Smart IF-Modules Stratos

Опис на серијата

Особености/предности на производот

  • Едноставно инсталација благодарение на модул за приклучување
  • Дополнителен интерфејс за два температурни сензора за регистрирање на состојбите на системот

The upgrade module for digital pump access.

The Wilo-Stratos Smart IF module offers the option of making earlier-generation Wilo-Stratos pumps accessible for Wilo-Smart Connect, allowing the user to control them via remote access on the Wilo-Gateway or locally via Bluetooth interface.

Серија

Smart IF-Modules Stratos

PDF: Smart IF-Modules Stratos

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај