Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Star-RS | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Star-RS

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • E përshtatshme për çdo vend instalimi me bosht horizontal; kuti shpërndarëse në pozicionin e orës 3-6-9-12
 • Tri shkallë shpejtësie që mund të zgjidhen
 • Montim i lehtë dhe i sigurt nëpërmjet pikave të çelësit shtrëngues në trupin e pompës
 • Montim i thjeshtuar i motorit nëpërmjet kapëseve me udhëzues kabllosh që mund të çmontohen dhe të përdoren nga të dyja anët; lidhje e shpejtë me kapëse me sustë
Përshkrimi i serive

Konstruksioni

Pompë qarkullimi me rotor të lagur me bashkues të filetuar. Shkallë shpejtësie me zgjedhje paraprake për përshtatjen e fuqisë

Përdorimi

Sisteme ngrohëse me ujë për të gjitha impiantet qarkulluese industriale, sisteme uji të ftohtë dhe sisteme ajri të kondicionuar

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Përzgjedhje e shkallës së shpejtësisë

Funksionet manuale

 • Rregullim i shkallës së shpejtësisë (3 shkallë shpejtësie)

Tërësia e pajisjeve

 • Mundësi shtrëngimi me çelës egzagon në trupin e pompës
 • Është e mundur futja e kabllos në të dyja anët
 • Lidhje e shpejtë me kapëse me sustë
 • Motor i paisur me vetëmbrojtje

Çelësi tip

Shembull:

Wilo-Star-RS 25/4

Star-RS

Pompë standarde (pompë me bashkues të filetuar)

25/

Diametri nominal i lidhjes Rp

4

Lartësia nominale e dërgimit [m] kur Q = 0 m3/ h

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -10 °C deri +110 °C
 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
 • Klasa e mbrojtjes IP 44
 • Bashkues i filetuar Rp ½, Rp 1 ose Rp 1¼
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Materiale

 • Trupi i pompës: Gizë e hirtë
 • Helika: Plastikë
 • Boshti: Çelik inoks
 • Kushineta: Karbon, me metal të ngopur

Dorëzim

 • Pompë
 • Guarnicione
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Versioni ...tunxh i kuq me trup prej tunxhi të kuq
 • Versioni ...-130 me gjatësi më të shkurtër instalimi 130 mm

Aksesorë

 • Bashkuesit e filetuar
 • Pjesë përshtatëse
 • Shtresa termoizoluese
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Star RS, RSD

Numri i artikullit 4185968
Botim 1503
Numri i faqeve 136
Language en, es, fr, ru, sr, uk
PDF (5 MB)