Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи
Креирање каталог | Wilo

Креирање каталог

Поединечни каталози на производи во најкраток можен рок: Креирање на каталог од Wilo. Изберете една или повеќе серии или ставки од нашето портфолио на производи – или измешајте ги двете – и Wilo веднаш ќе креира онлајн каталог со производи во форма на PDF за итно преземање.

За да можете да ги преземете сите серии и/или производи што ги сакате како PDF за кратко време, прво мора да ги додадете во листата со каталози. Како функционира ова, ви покажуваме во видеото:

Нема серии или производи на листата