Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Yonos GIGA-N | Wilo

Wilo-Yonos GIGA-N

Pompë normale për përdorime universale dhe efiçencë të madhe energjie.

Avantazhet tuaja
Wilo-Yonos GIGA-N

Pompë normale për përdorime universale dhe efiçencë të madhe energjie.

Wilo-Yonos GIGA-N është një pompë me efiçencë të lartë energjie për përdorim në sistemet e ngrohjes, të ajrit të kondicionuar dhe ftohjes në ndërtesa, ku është e nevojshme të lëvizen sasi të mëdha uji në lartësi të mëdha pompimi.Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Pompë efikase nëpërmjet përdorimit të motorëve IE4
 • Veshje mbrojtëse kataforetike e të gjithë përbërësve të derdhur për qëndrueshmëri të lartë kundër korrozionit dhe jetëgjatësi
 • Përdorim universal falë përmasave të standardizuara sipas standardit EN 733
 • Rregullim dhe operim i lehtë në sajë të teknologjisë së butonit të gjelbër
 • Mirëmbajtje e thjeshtë nëpërmjet distancatorit bashkues miqësor ndaj përdoruesit në konstruksionin "Tërheq mbrapsht duke e nxjerrë"
 • Fole opsionale për lidhjen në automatizimin e ndërtesave përmes moduleve IF
Përshkrimi i serive
Wilo-Yonos GIGA-N

Konstruksioni

Pompë centrifugale presioni të ulët me një helikë, me komandim elektronik, me thithje aksiale. Montuar në bazament me lidhje flanxhe dhe përshtatje automatike të fuqisë.

Përdorimi

 • Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.
 • Zbatime për vaditje, në shërbimet e mirëmbajtjes së ndërtesës, industrinë e përgjithshme, hidrocentrale, etj.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë, me lloj konstruksioni monobllok me xhunto bashkuese, mbrojtje të xhuntos bashkuese, motor dhe bazament

 • Transmision me rregullim të integruar të numrit të rrotullimeve
 • Bllokuesi mekanik

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave me Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksionet e sigurisë

 • Mbrojtje e plotë e motorit me rele termike të integruar të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi i pompave dyshe (2 x pompë teke; vetëm në përdorim të zorrëve prej gome)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel

Çelësi tip

Shembull

Yonos GIGA-N 40/200-15/2 -R1-P5

Yonos

Familja e produktit

GIGA

Emërtimi i serisë

N

Pompë standarde me thithje aksiale

40

DN për fllanxhën e presionit

200

Diametri nominal i helikës [mm]

15

Fuqia nominale e motorit P2 [kW]

2

Numri i poleve

R1

Versioni pa matës të diferencës së presionit

P5

Opsion:

bosh = me distancator bashkues

P5 = pa distancator bashkues (me bashkues standard)

Të dhënat teknike

 • Temperatura e lëngut -20 °C deri në +140 °C
 • Linja ushqyese
  • 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~380 V -5/+10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni. Standardi: EN-GJL-250
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; të tjerat me kërkesë
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

 • Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë si pompë bazamenti me porta thithëse aksiale me fole kushinetash të kapur me flanxha dhe shtrëngim aksi për motor shtytës të lidhur në mënyrë fleksibël
 • Transmision me rregullim të integruar të numrit të rrotullimeve
 • Një distancator bashkues (bashkues manikotë) është standard, dhe ai ofron mundësinë që motori të mos lëvizet nga pozicioni në rast të çmontimit të njësisë së rotorit
 • Varianti ...-P5 pa distancator bashkues (me çmim të ulur, shiko listën e çmimeve)

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
 • Pompë plotësisht e montuar në bazament me xhunto bashkuese, mbrojtje të xhuntos dhe elektromotor

