Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Atmos GIGA-B 32/150-0,37/4-S1 | Wilo

Atmos GIGA-B 32/150-0,37/4-S1

Numri i artikullit: 2217021
Të dhënat teknike
Përshkrimi tekstit

Pompë centrifugale me rotor të thatë me një helikë në konstruksionin monobllok për montim në bazament duke përfshirë këmbën në trupin e pompës.

Model monobllok me lëkundje të vogla dhe zhurmë të ulët, me lanterne dhe motor standard të lidhur të palëvizshëm (motor normal).

Me bllokues mekanik me tub fizarmonikë, me shpëlarje të detyruar dhe i pavarur nga kahu i rrotullimit (nga modeli 37 kW/4 polësh si opsion me një bllokues mekanik me fishek në sistem Back-Pull-Out (tërheq mbrapsht duke e nxjerrë) për ndërrimin e bllokuesit mekanik pa çmontim të motorit) dhe helikë që redukton kavitacionin.

Flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8. Të gjithë komponentët prej gize janë me shtresë kataforetike.

Motorë standardë në teknologjinë IE3. Pompat me motor ≥ 5,5 kW kanë si pajim standard sensor temperature PTC si mbrojtje të motorit.

Të dhënat e funksionimit

Lëngu: Të dhënat në varësi të llojit

Vëllimi i rrjedhës: Të dhënat në varësi të llojit

Lartësia e dërgimit: Të dhënat në varësi të llojit

Temperatura e lëngjeve:

Temperatura min. e lëngjeve: -20°C

Temperatura maks. e lëngjeve: 140°C

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar

Temperatura maks. e mjedisit: 40°C

Indeksi i efiçencës minimale (MEI): ≥ 0,40

Motori

Linja ushqyese: 3~400 V ±10% 50 Hz

Klasa e efiçencës së motorit: IE3

Fuqia nominale P2: Të dhënat në varësi të llojit

Shpejtësia nominale: Të dhënat në varësi të llojit

Rryma nominale: Të dhënat në varësi të llojit

Klasa e mbrojtjes: IP55

Efektiviteti i motorit ηm 50%: Të dhënat në varësi të llojit

Efektiviteti i motorit ηm 75%: Të dhënat në varësi të llojit

Efektiviteti i motorit ηm 100%: Të dhënat në varësi të llojit

Faktori i fuqisë: Të dhënat në varësi të llojit

Klasa e izolimit: Të dhënat në varësi të llojit

Mbrojtje e motorit: po/jo Të dhënat në varësi të llojit

Dimensionet e lidhjes

Lidhja e tubit në anën e thithjes: Të dhënat në varësi të llojit

Lidhja e tubit në anën e presionit: Të dhënat në varësi të llojit

Të dhënat e funksionimit
temperatura e lëngut T -20 °C
temperatura e mjedisit T -15 °C
Presioni maksimal i funksionimit PN 16 bar
Udhëzim për konfigurimin 16 bar deri në 120 °C, 13 bar deri në 140 °C
Indeksi i efiçencës minimale (MEI) 0.4
Të dhënat e motorit
Klasa e efiçencës së motorit IE3
Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz
Toleranca e tensionit ±10 %
Fuqia nominale P2 370 W
Shpejtësia e dhënë n 1450 1/min
Rryma nominale IN 0,84 A
Faktori i fuqisë cos φ 0.80
Efiçenca e motorit ηm 50 % ηM 50% 75 %
Efiçenca e motorit ηm 75 % ηM 75% 78,1 %
Efiçenca e motorit ηm 100 % ηM 100% 79,3 %
Klasa e izolimit F
Klasa e mbrojtjes IP55
Materiale
Trupi i pompës 5.1301/EN-GJL-250, veshje mbrojtëse kataforetike
Helika Gizë e hirtë
Boshti çelik që nuk ndryshket
Bllokuesi mekanik Q1Q1X4GG
Lantern Gizë e hirtë
Përmasa e instalimit
Lidhja e tubit në pjesën thithëse DN 50
Lidhja e tubit në anën e presionit DN 32
Informacione për bërjen e porosisë
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Atmos GIGA-B 32/150-0,37/4-S1
Pesha neto afërisht m 42 kg
Numri i artikullit 2217021
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
BIM/CAD