Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-VeroTwin-DP-E | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroTwin DP-E

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kursim energjie falë përshtatjes së fuqisë elektronike, të integruar
 • Ndërfaqe optimale për komunikim me magjistralin me module-IF që futen në prizë
 • Operim i thjeshtë nëpërmjet teknologjisë së butonit të gjelbër dhe ekranit
 • Komandim i integruar i pompave dyshe
 • Mbrojtje e plotë e integruar e motorit (sensor temperature PTC) me rele termike të motorit

Përshkrimi i serive
VeroTwin-DP-E

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë, e rregulluar elektronikisht, në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë dhe përshtatje automatike të fuqisë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksione te sigurisë

 • Motor tërësisht i mbrojtur me rele termike të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (pompë dyshe ose 2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

DP-E 40/160-4/2-R1

DP-E

Pompë dyshe në linjë me rregullim elektronik

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

R1

Versioni pa sensor

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese
  • 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 80
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (versioni i posaçëm: 16 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPO-GF30
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë
 • Transmision me rregullim të integruar të numrit të rrotullimeve

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 60
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 84
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
VeroTwin-DP-E 32/95-0,55/2
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,55 kW
55 kg
2158936
3
F
VeroTwin-DP-E 32/95-0,55/2-R1
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,55 kW
48,5 kg
2158999
3
F
VeroTwin-DP-E 32/95-0,55/2-R1-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,55 kW
48,5 kg
2170980
3
F
VeroTwin-DP-E 32/95-0,55/2-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,55 kW
55 kg
2170960
3
F
VeroTwin-DP-E 32/105-0,75/2
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,75 kW
60,8 kg
2158937
3
F
VeroTwin-DP-E 32/105-0,75/2-R1
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,75 kW
53,9 kg
2159000
3
F
VeroTwin-DP-E 32/105-0,75/2-R1-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,75 kW
53,9 kg
2170981
3
F
VeroTwin-DP-E 32/105-0,75/2-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,75 kW
60,8 kg
2170961
3
F
VeroTwin-DP-E 32/125-1,1/2
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
64 kg
2158938
3
F
VeroTwin-DP-E 32/125-1,1/2-R1
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
57,7 kg
2159001
3
F
VeroTwin-DP-E 32/125-1,1/2-R1-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
57,7 kg
2170982
3
F
VeroTwin-DP-E 32/125-1,1/2-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
64 kg
2170962
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,1/2
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
64 kg
2158939
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,1/2-R1
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
57,7 kg
2159002
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,1/2-R1-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
57,7 kg
2170983
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,1/2-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
64 kg
2170963
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,5/2
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,5 kW
89,2 kg
2158940
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,5/2-R1
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,5 kW
89,2 kg
2159003
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,5/2-R1-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,5 kW
89,2 kg
2170984
3
F
VeroTwin-DP-E 32/135-1,5/2-S1
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,5 kW
89,2 kg
2170964
3
F
VeroTwin-DP-E 40/115-0,55/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,55 kW
58 kg
2158941
3
G
VeroTwin-DP-E 40/115-0,55/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,55 kW
51 kg
2159004
3
G
VeroTwin-DP-E 40/115-0,55/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,55 kW
51 kg
2170985
3
G
VeroTwin-DP-E 40/115-0,55/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,55 kW
58 kg
2170965
3
G
VeroTwin-DP-E 40/120-1,5/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
97,9 kg
2158942
3
F
VeroTwin-DP-E 40/120-1,5/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
94,5 kg
2159005
3
F
VeroTwin-DP-E 40/120-1,5/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
94,5 kg
2170986
3
F
VeroTwin-DP-E 40/120-1,5/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
97,9 kg
2170966
3
F
VeroTwin-DP-E 40/130-2,2/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
99,1 kg
2158943
3
F
VeroTwin-DP-E 40/130-2,2/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
98,5 kg
2159006
3
F
VeroTwin-DP-E 40/130-2,2/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
98,5 kg
2170987
3
F
VeroTwin-DP-E 40/130-2,2/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
99,1 kg
2170967
3
F
VeroTwin-DP-E 40/150-3/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
3 kW
114,5 kg
2158944
3
F
VeroTwin-DP-E 40/150-3/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
3 kW
111,5 kg
2159007
3
F
VeroTwin-DP-E 40/150-3/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
111,5 kg
2170988
3
F
VeroTwin-DP-E 40/150-3/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
114,5 kg
2170968
3
F
VeroTwin-DP-E 40/160-4/2
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
4 kW
130,1 kg
2158945
3
F
VeroTwin-DP-E 40/160-4/2-R1
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
4 kW
123,5 kg
2159008
3
F
VeroTwin-DP-E 40/160-4/2-R1-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
123,5 kg
2170989
3
F
VeroTwin-DP-E 40/160-4/2-S1
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
130,1 kg
2170969
3
F
VeroTwin-DP-E 50/105-0,75/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,75 kW
68,4 kg
2158946
3
G
VeroTwin-DP-E 50/105-0,75/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,75 kW
56,7 kg
2159009
3
G
VeroTwin-DP-E 50/105-0,75/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,75 kW
56,7 kg
2170990
3
G
VeroTwin-DP-E 50/105-0,75/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,75 kW
68,4 kg
2170970
3
G
VeroTwin-DP-E 50/130-2,2/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
100,9 kg
2158947
3
F
VeroTwin-DP-E 50/130-2,2/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
101,3 kg
2159010
3
F
VeroTwin-DP-E 50/130-2,2/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
101,3 kg
2170991
3
F
VeroTwin-DP-E 50/130-2,2/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
100,9 kg
2168548
3
F
VeroTwin-DP-E 50/140-3/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
101,9 kg
2158948
3
F
VeroTwin-DP-E 50/140-3/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
98,9 kg
2159011
3
F