Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-R1-S1 | Wilo
I ngjashëm me figurën

VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-R1-S1

Numri i artikullit: 2170946
Të dhënat teknike
Të dhëna hidraulike
Indeksi i efiçencës minimale (MEI) ≥0.4
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura min. e lëngjeve Tmin -20 °C
Temperatura maks. e lëngjeve Tmax 120 °C
Temperatura min. e mjedisit Tmin 0 °C
Temperatura maks. e mjedisit Tmax 40 °C
Të dhënat e motorit
Linja ushqyese 3~380 V, 50/60 Hz
Klasa e efiçencës së motorit IE4
Fuqia nominale e motorit P2 2,2 kW
Rryma nominale IN 6,7 A
Shpejtësia e dhënë n 2900 1/min
Numri maks. i rrotullimeve nmax 2940 1/min
Hyrja e fuqisë P1 max 2700 W
Interferenca e emetuar EN 61800-3
Rezistenca ndaj interferencës EN 61800-3
Klasa e izolimit F
Mënyra e mbrojtjes Motori IP55
Motor tërësisht i mbrojtur, i integruar -
Udhëzuesi i kabllos 1 x M16x1.5
Materiale
Trupi i pompës Gizë e hirtë
Helika PPE/PS-GF30
Boshti Çelik inoks
Bllokuesi mekanik Q1Q1X4GG
Lantern Gizë e hirtë
Lëngjet e lejuara (lëngje të tjera me kërkesë)
Ujë ngrohje (sipas VDI 2035) po
Vaj mbartës-transportues i nxehtësisë Versione të veçanta kundrejt pagesës shtesë
Ujë i freskët dhe i ftohtë po
Përzierje ujë-glikol (në 20 – 40 Vol.-% glikol dhe temperaturë të lëngjeve ≤ 40 °C) po
Përmasa e instalimit
Gjatësia e instalimit L0 320 mm
Lidhja e tubit në pjesën thithëse DN 40
Lidhja e tubit në anën e presionit DN 40

VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-R1

Shënim:

Shasi me këmbë për montim në bazament dhe vrima të shpuara M10, kllapat me kërkesë.

Të dhënat e produktit
Marka Wilo
Emërtimi i produktit VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-R1-S1
Numri i artikullit 2170946
Numri EAN 4048482752235
Ngjyra Jeshile
Sasia minimale e porostijes 1
Disponueshmëria e tregut 2015-09-01
Numri i artikullit të modelit pasardhës 2205166
Emërtimi i modelit pasardhës Yonos GIGA2.0-I 40/1-21/2,2-R1-S1
Paketimi
Lloji i paketimit Karton
Tipi i paketimit Paketim transporti
Numri për paletë 1
Sasia për shtresë 1
Përmasat dhe peshat
Masa e gjatësisë me ambalazhin 570 mm
Gjatësia L 434 mm
Masa e lartëtesisë me ambalazhin 460 mm
Lartësia H 400 mm
Masa e gjerësisë me ambalazhin 385 mm
Gjerësia W 302 mm
Pesha bruto afërisht m 38,5 kg
Pesha neto afërisht m 37 kg
Përshkrimi tekstit

Pompë centrifugale me rotor të thatë në modelin në linjë për instalim në tubacion ose për montim në bazament me ndryshues frekuence të integruar për rregullim elektronik dhe midis të tjerash për diferencë presioni konstante ose të ndryshueshme (Δp-c/Δp-v). Motor me rrymë trefazore me ndryshues frekuence.

Konstruksioni:

 • Pompë centrifugale presioni të ulët me një helikë me bosht njëtrupor
 • Karkasë në formë spirale në konstruksion në linjë
 • Fllanxha PN 16 - të shpuara sipas EN 1092-2
 • Lidhje për matjen e presionit (R 1/8) për sensorin matës të montuar për diferencën e presionit (versioni ... R1 pa sensor matës i diferencës së presionit)
 • Trupi i pompës dhe fllanxha e motorit të trajtuara sipas standardit me veshje mbrojtëse kataforetike
 • Bllokues mekanik për pompimin e ujit deri në T=120 °C. Deri Tmaks. = +40 °C lejohet një përzierje glikoli 20 % deri në 40 % të vëllimit. Bllokuesit e tjerë mekanikë ose lëngjet/temperaturat e tjera, bëhen me porosi.

