Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Sub TWU 4-...-GT | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Sub TWU 4 GT

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto operative të ulëta falë sistemeve hidraulike të optimizuara dhe motorëve efiçentë për përdorim të fokusuar në zbatime gjeotermike
 • Numër i madh i punës vjetore (JAZ) falë efektit të rritur të sistemit
 • Siguri e lartë pune falë helikave që pluskojnë dhe valvulave të integruara të moskthimit
 • Instalim i thjeshtë falë variantit Quick Connect për zgjatje të thjeshtë dhe të shpejtë të kabllos së motorit

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Sub TWU GT

Konstruksioni

Pompë me disa shkallë 4" me motor të zhytur në versionin e këmishës për instalim vertikal dhe horizontal

Përdorimi

 • Zbatimet gjeotermike
 • Për furnizim me ujë nga puse
 • Për pompimin e ujit pa përbërës me fibra dhe abrazivë

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Pompë me motor që zhytet me shumë helika, me helika radiale ose semiaksiale
 • Motorë të derdhur hermetikisht
 • Valvul moskthimi e integruar
 • Xhunto bashkuese NEMA
 • Motor me rrymë trefazore

Çelësi tip

p.sh.

Wilo-Sub TWU 4-0203-C-QC-GT

TWU

Pompë me motor të zhytur

4

Diametri i sistemit hidraulik në inç ["]

02

Vëllimi nominal i rrjedhës [m3/h]

03

Numri i shkallëve të sistemit hidraulik

C

Brezi i serive

I

Këmishë motori në 1.4571, lidhje motori nëpërmjet spinës së sheshtë

QC

Quick Connect Cable Kabllo për lidhje të shpejtë për zgjatje të thjeshtë dhe të shpejtë të kabllos së motorit

GT

për zbatimet gjeotermike

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 3~400 V, 50 Hz
 • Mënyra e punës, e zhytur: S1
 • Temperatura e lëngjeve: 3-30 °C
 • Shpejtësia min. e qarkullimit në motor: 0,08 m/s
 • Përmbajtja maks. e rërës: 50 g/m3
 • Proceset maks. të nisjes: 20/h
 • Thellësia maks. e zhytjes: 200 m
 • Klasa e mbrojtjes: IP 68
 • Bashkuesi me presion: Rp 1¼

Materiale

 • Trupi i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4301
 • Helikat: Noryl
 • Boshti i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4104
 • Karkasa e motorit: Çelik inoks 1.4301
 • Boshti i motorit: Çelik inoks 1.4305

Konstruksioni

Pompë me motor të zhytur për instalim vertikal ose horizontal.

Sistemi hidraulik

Pompë me motor që zhytet me shumë helika, me helika radiale ose semiaksiale në konstruksion me pjesë. Valvula e moskthimit e integruar. Të gjitha pjesët që janë në kontakt me lëngjet janë me materiale të qëndrueshme ndaj korrozionit.

Motori

Motor me rrymë trefazore i mbrojtur nga korrozioni, për nisje direkte. Motor i derdhur në mënyrë hermetike, i izoluar, me pështjellime të izoluara me llak, të ngopura me rrëshirë, kushinetë me vetëlubrifikim dhe mbushje ujë-glikol.

Ftohja

Ftohja e motorit kryhet nëpërmjet lëngut. Motori duhet të vihet në punë gjithmonë i zhytur. Vlerat kufi për temperaturën maksimale të lëngut dhe shpejtësia minimale e rrjedhjes duhet të respektohen. Instalimi vertikal mund të kryhet sipas dëshirës me ose pa këmishë ftohëse. Instalimi horizontal duhet të kryhet i lidhur me një këmishë ftohëse.

Dorëzim

 • Sistemi hidraulik dhe motori i montuar i gatshëm
 • Kabllo e lidhjes me autorizimin për ujë i pijshëm (TWU 4-…-GT me kabllo 15 m, TWU 4-…-QC-GT me kabllo të shkurtër dhe spinë për zëvëndësim të shpejtë)
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Versionet e motorit për tensione të posaçme 3~380 V, 60 Hz; 3~460 V, 60 Hz

Aksesorë

 • Tubi i këmishës ftohëse
 • Enë zgjerimi me membranë
 • Kite kabllosh për ujë të pijshëm dhe ujë të procesit të punës
 • Galexhant elektrik
 • Panele komandimi
 • Material i lidhjes dhe instalimit
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Sub TWU ..., TWU 4-...-QC, TWU 4-...-P&P

Numri i artikullit 2019023
Botim 1103
Numri i faqeve 384
Language da, en, et, fi, lv, mk, no, pt, sl, sr
PDF (2 MB)

Wilo-Sub TWU ..., TWU 4-...-QC, TWU 4-...-P&P

Numri i artikullit 2019023
Botim 1103
Numri i faqeve 30
Language en
PDF (565 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-Sub TWU 4

Numri i artikullit 6080453
Botim 1701
Numri i faqeve 8
Language gjuhë neutrale
PDF (510 KB)

Wilo-EMU D/DCH/K/KM/SCH (w/o motor)#Wilo-Sub TWI/TWU (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K8 (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K10 (w/o motor)

Numri i artikullit 6080455
Botim 2021-06
Numri i faqeve 72
Language gjuhë neutrale
PDF (7 MB)