Size 14 thermal insulation shell

Опис на серијата

Особености/предности на производот

  • Ја намалува топлинската загуба на пумпата и до 85% (зависно од електричната моќност P1)
  • Ја намалува целокупната потрошувачка на енергија на системот за греење
  • Намалени енергетски трошоци
  • Отпорна на влага, соли, голем број киселини, повеќето масти и растворувачи
  • Обезбедува рамномерна температура на пумпата
  • Ја штити пумпата од влага
  • Неутрално за подземна вода, не содржи погонски средства, не содржи формалдехид
  • Можност за рециклирање до 100 %

Примена

За термоизолација на куќиштето на пумпата од страна на корисникот при примена за греење.

Серија

Топлинска изолација со големина 14

Производ

PDF: Size 14 thermal insulation shell

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај