korrozive falë trupit prej inoksi dhe helikës Noryl
 • Shumëllojshmëri e madhe zbatimi falë përshtatjes për fortësi të ujit deri 5 mmol/l (28 °dH)
 • Të gjitha pjesët në kontakt me lëngun janë në përputhshmëri me rekomandimet KTW
Përshkrimi i serive
VeroLine-IP-Z

Konstruksioni

Pompë qarkullimi me rotor të thatë në konstruksion në linjë me bashkues të filetuar

Vrima e thithjes lart. Për vrimën e thithjes poshtë duhet porositur një version i posaçëm (-N0).

Përdorimi

Për pompimin e ujit të pijshëm si dhe ujit të ftohtë dhe të nxehtë (sipas VDI 2035), pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes

Çelësi tip

Shembull

Wilo-Veroline-IP-Z 25/6

IP

Pompë në linjë (pompë me bashkues të filetuar)

-Z

Pompë qarkullimi

25/

Diametri nominal i lidhjes Rp

6

Madhësia e fuqisë në ushqim në lartësinë maks. të dërgimit [m]

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës së mjedisit: -15°C deri në +40°C
 • Uji i pijshëm deri 5 mmol/l (28 °dH): maks. +80 °C, në punim për kohë të shkurtër (2 h) deri +110 °C
 • Uji i ngrohjes: -8 °C deri +110 °C
 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz ose 3 ~230/400 V, 50 Hz
 • Klasa e mbrojtjes IP54
 • Diametri nominal Rp 1
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: 1.4306
 • Helika: Noryl
 • Boshti: 1.4571
 • Bllokuesi mekanik: Qeramikë/grafit/EPDM

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokuesi mekanik
 • Bashkues i filetuar
 • Motor me bosh njëtrupor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Përshtatës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2140988
Botim 2017-11
Numri i faqeve 92
Language de, en, es, fr, it, ru
PDF (4 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Numri i faqeve 60
Language gjuhë neutrale
PDF (22 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 4
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullit
VeroLine-IP-Z 25/2 DM
4
-
G 1½
BQ1EGG
180 mm
0,06 kW
4,7 kg
4090292
VeroLine-IP-Z 25/2 EM
4
-
G 1½
BQ1EGG
180 mm
0,06 kW
5,7 kg
4090293
VeroLine-IP-Z 25/6 DM
2
IE3
G 1½
BQ1EGG
180 mm
0,12 kW
5,2 kg
4090294
VeroLine-IP-Z 25/6 EM
2
IE2
G 1½
BQ1EGG
180 mm
0,18 kW
6,1 kg
4090295