Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Avantazhet tuaja si projektues dhe konsulent

Shkëmbimi i pompave – arrini zgjidhje të ardhshme me pompat e duhura të shkëmbimit

Si planifikues e dini mirë: Se pompat e vjetra, jo të rregullueshme dhe jo efikase konsumojnë tepër energji dhe janë shumë jo fleksibël kur ndodhin ndryshime. Në kërkim të zëvendësimit ideal, te Wilo ju ofrojmë zgjidhjen e përshtatshme për çdo fushë të zbatimit. Pompat tona zëvendësuese me efektivitet të lartë integrohen shpejt dhe thjeshtë në botët e sistemit dhe janë gjithmonë në stadin e ri të teknikës.

Dhe në mënyrë që në punën tuaj të konsumoni sa më pak energji dhe kohë, ju vëmë në dispozicion shumë ndihma të dobishme planifikimi.

Teknologji moderne – gjithmonë në lartësinë e kohës

Qoftë direktivat e reja, të tilla si ErP, zgjidhje projektimi që orientojnë nga e ardhmja, të tilla si BIM, ose teknikë pompash me efektivitet të lartë, si pionierë dhe drejtues të teknologjisë në fushën tonë ne gjejmë gjithmonë mundësi të reja optimizimi që vihen në praktikë për ju shpejt dhe në cilësinë më të mirë.

Kompetencë e lartë sistemi - shumë integrale me modul-IF

Pompat Wilo me modul nëdrfaqeje mund t'i integroni lehtë në sistemin ekzistues të automatizimit të ndërtesave. Ajo mbështet çdo standard të zakonshëm, të tillë si BACnet, CAN-Bus dhe Modbus, nëpërmjet sinjaleve dhe vlera matëse pranë procesit kujdeset për një funksionim normal të impiantit dhe bënë të mundur komandimin e pompës nga distanca.

Mbështetje inovative projektimi – Përdorime softueri për efikasitetin tuaj

Dëshirojmë që të jeni në gjendje të përqendroheni te e qenësishmja: Puna juaj. Prandaj ju ofrojmë edhe një përzgjedhje në mbështetje softueri që ju mbështesin çdo ditë në mënyrë efikase në punën tuaj. Ndihmat online, të tilla si Building Information Modelling, Wilo-LCC-Check për llogaritjen e potencialeve të kursimit dhe kohët e amortizimit.

Building Information Modeling – Wilo është BIM-ready

Si njëri prej prodhuesve të parë, ju vëmë në dispozicion në rrugën më të thjeshtë të dhënat e plota BIM të produktit për pompat tona për ngrohje. Kështu, nëpërmjet BIM (Building Information Modeling), mund ta integroni në mënyrë më efikase planifikimin e pompave në planin e përgjithshëm dhe ta lehtësoni qenësisht bashkëpunimin me pjesëmarrësit e projektit. Mund të jeni të sigurt:

Mëso më shumë

Wilo-Select 4 online – konsulenti i pompave

Me softuerin e konfigurimit Wilo-Select 4 online gjeni shumë shpejt pompën e përshtatshme për përdorimin tuaj me të gjitha informacionet e rëndësishme.

Mëso më shumë

Katalogu CAD – të dhëna 2D dhe 3D për pompa Wilo

Vizatime ekzakte 2D dhe 3D mund t'i shkarkoni shpejt dhe thjeshtë.

Mëso më shumë

Kostot e kohëzgjatjes së punës së Wilo-LCC-Check dhe potencialet e kursimit

Me Wilo-LCC-Check, mund të gjeni shpejt dhe të fokusuar pompën ideale të shkëmbimit për klientët tuaj dhe të bindni me potencialin e kursimit të llogaritur në euro dhe me kohën e saktë të amortizimit.

Mëso më shumë

Aplikacioni asistenti Wilo - të këshilluar në vend

Me aplikacionin asistenti Wilo mund të përdorni në vend, në mënyrë komode, nëpërmjet smartfonit ose PC-së informacione dhe funksione të rëndësishme gjatë këshillimit të klientëve, pasi për 95 % të funksioneve nuk keni nevojë për lidhje interneti.

Mëso më shumë

Katalogu online i produkteve – me pak klikime te informacionet e rëndësishme

Në katalogun tonë online do të gjeni të gjitha informacionet për gamën e produkteve Wilo, për fushat specifike të përdorimit, manualet e përdorimit, si dhe detajet teknike të pompave. Me vetëm disa klikime do të arrini në përzgjedhjen e serisë që përshtatet me rastin tuaj të përdorimit.

Mëso më shumë

Mbështetje e gjerë në biznesin e projektit

Te Wilo merrni çdo gjë nga një dorë e vetme. Ekspertët tanë ju mbështesin me angazhim personal gjatë gjithë fazave të projektit, që nga planifikimi dhe konfigurim deri te vënia në punë. Përveç kësaj, ata iu sigurojnë të gjithë informacionet përkatëse për ta çuar drejt suksesit projektin tuaj dhe për të lehtësuar punën tuaj. Për këtë, ekspertët tanë Wilo ju qëndrojnë me kënaqësi personalisht në dispozicion – natyrisht në vend.

Teknikë inovative

Wilo mbështet teknikën inovative dhe ekspertizën mbarëbotërore. Për këtë, ne ju ofrojmë jo vetëm produktet më moderne, por edhe një zgjidhje tërësore sistemi, e cila lehtëson projektimin tuaj.