Screwed connections/adapters

Опис на серијата

Опрема/функција

Сл. A: Специјални навојни влошки со надворешен навој Whitworth (DIN EN 10226-1) и внатрешен отвор за изборно поврзување на бакарна цевка со навој или лемење (DIN EN 1057)

Сл. B: Навојни влошки со внатрешен навој, за приклучување на бакарни цевки (DIN EN 1057) со Whitworth-цевен навој според DIN EN 10226-1.

Опсег на испорака

1 set of screwed connections consisting of: 2 union nuts, 2 flat gaskets and 2 union inserts, screw or soldering connection

Серија

Навртувања/адаптер

Производ

PDF: Screwed connections/adapters

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај