Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Initial Jet System | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Initial Jet System

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Ndezje dhe fikje automatike, 2 madhësi depozite
 • Reduktim i shpeshtësisë së ndezjes dhe evitim i goditjeve hidraulike

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Wilo-Initial Jet System

Konstruksioni

Impiant vetëthithës i furnizimit me ujë

Përdorimi

 • Furnizimi me ujë
 • Spërkatje në formë shiu
 • Vaditje dhe spërkatje
 • Pompimi i ujit nga puset dhe depozita që qëndrojnë në thellësi

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Direkt në motorin me fllanxhë
 • Çelësi i presionit
 • Enë zgjerimi me membranë
 • Motor njëfazor
 • Kabllo lidhjeje me spinë
 • Rele mbrojtëse termike e motorit

Çelësi tip

Shembull:

Sistemi fillestar Jet 3-4-22

Initial

Wilo Initial Line

JET

Seri

Sistemi

Me enë zgjerimi me membranë dhe çelës presioni

3

Vëllimi nominal i rrjedhës Q në m³/h

-4

Indeksi për presionin e pompës

-22

Vëllimi i depozitës

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
 • Lartësia e thithjes maks. 7 m
 • Presion i hyrjes maks. 2 bar
 • Presioni i ndezjes 1,5 bar
 • Presioni i fikjes, mund të rregullohet
 • Temperatura e lëngut +5 °C deri +35 °C
 • Presioni i funksionimit maks. 6 bar
 • Klasa e mbrojtjes IPX4
 • lidhja në anën e presionit Rp 1
 • lidhja në anën e thithjes G 1

Materiale

 • Trupi i pompës është prej gize të hirtë EN-GJL 200
 • Helikë inoksi 1.4301 (AISI 304); përveç Jet 3-4: Noryl
 • Bosht prej inoksi C10 / AISI 304
 • Bllokues mekanik qeramikë/karbon + NBR + AISI 304
 • Difuzori/injektori Noryl
 • Guarnicione NBR
 • Depozitë çeliku FE P04
 • Çelës i presionit prej tunxhi CW617N

Dorëzim

 • Pompë
 • Kabllo lidhjeje elektrike (2 m) me spinë
 • Çelësi i presionit
 • Manometër
 • Enë zgjerimi me membranë (19/50 l)
 • Zorrë presioni me këmishë çeliku dhe bashkues të filetuar
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Kit i zorrës së thithjes
 • Galexhanti
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Initial JET System

Numri i artikullit 4168384
Botim 2023-04
Numri i faqeve 16
Language en
PDF (590 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-Initial-Jet

Numri i artikullit 4251852
Botim 2021-09
Numri i faqeve 12
Language ar, az, ba, bg, cs, da, de, el, en, es, et, fi, fr, ga, hr, hu, it, ko, lt, lv, mk, nl, no, pl, pt, ro, ru, sk, sl, sq, sr, sv, tr, uk, zh
PDF (3 MB)
Përzgjedhja e produktit
Emërtimi i produktitLinja ushqyeseFuqia nominale e motorit P2Vëllimi bruto i depozitës VPesha bruto afërisht mNumri i artikullit
Initial JET System 3-4-19
1~230 V, 50 Hz
0,6 kW
19 l
16,7 kg
4185608
Initial JET System 4-4-50
1~230 V, 50 Hz
0,75 kW
50 l
33 kg
4168024