Opsione

 • Varianti ...-L1 me helikë bronzi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti ...-L4 me helikë inoksi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti ...-S1/-S2 me bllokues mekanik të posaçëm (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti ...-P5 pa distancator bashkues (me çmim të ulur)
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Përzgjedhja e produktit
Number of results: 110
Emërtimi i produktitMEIIELidhja e tubit në pjesën thithëseLidhja e tubit në anën e presionitDistancator bashkuesBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Yonos GIGA-N 32/160-5,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 50
DN 32
Without spacer
AQ1EGG
5,5 kW
168 kg
6088911
12
Yonos GIGA-N 32/160-5,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 50
DN 32
With spacer
AQ1EGG
5,5 kW
169 kg
6088910
12
Yonos GIGA-N 32/200-5,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 50
DN 32
Without spacer
AQ1EGG
5,5 kW
180 kg
6088913
12
Yonos GIGA-N 32/200-5,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 50
DN 32
With spacer
AQ1EGG
5,5 kW
181 kg
6088912
12
Yonos GIGA-N 32/200-7,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 50
DN 32
Without spacer
AQ1EGG
7,5 kW
184 kg
6088915
12
Yonos GIGA-N 32/200-7,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 50
DN 32
With spacer
AQ1EGG
7,5 kW
185 kg
6088914
12
Yonos GIGA-N 40/125-5,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
Without spacer
AQ1EGG
5,5 kW
166 kg
6088923
12
Yonos GIGA-N 40/125-5,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
With spacer
AQ1EGG
5,5 kW
167 kg
6088922
12
Yonos GIGA-N 40/160-5,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
Without spacer
AQ1EGG
5,5 kW
170 kg
6088983
12
Yonos GIGA-N 40/160-5,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
With spacer
AQ1EGG
5,5 kW
172 kg
6088982
12
Yonos GIGA-N 40/160-7,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
Without spacer
AQ1EGG
7,5 kW
174 kg
6088985
12
Yonos GIGA-N 40/160-7,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
With spacer
AQ1EGG
7,5 kW
176 kg
6088984
12
Yonos GIGA-N 40/160-11/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
Without spacer
AQ1EGG
11 kW
265 kg
6088987
12
Yonos GIGA-N 40/160-11/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
With spacer
AQ1EGG
11 kW
267 kg
6088986
12
Yonos GIGA-N 40/200-7,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
Without spacer
AQ1EGG
7,5 kW
187 kg
6088925
12
Yonos GIGA-N 40/200-7,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
With spacer
AQ1EGG
7,5 kW
188 kg
6088924
12
Yonos GIGA-N 40/200-15/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
Without spacer
AQ1EGG
15 kW
267 kg
6088927
12
Yonos GIGA-N 40/200-15/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 40
With spacer
AQ1EGG
15 kW
279 kg
6088926
12
Yonos GIGA-N 50/125-5,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
Without spacer
AQ1EGG
5,5 kW
166 kg
6088933
12
Yonos GIGA-N 50/125-5,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
With spacer
AQ1EGG
5,5 kW
168 kg
6088932
12
Yonos GIGA-N 50/125-7,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
Without spacer
AQ1EGG
7,5 kW
170 kg
6088935
12
Yonos GIGA-N 50/125-7,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
With spacer
AQ1EGG
7,5 kW
172 kg
6088934
12
Yonos GIGA-N 50/160-5,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
Without spacer
AQ1EGG
5,5 kW
178 kg
6088937
12
Yonos GIGA-N 50/160-5,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
With spacer
AQ1EGG
5,5 kW
179 kg
6088936
12
Yonos GIGA-N 50/160-7,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
Without spacer
AQ1EGG
7,5 kW
182 kg
6088939
12
Yonos GIGA-N 50/160-7,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
With spacer
AQ1EGG
7,5 kW
183 kg
6088938
12
Yonos GIGA-N 50/160-11/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
Without spacer
AQ1EGG
11 kW
255 kg
6088941
12
Yonos GIGA-N 50/160-11/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
With spacer
AQ1EGG
11 kW
267 kg
6088940
12
Yonos GIGA-N 50/200-18,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
Without spacer
AQ1EGG
18,5 kW
324 kg
6088943
12
Yonos GIGA-N 50/200-18,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
With spacer
AQ1EGG
18,5 kW
326 kg
6088942
12
Yonos GIGA-N 50/200-22/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
Without spacer
AQ1EGG
22 kW
332 kg
6088945
12
Yonos GIGA-N 50/200-22/2-R1
≥0,4
IE4
DN 65
DN 50
With spacer
AQ1EGG
22 kW
334 kg
6088944
12
Yonos GIGA-N 65/125-5,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
5,5 kW
154 kg
6088949
12
Yonos GIGA-N 65/125-5,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
5,5 kW
155 kg
6088948
12
Yonos GIGA-N 65/125-7,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
7,5 kW
158 kg
6088951
12
Yonos GIGA-N 65/125-7,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
7,5 kW
159 kg
6088950
12
Yonos GIGA-N 65/125-11/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
11 kW
252 kg
6088953
12
Yonos GIGA-N 65/125-11/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
11 kW
264 kg
6088952
12
Yonos GIGA-N 65/160-7,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
7,5 kW
185 kg
6088955
12
Yonos GIGA-N 65/160-7,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
7,5 kW
186 kg
6088954
12
Yonos GIGA-N 65/160-11/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
11 kW
258 kg
6088957
12
Yonos GIGA-N 65/160-11/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
11 kW
270 kg
6088956
12
Yonos GIGA-N 65/160-15/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
15 kW
265 kg
6088959
12
Yonos GIGA-N 65/160-15/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
15 kW
277 kg
6088958
12
Yonos GIGA-N 65/160-18,5/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
18,5 kW
319 kg
6088961
12
Yonos GIGA-N 65/160-18,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
18,5 kW
321 kg
6088960
12
Yonos GIGA-N 65/200-11/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
11 kW
267 kg
6088963
12
Yonos GIGA-N 65/200-11/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
11 kW
279 kg
6088962
12
Yonos GIGA-N 65/200-15/2-P5-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
Without spacer
AQ1EGG
15 kW
274 kg
6088965
12
Yonos GIGA-N 65/200-15/2-R1
≥0,4
IE4
DN 80
DN 65
With spacer
AQ1EGG
15 kW
286 kg
6088964
12