Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-VeroLine-IPL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroLine-IPL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Vrima standarde të daljes së kondensatit në karterin e motorit dhe lanternat
 • Seria e versionit: Motor me bosh njëtrupor
 • Versioni N: Motor standard V1 me aks bashkues inoksi
 • Bllokues mekanik i pavarur nga kahu i rrotullimit. me lubrifikim të detyruar
Përshkrimi i serive
VeroLine-IPL

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion në linjë me bashkues të filetuar ose me fllanxhë.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

IPL 40/160-4/2

IPL

Pompë në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal Rp 1 deri DN 100
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (versioni i posaçëm: 16 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPO e përforcuar me fibra xhami/EN-GJL-200 (në varësi të llojit të pompës)
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Motor me bosh njëtrupor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-H4 me fllanxha PN 6/10 (kundrejt çmimit shtesë)
 • Variani ...-H5 me trup PN 16 (kundrejt çmimit shtesë)
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë

Aksesorë

 • Mbështetëse për ndërtimin e bazamentit
 • Sensor temperature PTC, rele termike mbrojtëse PTC
 • Motorë të posaçëm
 • Bllokues mekanikë të posaçëm
 • Sisteme rregulluese SC-HVAC, CC-HVAC dhe panele komandimi
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-VeroLine-IPL/IPL... N Wilo-VeroTwin-DPL/DPL... N

Numri i artikullit 2140029
Botim 2017-11
Numri i faqeve 96
Language de, en, fr, nl
PDF (8 MB)

Wilo-VeroLine-IPL (1,1-7,5 kW) Wilo-VeroTwin-DPL (1,1-7,5 kW)

Numri i artikullit 2140036
Botim 2017-11
Numri i faqeve 92
Language de, en, fr, nl
PDF (6 MB)

