Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Stratos GIGA-D | Wilo

Wilo-Stratos GIGA-D

Efektivitet i lartë energjitik, siguri e dyfishtë.

Avantazhet tuaja
Wilo-Stratos GIGA-D

Efektivitet i lartë energjitik, siguri e dyfishtë.

Wilo-Stratos GIGA është pompa ideale me efektivitet të lartë për t'u përdorur për ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në godina, ku është e nevojshme të lëvizen sasi të mëdha ajri me pompim në lartësi. Me pompën rezervë në versionin e pompës dyshe, Wilo-Stratos GIGA ofron gjithmonë siguri të lartë funksionimi.Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Pompë novatore me efektivitet të lartë për nivelin më të lartë të efektivitetit
 • Motor EC me efektivitet të lartë të klasës së efiçencës IE5 sipas IEC 60034-30-2
 • Siguria më e lartë e mundshme e funksionimit falë pompës rezervë
 • Fole opsionale për lidhjen në automatizimin e ndërtesave përmes moduleve IF
Përshkrimi i serive
Wilo-Stratos GIGA-D

Konstruksioni

Pompë dyshe në linjë me efektivitet të lartë me motor EC dhe përshtatje elektronike e fuqisë në llojin e konstruksionit me rotor të thatë. Versioni pompë centrifugale me një helikë e presionit të ulët me bashkues me fllanxhë dhe bllokues mekanik.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave me Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksionet e sigurisë

 • Mbrojtje e plotë e motorit me rele termike të integruar të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (pompë dyshe ose 2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

Wilo-Stratos GIGA D 40/1-51/4,5

Stratos GIGA

Pompë me efektivitet të lartë

D

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal i fllanxhës DN

1-51

1 = lartësia e prurjes më e vogla e rregullueshme [m] 51 = lartësia e prurjes më e madhja e rregullueshme [m]

4,5

Vlera e orientimit të fuqisë nominale të motorit P2 në [kW]

-xx

Varianti: P.sh. R1 - versioni pa sensor matës të diferencës së presionit

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës së lëngut -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~480 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 40 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar deri +120 °C, 13 bar deri +140 °C

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPS-GF40 ose EN-GJL-200 në varësi të tipit
 • Boshti: 1.4122 ose 1.4542 në varësi të llojit
 • Bllokuesi mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-Stratos GIGA2.0-I/-D, Wilo-Stratos GIGA /-D/-B, Wilo-Yonos GIGA2.0-I/-D

Numri i artikullit 2216678
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 52
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 188
280 … 800 mm
[188]
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
Stratos GIGA-D 100/1-27/4,8-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
4,8 kW
149 kg
2170669
11
K
Stratos GIGA-D 100/1-27/4,8-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
4,8 kW
149 kg
2170641
11
K
Stratos GIGA-D 100/1-33/6,0
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
6 kW
158 kg
2170248
11
K
Stratos GIGA-D 100/1-33/6,0-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
6 kW
158 kg
2170304
11
K
Stratos GIGA-D 100/1-33/6,0-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
6 kW
158 kg
2170668
11
K
Stratos GIGA-D 100/1-33/6,0-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
6 kW
158 kg
2170640
11
K
Stratos GIGA-D 100/2-22/11
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
12 kW
356 kg
2192016
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-22/11-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
12 kW
356 kg
2192062
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-22/11-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
12 kW
356 kg
2192430
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-22/11-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
12 kW
356 kg
2192384
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-24/11
IE5
DN 100
AQ1EGG
550 mm
11,4 kW
502 kg
2192020
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-24/11-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
550 mm
11,4 kW
502 kg
2192066
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-24/11-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
11,4 kW
502 kg
2192434
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-24/11-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
11,4 kW
502 kg
2192388
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-26/15
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
15,5 kW
385 kg
2192017
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-26/15-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
15,5 kW
385 kg
2192063
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-26/15-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
15,5 kW
385 kg
2192431
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-26/15-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
15,5 kW
385 kg
2192385
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-29/18,5
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
19,1 kW
385 kg
2192018
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-29/18,5-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
19,1 kW
385 kg
2192064
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-29/18,5-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
19,1 kW
385 kg
2192432
6
B
Stratos GIGA-D 100/2-29/18,5-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
19,1 kW
385 kg
2192386
6
B
Stratos GIGA-D 100/3-33/22
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
23,4 kW
397 kg
2192019
6
B
Stratos GIGA-D 100/3-33/22-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
23,4 kW
397 kg
2192065
6
B
Stratos GIGA-D 100/3-33/22-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
23,4 kW
397 kg
2192433
6
B
Stratos GIGA-D 100/3-33/22-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
23,4 kW
397 kg
2192387
6
B
Stratos GIGA-D 150/1-14/11
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
12 kW
569 kg
2192021
6
B
Stratos GIGA-D 150/1-14/11-R1
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
12 kW
569 kg
2192067
6
B
Stratos GIGA-D 150/1-14/11-R1-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
12 kW
569 kg
2192435
6
B
Stratos GIGA-D 150/1-14/11-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
12 kW
569 kg
2192389
6
B
Stratos GIGA-D 150/2-17/15
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
15,3 kW
678 kg
2192022
6
B
Stratos GIGA-D 150/2-17/15-R1
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
15,3 kW
678 kg
2192068
6
B
Stratos GIGA-D 150/2-17/15-R1-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
15,3 kW
678 kg
2192436
6
B
Stratos GIGA-D 150/2-17/15-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
15,3 kW
678 kg
2192390
6
B
Stratos GIGA-D 200/1-14/15
IE5
DN 200
AQ1EGG
800 mm
14,9 kW
879 kg
2192025
6
B
Stratos GIGA-D 200/1-14/15-R1
IE5
DN 200
AQ1EGG
800 mm
14,9 kW
879 kg
2192071
6
B
Stratos GIGA-D 200/1-14/15-R1-S1
IE5
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
14,9 kW
879 kg
2192439
6
B
Stratos GIGA-D 200/1-14/15-S1
IE5
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
14,9 kW
879 kg
2192393
6
B