Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Gjithëpërfshirës për shtëpinë

Wilo ofron produkte dhe sisteme të përshtatura që e bëjnë jetën më të lehtë dhe më të rehatshme në mënyra të ndryshme. Si një ofrues i linjës së plotë për aplikime të ujit të ngrohtë dhe të ftohtë, Wilo është i pajisur në mënyrë të përsosur për të përmbushur kërkesat e ndryshme të konsumatorëve - me zgjidhje që sigurojnë besueshmëri, fleksibilitet dhe lidhje maksimale.

Wilo-Varios PICO-STG

Zgjidhja më e përshtatëshme për zëvendësimin e pompave të vjetra - me lehtësinë më të madhe për përdorim.

Zëvendësimi i pompave të vjetra qarkulluese dhe joefikase është një detyrë e përditshme për instaluesit. Kjo punë e përditshme është fitimprurëse vetëm nëse mund të bëhet shpejt dhe thjesht - madje edhe në kushte të vështira instalimi dhe me ndriçim të dobët. Për këtë arsye, shkathtësia, thjeshtësia dhe siguria janë të një rëndësie thelbësore gjatë çdo hapi të procesit, nga instalimi, vënia në punë dhe funksionimi. Ajo që veçon Wilo-Varios PICO është shkalla e tij e lartë e pajtueshmërisë dhe fleksibilitetit, si dhe fakti që ai mund të rregullohet në mënyrë optimale me parametrat mjedisorë në fjalë. Tani mund të përdoret gjithashtu në aplikimet e energjisë diellore dhe gjeotermale.

Ndërtimi i saj kompakt dhe lidhësit elektrikë të rregullueshëm të vendosur me zgjuarsi lehtësojnë instalimin. Po kështu funksionon edhe sinkronizimi në aplikacionin Wilo-Assistant, gjë që e bën shumë të lehtë transferimin e vlerave të punës nga pompa e vjetër. Kontrolli intuitiv me një dorë duke përdorur Teknologjinë e Butonit të Gjelbër siguron lehtësinë maksimale të përdorimit, si gjatë vënies në punë ashtu edhe gjatë funksionimit. Ekrani LED siguron një pasqyrë të qartë të të gjithë parametrave thelbësorë. Me funksione kontrolli siç janë ventilimi, rinisja manuale dhe një kombinim i mënyrave standarde dhe të jashtme të kontrollit, Wilo-Varios PICO siguron një mirëdashësi më të lartë për përdoruesin.

Lexo më shumë