Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-VeroTwin-DPL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroTwin-DPL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Reduktimi i nevojës së vendit dhe kostove të instalimi falë dizajnit me pompa dyshe
 • Funksioni kryesor/rezervë ose funksionimi gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Seria e versionit: Motor me bosh njëtrupor
 • Versioni N: Motor standard B5 ose V1 me aksi bashkues inoksi
Përshkrimi i serive
VeroTwin-DPL

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

DPL 40/160-4/2

DPL

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 100
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (versioni i posaçëm: 16 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PP i përforcuar me fibra xhami/ EN-GJL-200 (në varësi të pompës)
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQ1EGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Motor me bosh njëtrupor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Variani ...-H5 me trup PN 16 (kundrejt çmimit shtesë)
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë

Aksesorë

 • Mbështetëse për ndërtimin e bazamentit
 • Sensor temperature PTC, rele termike mbrojtëse PTC
 • Motorë të posaçëm
 • Bllokues mekanikë të posaçëm
 • Sisteme rregulluese SC-HVAC, CC-HVAC dhe panele komandimi
 • Fllanxha për lidhje hermetike
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 60
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Përzgjedhja e produktit
Number of results: 124
250 … 500 mm
[124]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
VeroTwin-DPL 32/85-0,37/2
2
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,37 kW
37,9 kg
2150365
3
F
VeroTwin-DPL 32/85-0,37/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,37 kW
37,9 kg
2171170
3
F
VeroTwin-DPL 32/95-0,55/2
2
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,55 kW
42,5 kg
2150366
3
F
VeroTwin-DPL 32/95-0,55/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,55 kW
42,5 kg
2166993
3
F
VeroTwin-DPL 32/105-0,12/4
4
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,12 kW
36,5 kg
2150372
3
F
VeroTwin-DPL 32/105-0,12/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,12 kW
36,5 kg
2171156
3
F
VeroTwin-DPL 32/105-0,75/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,75 kW
51,6 kg
2121239
3
F
VeroTwin-DPL 32/105-0,75/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,75 kW
51,6 kg
2164244
3
F
VeroTwin-DPL 32/125-1,1/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
59,2 kg
2121240
3
F
VeroTwin-DPL 32/125-1,1/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
59,2 kg
2167013
3
F
VeroTwin-DPL 32/135-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,25 kW
36,5 kg
2150373
3
F
VeroTwin-DPL 32/135-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,25 kW
36,5 kg
2171157
3
F
VeroTwin-DPL 32/135-1,1/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
59,2 kg
2121241
3
F
VeroTwin-DPL 32/135-1,1/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
59,2 kg
2171171
3
F
VeroTwin-DPL 32/135-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,5 kW
69,6 kg
2155462
3
F
VeroTwin-DPL 32/135-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,5 kW
69,6 kg
2171172
3
F
VeroTwin-DPL 32/165-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
111,5 kg
2121242
4
B
VeroTwin-DPL 32/165-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
111,5 kg
2171173
4
B
VeroTwin-DPL 32/175-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
4 kW
126,1 kg
2121243
4
B
VeroTwin-DPL 32/175-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
126,1 kg
2171174
4
B
VeroTwin-DPL 40/75-0,12/2
2
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,12 kW
38 kg
2157302
3
G
VeroTwin-DPL 40/75-0,12/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,12 kW
38 kg
2199640
3
G
VeroTwin-DPL 40/90-0,37/2
2
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,37 kW
40,2 kg
2089642
3
G
VeroTwin-DPL 40/115-0,55/2
2
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,55 kW
42,2 kg
2089643
3
G
VeroTwin-DPL 40/115-0,55/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,55 kW
42,2 kg
2072178
3
G
VeroTwin-DPL 40/120-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
71,2 kg
2121244
3
F
VeroTwin-DPL 40/120-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
71,2 kg
2171175
3
F
VeroTwin-DPL 40/130-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
320 mm
0,25 kW
42,7 kg
2089620
3
F
VeroTwin-DPL 40/130-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
0,25 kW
42,7 kg
2171158
3
F
VeroTwin-DPL 40/130-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
73,2 kg
2121245
3
F
VeroTwin-DPL 40/130-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
73,2 kg
2171176
3
F
VeroTwin-DPL 40/150-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
3 kW
84,2 kg
2121246
3
F
VeroTwin-DPL 40/150-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
84,2 kg
2171177
3
F
VeroTwin-DPL 40/160-0,37/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
320 mm
0,37 kW
53,2 kg
2089621
3
F
VeroTwin-DPL 40/160-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
0,37 kW
53,2 kg
2171159
3
F
VeroTwin-DPL 40/160-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
4 kW
103,1 kg
2121247
3
F
VeroTwin-DPL 40/160-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
103,1 kg
2166994
3
F
VeroTwin-DPL 40/165-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
4 kW
144,6 kg
2121248
4
B
VeroTwin-DPL 40/165-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
144,6 kg
2171178
4
B
VeroTwin-DPL 40/175-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
172,6 kg
2121249
4
B
VeroTwin-DPL 40/175-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
172,6 kg
2171179
4
B
VeroTwin-DPL 40/195-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
212,2 kg
2121250
5
C
VeroTwin-DPL 40/195-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
212,2 kg
2171180
5
C
VeroTwin-DPL 50/95-0,55/2
2
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,55 kW
42,2 kg
2152445
3
G
VeroTwin-DPL 50/95-0,55/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,55 kW
42,2 kg
2171181
3
G
VeroTwin-DPL 50/105-0,12/4
4
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,12 kW
40,3 kg
2150374
3
G
VeroTwin-DPL 50/105-0,12/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,12 kW
40,3 kg
2171160
3
G
VeroTwin-DPL 50/105-0,75/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,75 kW
49,5 kg
2155465
3
G
VeroTwin-DPL 50/105-0,75/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,75 kW
49,5 kg
2171182
3
G
VeroTwin-DPL 50/120-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
73 kg
2121252
3
F