Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Yonos ECO...-BMS | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Yonos ECO...- BMS

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kontakt pa tension i kolektorit të sinjaleve të defekteve (SSM) për lidhje në njësitë e jashtme të mbikëqyrjes (p.sh. automatizimi ndërtesave) dhe hyrje komandimi 0 – 10 V
 • Kablloja e komandimit (4-fijëshe, 1,5 m) për lidhjen SSM dhe 0 – 10 V
 • Wilo-Connector
 • Izolim termik standard
 • Trupi i pompës me veshje mbrojtëse kataforetike (KTL), mbron kundër korrozionit në rastin e formimit të ujit kondensues
Përshkrimi i serive
Yonos ECO-BMS

Konstruksioni

Pompë qarkullimi me rotor të lagur me bashkues të filetuar, motor EC me rregullues fuqie automatik.

Përdorimi

Për sistemet ngrohëse me ujë të nxehtë e të gjitha sistemeve, impiantet e ajrit të kondicionuar, qarqe të mbyllura të ujit të ftohjes, impiantet e qarkullimit industrial

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Mënyra e kontrollit (n=constant)
 • Δ p-c për diferencë konstante të presionit
 • Δ p-v për diferencë të ndryshueshme të presionit

Funksionet manuale

 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit

Funksionet automatike

 • Përshtatje e vazhdueshme e rendimentit në varësi të mënyrës së punës
 • Funksion zhbllokues
 • Nisje e butë
 • Motor tërësisht i mbrojtur me rele termike të motorit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Analog In 0 - 10 V" (rregullues i numrit të rrotullimeve në largësi)

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektor i sinjaleve të defekteve (stakues pa tension)

Tërësia e pajisjeve

 • Mundësi shtrëngimi me çelës egzagon në trupin e pompës
 • Lidhje e shpejtë elektrike me Wilo-Connector
 • Kablloja e komandimit (4-fijëshe, 1,5 m) për lidhjen SSM dhe 0 – 10 V
 • Motor i paisur me vetëmbrojtje
 • Izolim termik standard për zbatime në ngrohje

Çelësi tip

Shembull:

Wilo-Yonos ECO 30/1-5-BMS

Yonos ECO

Pompë me efektivitet të lartë (pompë me bashkues të filetuar)

30/

Diametri nominal i lidhjes

1-5

Diapazoni i lartësive nominale të dërgimit [m]

BMS

Building Management System për lidhje në automatizimin e ndërtesave

Të dhënat teknike

 • Temperatura e lëngjeve -+10 °C deri +110 °C (në temperaturë maks. të mjedisit +25 °C)
 • Linja ushqyese 1~230 V, 50/60 Hz
 • Klasa e mbrojtjes IP 44
 • Bashkues i filetuar Rp 1 dhe Rp 1¼
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Dorëzim

 • Pompë
 • Izolimi termik
 • Wilo-Connector
 • Kablloja e komandimit
 • Guarnicione
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Stratos MAXO, Stratos MAXO-D, Stratos MAXO-Z, Stratos , Stratos-D, Stratos-Z, Stratos-ZD, Yonos MAXO,Yonos MAXO-D, Yonos MAXO-Z, Yonos ECO BMS, Yonos PARA HF, Stratos PARA, Stratos PARA-Z, TOP-Z, TOP-S Transportsysteme

Numri i artikullit 2209011
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 72
PDF (28 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 2
Emërtimi i produktitLidhja e tubitEEIGjatësia e instalimit l0Presioni maksimal i funksionimit PNLinja ushqyesePesha bruto afërisht mNumri për paletëNumri i artikullit
Yonos ECO 25/1-5 BMS PN 10
G 1½
0,20
180 mm
10 bar
1~230 V, 50/60 Hz
3 kg
96
2150700
Yonos ECO 30/1-5 BMS PN 10
G 2
0,20
180 mm
10 bar
1~230 V, 50/60 Hz
3 kg
96
2150701