Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Avantazhet tuaja si instalues

Puna me komfort dhe me efikasitet - para, gjatë dhe pas instalimit

Ne zhvillojmë pompa dhe sisteme pompimi që punojnë jo vetëm me efikasitet, por që duhet ta bëjnë edhe punën tuaj më të thjeshtë dhe më efikase. Kështu dalin zgjidhje si Wilo-Connector për lidhjen elektrike pa vegla, instalimi Wilo "Ready-to-Plug" me deri në tri lidhje për kursimin e kohës për vënien në punë, teknologjia butoni i gjelbër për operim shumë të thjeshtë, si dhe funksionet e integruara të mbikëqyrjes dhe mbrojtjes për sigurinë më të lartë të furnizimit dhe të funksionimit. Përveç kësaj, ju ofrojmë në çdo kohë mbështetje të shpejtë dhe të besueshme. Personalisht nëpërmjet shërbimit Wilo me partnerë kompetentë kontakti ose për shembull edhe nëpërmjet ndihmave online, si katalogu i produktit online, aplikacionin smartfon "Asistenti Wilo" – për informacione celulare dhe me shpejtësinë e sekondës, duke përfshirë asistentin e sinjalizimit të defektit, të dhënat e produktit, llogaritësin e kursimit dhe shumë më tepër.

Shërbim sipas përmasës – mund të mbështeteni në këtë

Ekipet e shërbimit Wilo janë në dispozicionin tuaj në të gjithë botën, 365 ditë të vitit. Me më shumë se 2,500 teknikë dhe 900 partnerë shërbimi ju mbështesin në mbi 60 vende, dhe gjatë punës para së gjithash kemi një gjë parasysh: të plotësojmë kërkesat tuaja përtej pritshmërive tuaja. Mjafton një telefonatë dhe merren të gjitha masat – shpejt, në mënyrë kompetente dhe në pajtueshmëri të drejtpërdrejtë me ju. Një telefonatë në shërbimin Wilo dhe kujdesemi ne për më tej. Ne ofrojmë shërbime në vende sigurojmë proceset tuaja me zgjidhje për pjesë këmbimi të orientuara ndaj klientit dhe me performancën tonë të jashtëzakonshme të dërgimit. Për ne kuptohet vetvetiu që shërbimi mbulon të gjithë ciklin e jetës së produkteve tuaja Wilo. Së bashku me ju, teknikët dhe partnerët tanë ju mbështesin ju dhe proceset tuaja në mënyrë që të mund të punoni më shpejt dhe më me efikasitet. Përpjekja jonë e përhershme për perfeksion shprehet në komentet e vazhdueshme pozitive nga klientët tanë, si ju. Sondazhet e rregullta për nivelin e kënaqjes së klientit i vërtetojnë këto komente. Mësoni më shumë rreth shërbimit Wilo në të gjithë botën dhe për shërbimet tona për ju.

Katalogu i produktit online - me pak klikime te produkti i dëshiruar

Hyni shpejt dhe lehtë në të gjitha informacionet mbi produktet: Në katalogun tonë online do të gjeni të gjitha informacionet për gamën e produkteve Wilo, për fushat specifike të përdorimit, manualet e përdorimit, si dhe detajet teknike të pompave. Me vetëm disa klikime do të arrini në përzgjedhjen e serisë që përshtatet me rastin tuaj të përdorimit.

Mëso më shumë

Asistenti Wilo - kështu gjeni shpejt pompën e përshtatshme

"Asistenti Wilo" është një aplikacion falas ose aplikacion ueb për smartfonin tuaj, me të cilin mund të gjeni shpejt pompën e duhur, si mbështetje efikase për instalimin dhe këshillimin e klientit në vend.

Një paraqitje optimale ka nevojë për një rezolucion minimal prej 1024 x 768px

Mëso më shumë
Installer Sascha working in boiler room

Instaluesi me aplikacionin asistenti Wilo

Wilo-Bota – përjetoni produkte Wilo në përdorimin tuaj

Për çdo përdorim të pompave ne ofrojmë një zgjidhje efikase nga një dorë e vetme. Mësoni më shumë rreth zgjidhjeve tona të sistemit dhe avantazhet të tyre.

Kliko këtu