Aksesorë:

 • Mbajtëset për mbërthimin në bazament
 • Monitor-IR
 • Çelësi IR
 • Moduli-IF PLR
 • Moduli-IF LON
 • Moduli-IF Modbus
 • Moduli-IF BACnet
 • Moduli-IF CAN
 • Sistem rregullues VR-HVAC/CCe-HVAC/SCe-HVAC
 • Kite sensor matës i diferencës së presionit (DDG) 0-10 V për pompat në versionin ...-R1

Tërësia e pajisjeve standarde:

 • Niveli i komandimit me një buton për:
  • Ndezjen/fikjen e pompës
  • Rregullimin e vlerës së caktuar ose të numrit të rrotullimeve
  • Zgjedhja e llojit të rregullatorit: Δp-c (diferenca e presionit konstante), Δp-v (diferenca e presionit e ndryshueshme), komandues PID, n-constant (mënyra e kontrollit manual)
  • Zgjedhjen e mënyrës së punës gjatë punës me pompa dyshe (funksion kryesor/rezervë, punim paralel)
  • Konfigurimi i parametrave të punës
  • Konfirmim i gabimit
 • Ekran i pompës për tregimin e:
  • Lloji i rregullatorit
  • Vendosjes së vlerave (p.sh. diferenca e presionit ose numri i rrotullimeve)
  • Mesazhe të gabimeve dhe paralajmëruese
  • Vlerave aktuale (p.sh. fuqia e instaluar, vlera aktuale e sensorit)
  • Të dhënat e punës (p.sh. orët e punës, konsumi i energjisë)
  • Të dhënave të gjendjes (p.sh. gjendja e releve SSM dhe SBM)
  • Të dhënave të pajisjes (p.sh. emri i pompës)

Funksionet shtesë:

 • Ndërfaqet: Hyrja e komandimit "Përparësi Off", "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (ka efekt vetëm në punën me pompa dyshe), hyrje analoge 0 – 10 V, 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) ose për rregullimin nga largësia të vendosjes së vlerave, hyrje analoge 0 – 10 V, 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit, ndërfaqe IR për komunikimin pa tel me pajisjen e përdorimit dhe të shërbimit, modulin IR/monitorin-IR Wilo, fole për futjen e modulit-IF Wilo Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON për lidhjen në automatizimin e ndërtesave, sinjalizim defekti, sinjal tregues i punës dhe sinjalizim gatishmërie i konfigurueshëm dhe pa tension, ndërfaqe për komunikimin e pompave dyshe
 • Interval kohor për shkëmbimin e pompave, i rregullueshëm (gjatë punës me pompa dyshe)
 • Mbrojtje e plotë e integruar e motorit
 • Mënyra të ndryshme pune për përdorimet në sistemet e ngrohjes (HV) ose në sistemet e kondicionimit të ajrit (AC)
 • Bllokim i aksesit
 • Nivele të ndryshme komandimi: Standard/Shërbim
Të dhënat e funksionimit
Temperatura min. e lëngjeve Tmin -20 °C
Temperatura maks. e lëngjeve Tmax 120 °C
Temperatura min. e mjedisit Tmin 0 °C
Temperatura maks. e mjedisit Tmax 40 °C
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Indeksi i efiçencës minimale (MEI) ≥0.4
Të dhënat e motorit
Klasa e efiçencës së motorit IE4
Interferenca e emetuar EN 61800-3
Rezistenca ndaj interferencës EN 61800-3
Linja ushqyese
 • 3~380 V, 50/60 Hz
 • 3~400 V, 50/60 Hz
 • 3~440 V, 50/60 Hz
Fuqia nominale P2 2200 W
Numri maks. i rrotullimeve nmax 2940 1/min
Rryma nominale IN 6,7 A
Klasa e izolimit F
Mënyra e mbrojtjes Motori IP55
Mbrojtja e motorit Sensor temperature PTC i integruar
Materiale
Trupi i pompës Gizë e hirtë
Helika PPE/PS-GF30
Boshti Çelik inoks
Bllokuesi mekanik Q1Q1X4GG
Lantern Gizë e hirtë
Përmasa e instalimit
Lidhja e tubit në pjesën thithëse DN 40
Lidhja e tubit në anën e presionit DN 40
Gjatësia e instalimit l0 320 mm
Informacione për bërjen e porosisë
Marka Wilo
Emërtimi i produktit VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-R1-S1
Pesha neto afërisht m 37 kg
Numri i artikullit 2170946
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 60
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Aksesor

