Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-CronoBloc-BL | Wilo

Wilo-CronoBloc-BL

Wilo-CronoBloc BL – pompë me rotor të thatë me efikasitet të lartë

Avantazhet tuaja
Wilo-CronoBloc-BL

Wilo-CronoBloc BL – pompë me rotor të thatë me efikasitet të lartë


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me kursim të energjisë falë sistemit hidraulik modern të pompës dhe përdorimit të motorëve IE3
 • Veshja mbrojtëse kataforetike e të gjitha përbërësve të derdhur siguron qëndrueshmëri kundër korrozionit të lartë dhe jetëgjatësi
 • E përdorshme në zbatime të ndryshme në rang global, falë materialeve të ndryshme të helikave, opsioneve të shumta të motorëve si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë falë këmbëzave standarde të pompës dhe blloqeve mbështetës opsionalë
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional „Back-Pull-Out“ dhe komplet permistopi në llojet e pompave të mëdha
Përshkrimi i serive
CronoBloc-BL

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

BL 40/160-4/2

BL

Pompë monobllok

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar opsionale, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale: Gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT (në varësi të llojit)
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 çelik inoks 1.4408 (në varësi të llojit)
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E#Wilo-CronoTwin-DL-E#Wilo-CronoBloc-BL-E#Wilo-Atmos GIGA-I/-B#Wilo-CronoLine-IL#Wilo-CronoTwin-DL#Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-03
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 36
PDF (7 MB)
Lista e produkteve
Number of results: 311
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveKlasa e efiçencës së motoritDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
CronoBloc-BL 32/85-1,1/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,1 kW
48 kg
9126730
12
CronoBloc-BL 32/85.1-0,75/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
0,75 kW
42 kg
9139949
12
CronoBloc-BL 32/95-1,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,5 kW
56 kg
9126729
12
CronoBloc-BL 32/95.1-1,1/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,1 kW
47 kg
9139948
12
CronoBloc-BL 32/105-0,25/4
4
CL2
DN 32
AQ1EGG
0,25 kW
37 kg
9126708
12
CronoBloc-BL 32/105-2,2/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
2,2 kW
59 kg
9126728
12
CronoBloc-BL 32/105.1-1,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,5 kW
56 kg
9139947
12
CronoBloc-BL 32/115-0,37/4
4
CL2
DN 32
AQ1EGG
0,37 kW
38 kg
9126707
12
CronoBloc-BL 32/115-3/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
3 kW
65 kg
9126727
12
CronoBloc-BL 32/115.1-0,25/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,25 kW
37 kg
9139941
12
CronoBloc-BL 32/115.1-2,2/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
2,2 kW
58 kg
9139946
12
CronoBloc-BL 32/125-0,55/4
4
CL2
DN 32
AQ1EGG
0,55 kW
43 kg
9126706
12
CronoBloc-BL 32/125-4/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
4 kW
72 kg
9126726
12
CronoBloc-BL 32/125.1-0,37/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,37 kW
37 kg
9139940
12
CronoBloc-BL 32/125.1-3/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
3 kW
62 kg
9139945
12
CronoBloc-BL 32/130.1-1,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,5 kW
63 kg
9139960
12
CronoBloc-BL 32/140-2,2/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
2,2 kW
59 kg
2121125
4
CronoBloc-BL 32/140.1-0,25/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,25 kW
44 kg
9139953
12
CronoBloc-BL 32/140.1-2,2/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
2,2 kW
66 kg
9139959
12
CronoBloc-BL 32/150-0,37/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,37 kW
38,5 kg
2089367
4
CronoBloc-BL 32/150-3/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
3 kW
62 kg
2121126
4
CronoBloc-BL 32/150.1-0,37/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,37 kW
45 kg
9139952
12
CronoBloc-BL 32/150.1-3/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
3 kW
69 kg
9139958
12
CronoBloc-BL 32/160-0,55/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,55 kW
44 kg
2089365
4
CronoBloc-BL 32/160-4/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
4 kW
70 kg
2121127
4
CronoBloc-BL 32/160.1-0,55/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,55 kW
50 kg
9139951
12
CronoBloc-BL 32/160.1-4/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
4 kW
77 kg
9139957
12
CronoBloc-BL 32/170-0,75/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
0,75 kW
47 kg
2121071
4
CronoBloc-BL 32/170-5,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
5,5 kW
95 kg
2121128
4
CronoBloc-BL 32/170.1-0,25/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,25 kW
52 kg
9139965
12
CronoBloc-BL 32/180.1-0,37/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
0,37 kW
50 kg
9139964
12
CronoBloc-BL 32/190.1-0,55/4
4
IE2
DN 32
AQ1EGG
0,55 kW
58 kg
9139963
12
CronoBloc-BL 32/200.1-0,75/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
0,75 kW
62 kg
9139962
12
CronoBloc-BL 32/210-1,1/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,1 kW
59 kg
2121072
4
CronoBloc-BL 32/210-7,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
7,5 kW
106,5 kg
2121129
5
CronoBloc-BL 32/220-1,5/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,5 kW
63 kg
2121073
4
CronoBloc-BL 32/220-11/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
11 kW
179 kg
2121130
5
CronoBloc-BL 32/220.1-0,55/4
4
CL2
DN 32
AQ1EGG
0,55 kW
65 kg
9126704
12
CronoBloc-BL 32/225-7,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
7,5 kW
145 kg
9140066
12
CronoBloc-BL 32/230-1,5/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,5 kW
84 kg
9140058
12
CronoBloc-BL 32/230-11/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
11 kW
189 kg
9140065
12
CronoBloc-BL 32/230.1-0,75/4
4
CL2
DN 32
AQ1EGG
0,75 kW
69 kg
9126703
12
CronoBloc-BL 32/230.1-5,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
5,5 kW
137 kg
9126724
12
CronoBloc-BL 32/240-2,2/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
2,2 kW
125 kg
9140057
12
CronoBloc-BL 32/240-15/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
15 kW
208 kg
9140064
12
CronoBloc-BL 32/240.1-1,1/4
4
CL2
DN 32
AQ1EGG
1,1 kW
77 kg
9126702
12
CronoBloc-BL 32/240.1-7,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
7,5 kW
140 kg
9126723
12
CronoBloc-BL 32/250-3/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
3 kW
135 kg
9140060
12
CronoBloc-BL 32/250-18,5/2
2
IE3
DN 32
AQ1EGG
18,5 kW
225 kg
9140063
12
CronoBloc-BL 32/250.1-1,5/4
4
IE3
DN 32
AQ1EGG
1,5 kW
79 kg
9126701
12