Udhëzuesi projektimit

Glanded pumps, single-stage, single-volute

Numri i artikullit Wilo515021
Botim 2021-12
Numri i faqeve 24
Language en
PDF (7 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Numri i faqeve 60
Language gjuhë neutrale
PDF (22 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 139
180 … 500 mm
[139]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
VeroLine-IPL 25/70-0,12/2
2
-
IE2
G 1½
AQ1EGG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2089569
10
-
VeroLine-IPL 25/70-0,12/2-S1
2
-
IE2
G 1½
Q1Q1X4GG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2105565
10
-
VeroLine-IPL 25/80-0,12/2
2
-
IE2
G 1½
AQ1EGG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2089570
10
-
VeroLine-IPL 25/80-0,12/2-S1
2
-
IE2
G 1½
Q1Q1X4GG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2086452
10
-
VeroLine-IPL 25/85-0,18/2
2
-
IE2
G 1½
AQ1EGG
180 mm
0,18 kW
9 kg
2089571
10
-
VeroLine-IPL 25/85-0,18/2-S1
2
-
IE2
G 1½
Q1Q1X4GG
180 mm
0,18 kW
9 kg
2107015
10
-
VeroLine-IPL 25/90-0,25/2
2
-
IE2
G 1½
AQ1EGG
180 mm
0,25 kW
10 kg
2089572
10
-
VeroLine-IPL 25/90-0,25/2-S1
2
-
IE2
G 1½
Q1Q1X4GG
180 mm
0,25 kW
10 kg
2097024
10
-
VeroLine-IPL 30/70-0,12/2
2
-
IE2
G 2
AQ1EGG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2089573
10
-
VeroLine-IPL 30/70-0,12/2-S1
2
-
IE2
G 2
Q1Q1X4GG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2163041
10
-
VeroLine-IPL 30/80-0,12/2
2
-
IE2
G 2
AQ1EGG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2089574
10
-
VeroLine-IPL 30/80-0,12/2-S1
2
-
IE2
G 2
Q1Q1X4GG
180 mm
0,12 kW
8 kg
2117099
10
-
VeroLine-IPL 30/85-0,18/2
2
-
IE2
G 2
AQ1EGG
180 mm
0,18 kW
9 kg
2089575
10
-
VeroLine-IPL 30/85-0,18/2-S1
2
-
IE2
G 2
Q1Q1X4GG
180 mm
0,18 kW
9 kg
2087573
10
-
VeroLine-IPL 30/90-0,25/2
2
-
IE2
G 2
AQ1EGG
180 mm
0,25 kW
10 kg
2089576
10
-
VeroLine-IPL 30/90-0,25/2-S1
2
-
IE2
G 2
Q1Q1X4GG
180 mm
0,25 kW
10 kg
2097139
10
-
VeroLine-IPL 32/85-0,37/2
2
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,37 kW
24 kg
2150335
3
-
VeroLine-IPL 32/85-0,37/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,37 kW
24 kg
2154981
3
-
VeroLine-IPL 32/95-0,55/2
2
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,55 kW
26,5 kg
2150336
3
-
VeroLine-IPL 32/95-0,55/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,55 kW
26,5 kg
2154982
3
-
VeroLine-IPL 32/105-0,12/4
4
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,12 kW
23,5 kg
2150342
3
-
VeroLine-IPL 32/105-0,12/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,12 kW
23,5 kg
2154989
3
-
VeroLine-IPL 32/105-0,75/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,75 kW
26 kg
2152928
3
-
VeroLine-IPL 32/105-0,75/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,75 kW
26 kg
2164231
3
-
VeroLine-IPL 32/125-1,1/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
29,8 kg
2152929
3
-
VeroLine-IPL 32/125-1,1/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
29,8 kg
2171142
3
-
VeroLine-IPL 32/135-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,25 kW
24,6 kg
2150343
3
-
VeroLine-IPL 32/135-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,25 kW
24,6 kg
2154990
3
-
VeroLine-IPL 32/135-1,1/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
29,8 kg
2152930
3
-
VeroLine-IPL 32/135-1,1/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
29,8 kg
2171143
3
-
VeroLine-IPL 32/135-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,5 kW
35 kg
2152931
3
-
VeroLine-IPL 32/135-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,5 kW
35 kg
2166983
3
-
VeroLine-IPL32/155-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
55 kg
2231804
12
-
VeroLine-IPL32/155-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
55 kg
2231805
12
-
VeroLine-IPL32/165-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
4 kW
62 kg
2231806
12
-
VeroLine-IPL32/165-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
62 kg
2231807
12
-
VeroLine-IPL 40/75-0,12/2
2
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,12 kW
23,1 kg
2155494
3
-
VeroLine-IPL 40/75-0,12/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,12 kW
23,1 kg
2161322
3
-
VeroLine-IPL 40/80-0,09/4
4
-
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,09 kW
19,1 kg
2089695
3
-
VeroLine-IPL 40/90-0,37/2
2
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,37 kW
24,1 kg
2089584
3
-
VeroLine-IPL 40/90-0,37/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,37 kW
24,1 kg
2068872
3
-
VeroLine-IPL 40/110-0,12/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,12 kW
23,1 kg
2089553
3
-
VeroLine-IPL 40/110-0,12/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,12 kW
23,1 kg
2105902
3
-
VeroLine-IPL 40/115-0,55/2
2
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,55 kW
25,1 kg
2089585
3
-
VeroLine-IPL 40/115-0,55/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,55 kW
25,1 kg
2070856
3
-
VeroLine-IPL 40/120-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
37,5 kg
2121201
3
-
VeroLine-IPL 40/120-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
37,5 kg
2155447
3
-
VeroLine-IPL 40/130-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
320 mm
0,25 kW
27,1 kg
2089554
3
-
VeroLine-IPL 40/130-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
0,25 kW
27,1 kg
2082873
3
-
VeroLine-IPL 40/130-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
38,5 kg
2121202
3
-