Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Initial Jet System | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Initial Jet System

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Ndezje dhe fikje automatike, 2 madhësi depozite
 • Reduktim i shpeshtësisë së ndezjes dhe evitim i goditjeve hidraulike

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Wilo-Initial Jet System

Konstruksioni

Impiant vetëthithës i furnizimit me ujë

Përdorimi

 • Furnizimi me ujë
 • Spërkatje në formë shiu
 • Vaditje dhe spërkatje
 • Pompimi i ujit nga puset dhe depozita që qëndrojnë në thellësi

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Direkt në motorin me fllanxhë
 • Çelësi i presionit
 • Enë zgjerimi me membranë
 • Motor njëfazor
 • Kabllo lidhjeje me spinë
 • Rele mbrojtëse termike e motorit

Çelësi tip

Shembull:

Sistemi fillestar Jet 3-4-22

Initial

Wilo Initial Line

JET

Seri

Sistemi

Me enë zgjerimi me membranë dhe çelës presioni

3

Vëllimi nominal i rrjedhës Q në m³/h

-4

Indeksi për presionin e pompës

-22

Vëllimi i depozitës

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
 • Lartësia e thithjes maks. 7 m
 • Presion i hyrjes maks. 2 bar
 • Presioni i ndezjes 1,5 bar
 • Presioni i fikjes, mund të rregullohet
 • Temperatura e lëngut +5 °C deri +35 °C
 • Presioni i funksionimit maks. 6 bar
 • Klasa e mbrojtjes IPX4
 • lidhja në anën e presionit Rp 1
 • lidhja në anën e thithjes G 1

Materiale

 • Trupi i pompës është prej gize të hirtë EN-GJL 200
 • Helikë inoksi 1.4301 (AISI 304); përveç Jet 3-4: Noryl
 • Bosht prej inoksi C10 / AISI 304
 • Bllokues mekanik qeramikë/karbon + NBR + AISI 304
 • Difuzori/injektori Noryl
 • Guarnicione NBR
 • Depozitë çeliku FE P04
 • Çelës i presionit prej tunxhi CW617N

Dorëzim

 • Pompë
 • Kabllo lidhjeje elektrike (2 m) me spinë
 • Çelësi i presionit
 • Manometër
 • Enë zgjerimi me membranë (19/50 l)
 • Zorrë presioni me këmishë çeliku dhe bashkues të filetuar
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Kit i zorrës së thithjes
 • Galexhanti
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-Initial-Jet

Numri i artikullit 4251852
Botim 2021-09
Numri i faqeve 12
PDF (3 MB)
Përzgjedhja e produktit
Emërtimi i produktitLinja ushqyeseFuqia nominale e motorit P2Vëllimi bruto i depozitës VPesha bruto afërisht mNumri i artikullit
Initial JET System 3-4-19
1~230 V, 50 Hz
0,6 kW
19 l
16,7 kg
4185608
Initial JET System 4-4-50
1~230 V, 50 Hz
0,75 kW
50 l
33 kg
4168024