Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Protokolli PLR Wilo

I thjeshtë dhe i provuar: Protokolli PLR Wilo

PLR është protokolli i provuar tashmë i Wilo-s për komunikimin me pompat. Ai bazohet në një lidhje pikë me pikë dhe nuk ka nevojë për adresim. Shumë lidhje ekzistuese në automatizimin e ndërtesave bazohen mbi këtë teknologji. PLR është një lidhje klasike pikë me pikë midis pompës dhe kompjuterit kryesor të pompave. Për këtë arsye, për çdo pompë nevojitet një ndërfaqe fizike.

Seritë e produkteve

  • Seria Stratos/Stratos-D/Stratos-Z

Ndërfaqet

  • Ky modul përmban gjithashtu ndërfaqen për

Shkarkim

Dokumente dhe dokumentacioni përkatës

Seritë e produkteve

  • Seria Stratos GIGA
  • Seria CronoBloc BL-E
  • Seria CronoLine IL-E/DL-E (SW >= 1.29, LC dot matrix display; SW >=3.02, LC segment display)
  • Seria VeroLine IP-E/DP-E (SW >= 2.00, LC display; SW >= 1.01, LED display)
  • Seria Helix EXCEL
  • Seria Helix VE
  • Seria Economy MHIE (SW >=3.00)
  • Seria Multivert MVIE (SW >= 4.00, 0...4 kW; SW > 3.00 5.5...22 kW)

Shkarkim

Dokumente dhe dokumentacioni përkatës