Sistemi CCe-HVAC me rregullim me kontroll të vazhdueshëm në varësi të diferencës së presionit (35)

Sistemi CCe-HVAC me rregullim me kontroll të vazhdueshëm sipas temperaturës (28)

Sistemi SCe-HVAC me rregullim me kontroll të vazhdueshëm në varësi të diferencës së presionit (23)

Sistemi SCe-HVAC me rregullim me kontroll të vazhdueshëm sipas temperaturës (14)

Montimi i tubave/pjesë përshtatëse (7)

Montim në mur/Ndërtimi i bazamentit (1)

Komandimi i pompave/aksesorë (28)

Komandimi i pompave/sistem rregullues Comfort (6)

Kom. i pom/sistem rregullues Smart (4)

Kom. i pom/modul i ndërfaqeve (6)

Regjistrimi i diferencës së presionit (9)

Pajisje shërbimi/servisimi (1)

Services

Bashkëpunimi i partneritetit me instaluesit dhe montuesit e impianteve është një traditë e gjatë te Wilo. Një pjesë e rëndësishme e filozofisë sonë të partneritetit është shërbimi për klientin pas shitjes i Wilo. Së bashku ne zhvillojmë një koncept shërbimi që përshtatet me kërkesat tuaja individuale – dhe me ekspertizën tonë dhe këshillimin personal ne kujdesemi që sistemet tuaja të punojnë me efikasitet energjetik, me siguri funksionimi dhe me kosto sa më të volitshme që të jetë e mundur. Për këtë qëllim, teknikët tanë kompetentë të Wilo-Service ju mbështesin në mënyrë të shpejtë, të besueshme dhe të përpiktë në afate.

Mëso më shumë

Shërbimet e rekomanduara

Asistenti direkt i Wilo
Shërbimi Wilo-Live Assistant
    
2216415

Wilo-Live Assistant ndodhet në dispozicionin tuaj gjatë shërbimit të pompës si këshillues teknik. Me Wilo-Live Assistant ju i mbështetni këshilluesit tanë të specializuar në sferën e kaldajave ose impianteve me anë të transmetimit video – direkt dhe në kohë reale. Ju tregoni me smartfonin tuaj konfigurimin e instalimit, ndërkohë që eksperti i Wilo ndjek çdo gjë në ekran. Ju mund të shihni si komponentët, ashtu edhe detajet e tjera dhe kështu ju përcaktoni se ku krijohet gabimi ose defekti. Ne parandalojmë kohët e defektit dhe kujdesemi për sigurinë e funksionimit të pompave dhe sistemeve tuaja!

Wilo-Live Assistant përfshin:

 • Mbështetje live interaktive përmes video-bisedës
 • Kontakt të drejtpërdrejtë me një ekspert
 • Zgjidhje në kohën e duhur, për të garantuar një siguri funksionimi maksimale për pompat dhe sistemet tuaja
Mbështetje për projektin
Mbështetje për projektin për pompat me rotor të thatë
    
2219321

Wilo ju mbështet gjatë fazës së projektimit, për të garantuar cilësinë dhe kosto-efektivitetin. Shërbimi ynë profesional dhe i kualifikuar Wilo-Service ju mbështet me rekomandime dhe këshillim teknik gjatë gjithë kohëzgjatjes së projektit.

Mbështetja për projektin përfshin shërbimet e mëposhtme:

 • Vizita të rregullta në terren, për të siguruar cilësinë e informacioneve dhe të këshillimit
 • Këshillim teknik, i disponueshëm në terren
 • Raport për statusin me rekomandimet pas vizitës
 • Mbështetje e gjithanshme në projektim nëpërmjet ekspertëve të Wilo
Vënia në punë
Vënia në punë e pompave me rotor të thatë
    
2219391

Për një funksionim optimal të pompës(ave)/impiantit(eve) këshillohet që vënia në punë të realizohet nga vetë nga shërbimi për klientët i Wilo. Në këtë mënyrë garantohet një rregullim optimal dhe një funksionim efikas i sistemit. Vënia në punë përfshin pikat e mëposhtme:

 • Vënia në punë e impiantit(eve) sipas listës së kontrollit
 • Parametrizimi dhe konfigurimi i panelit të komandimit
 • Kontroll dhe përshtatje e presionit fillestar të enëve nën presion (duke përfshirë mbushjen deri në 80 litra)
 • Kontrolli i funksionit të sistemeve të montuara
 • Manuali i përdorimit i orientuar në praktikë
 • Protokoll Wilo për vënien në punë

Çmimi për vënien në punë vlen vetëm për impiante, të cilët janë instaluar në përputhje me manualin e instalimit dhe të përdorimit, si dhe në përputhje me standardet aktuale të teknologjisë. Nuk do të ketë kosto për materialet që mund të nevojiten eventualisht.

Mirëmbajtje
Mirëmbajtja BASIC për pompat me rotor të thatë
    
2219531

Për të garantuar sigurinë e funksionimit të pompave/sistemeve, këshillohet që të kryeni inspektime dhe punime të mirëmbajtjes të rregullta në përputhje me DIN nga shërbimi për klientët i servisit Wilo. Detyrat zbatohen në përputhje me DIN 31051 / DIN EN 13306. Detyrat përfshijnë pikat e mëposhtme:

 • Kontrolli vizual i pompave/sistemeve
 • Kontrolli mekanik
 • Kontrolli elektrik
 • Kontroll i enëve nën presion, të cilat ndodhen në dispozicion
 • Kontroll dhe përshtatje e mundshme e parametrave të sistemit
 • Krijimi i një protokolli mirëmbajtje
 • Projektimi dhe organizimi kryhen nga Wilo. Oferta të tjera individuale për mirëmbajtjen janë të mundura nëse kërkohen
Mirëmbajtja COMFORT për pompat me rotor të thatë
    
2219493

Për të garantuar sigurinë e funksionimit të pompave/sistemeve, këshillohet që të kryeni inspektime dhe punime të mirëmbajtjes të rregullta në përputhje me DIN nga shërbimi për klientët i servisit Wilo. Detyrat zbatohen në përputhje me DIN 31051 / DIN EN 13306. Detyrat përfshijnë pikat e mëposhtme:

 • Kontrolli vizual i pompave/sistemeve
 • Kontrolli mekanik
 • Kontrolli elektrik
 • Kontrolli ose mbushja e mundshme e enëve nën presion që ndodhen në dispozicion
 • Kontrolli dhe, nëse kërkohet, përshtatja e parametrave të sistemit
 • Krijimi i një protokolli mirëmbajtje
 • Materialet e konsumit përfshihen në çmimin e kontratës
 • Nuk ka shpenzime pune dhe udhëtimi për misionet ndërmjet intervaleve të mirëmbajtjes (gjatë orarit normal të shërbimit)
 • Projektimi dhe organizimi kryhen nga WILO. Oferta të tjera individuale për mirëmbajtjen janë të mundura nëse kërkohen
Mirëmbajtja PREMIUM për pompat me rotor të thatë
    
2219546

Për të garantuar sigurinë e funksionimit të pompave/sistemeve, këshillohet që të kryeni inspektime dhe punime të mirëmbajtjes të rregullta në përputhje me DIN nga shërbimi për klientët i servisit Wilo. Detyrat zbatohen në përputhje me DIN 31051 / DIN EN 13306. Detyrat përfshijnë pikat e mëposhtme:

 • Kontrolli vizual i pompave/sistemeve
 • Kontrolli mekanik
 • Kontrolli elektrik
 • Kontrolli ose mbushja e mundshme e enëve nën presion që ndodhen në dispozicion
 • Kontrolli i parametrave të sistemit
 • Krijimi i një protokolli mirëmbajtje
 • Materialet e konsumit përfshihen në çmimin e kontratës
 • Nuk ka shpenzime pune dhe u