Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Stratos GIGA | Wilo

Wilo-Stratos GIGA

Fuqi maksimale me efektivitet të lartë energjitik.

Avantazhet tuaja
Wilo-Stratos GIGA

Fuqi maksimale me efektivitet të lartë energjitik.

Wilo-Stratos GIGA është pompa ideale me efektivitet të lartë për t'u përdorur për ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në godina, ku është e nevojshme të lëvizen sasi të mëdha ajri me pompim në lartësi.Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Pompë novatore me efektivitet të lartë për nivelin më të lartë të efektivitetit
 • Motor EC me efektivitet të lartë të klasës së efiçencës IE5 sipas IEC 60034-30-2
 • Fole opsionale për lidhjen në automatizimin e ndërtesave përmes moduleve IF
Përshkrimi i serive
Wilo-Stratos GIGA

Konstruksioni

Pompë në linjë me efektivitet të lartë me motor EC dhe përshtatje elektronike e fuqisë në llojin e konstruksionit me rotor të thatë. Versioni pompë centrifugale me një helikë e presionit të ulët me bashkues me fllanxhë dhe bllokues mekanik.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave me Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksionet e sigurisë

 • Mbrojtje e plotë e motorit me rele termike të integruar të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

Wilo-Stratos GIGA 40/1-51/4,5

Stratos

Pompë me efektivitet të lartë

GIGA

Pompë teke në linjë

40

Diametri nominal i fllanxhës DN

1-51

Diapazoni i lartësive nominale të dërgimit [m]

4,5

Vlera e orientimit të fuqisë nominale të motorit P2 në kW

-R1

Versioni pa sensor matës të diferencës së presionit

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës së lëngut -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~480 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 40 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar deri +120 °C, 13 bar deri +140 °C

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPS-GF40 ose EN-GJL-200 në varësi të tipit
 • Boshti: 1.4122 ose 1.4542 në varësi të llojit
 • Bllokuesi mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Kit 2 166 098

Numri i artikullit 2166098
Botim 2016-03
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 2
PDF (430 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-Stratos GIGA2.0-I/-D, Wilo-Stratos GIGA /-D/-B, Wilo-Yonos GIGA2.0-I/-D

Numri i artikullit 2216678
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 52
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 188
280 … 800 mm
[188]
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Stratos GIGA 65/4-57/18,5
IE5
DN 65
AQ1EGG
475 mm
19,6 kW
188,3 kg
2191918
6
Stratos GIGA 65/4-57/18,5-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
475 mm
19,6 kW
188 kg
2191964
6
Stratos GIGA 65/4-57/18,5-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
19,6 kW
188 kg
2192332
6
Stratos GIGA 65/4-57/18,5-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
19,6 kW
188 kg
2192286
6
Stratos GIGA 65/5-65/22
IE5
DN 65
AQ1EGG
475 mm
23,6 kW
194,6 kg
2191919
6
Stratos GIGA 65/5-65/22-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
475 mm
23,6 kW
195 kg
2191965
6
Stratos GIGA 65/5-65/22-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
23,6 kW
195 kg
2192333
6
Stratos GIGA 65/5-65/22-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
23,6 kW
195 kg
2192287
6
Stratos GIGA 80/1-16/2,3
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
2,3 kW
55,7 kg
2170131
11
Stratos GIGA 80/1-16/2,3-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
2,3 kW
56 kg
2170187
11
Stratos GIGA 80/1-16/2,3-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
2,3 kW
56 kg
2170607
11
Stratos GIGA 80/1-16/2,3-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
2,3 kW
55,7 kg
2170579
11
Stratos GIGA 80/1-21/3,5
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
3,5 kW
55,7 kg
2170130
11
Stratos GIGA 80/1-21/3,5-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
3,5 kW
56 kg
2170186
11
Stratos GIGA 80/1-21/3,5-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
3,5 kW
56 kg
2170606
11
Stratos GIGA 80/1-21/3,5-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
3,5 kW
55,7 kg
2170578
11
Stratos GIGA 80/1-32/4,1
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
4,1 kW
67,7 kg
2170133
11
Stratos GIGA 80/1-32/4,1-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
4,1 kW
68 kg
2170189
11
Stratos GIGA 80/1-32/4,1-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
4,1 kW
68 kg
2170609
11
Stratos GIGA 80/1-32/4,1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
4,1 kW
67,7 kg
2170581
11
Stratos GIGA 80/1-37/5,3
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
5,3 kW
67,7 kg
2170132
11
Stratos GIGA 80/1-37/5,3-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
360 mm
5,3 kW
68 kg
2170188
11
Stratos GIGA 80/1-37/5,3-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
5,3 kW
68 kg
2170608
11
Stratos GIGA 80/1-37/5,3-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
5,3 kW
67,7 kg
2170580
11
Stratos GIGA 80/2-31/11
IE5
DN 80
AQ1EGG
440 mm
11,3 kW
167 kg
2191920
5
Stratos GIGA 80/2-31/11-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
440 mm
11,3 kW
167 kg
2191966
5
Stratos GIGA 80/2-31/11-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
11,3 kW
167 kg
2192334
5
Stratos GIGA 80/2-31/11-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
11,3 kW
167 kg
2192288
5
Stratos GIGA 80/3-40/15
IE5
DN 80
AQ1EGG
440 mm
15,5 kW
177 kg
2191921
5
Stratos GIGA 80/3-40/15-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
440 mm
15,5 kW
177 kg
2191967
5
Stratos GIGA 80/3-40/15-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
15,5 kW
177 kg
2192335
5
Stratos GIGA 80/3-40/15-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
15,5 kW
177 kg
2192289
5
Stratos GIGA 80/3-48/18,5
IE5
DN 80
AQ1EGG
500 mm
19,6 kW
195 kg
2191922
6
Stratos GIGA 80/3-48/18,5-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
500 mm
19,6 kW
195 kg
2191968
6
Stratos GIGA 80/3-48/18,5-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
19,6 kW
195 kg
2192336
6
Stratos GIGA 80/3-48/18,5-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
19,6 kW
195 kg
2192290
6
Stratos GIGA 80/4-53/22
IE5
DN 80
AQ1EGG
500 mm
22,3 kW
201 kg
2191923
6
Stratos GIGA 80/4-53/22-R1
IE5
DN 80
AQ1EGG
500 mm
22,3 kW
201 kg
2191969
6
Stratos GIGA 80/4-53/22-R1-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
22,3 kW
201 kg
2192337
6
Stratos GIGA 80/4-53/22-S1
IE5
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
22,3 kW
201 kg
2192291
6
Stratos GIGA 100/1-13/2,3
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
2,3 kW
73,7 kg
2170135
11
Stratos GIGA 100/1-13/2,3-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
2,3 kW
74 kg
2170191
11
Stratos GIGA 100/1-13/2,3-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
2,3 kW
74 kg
2170611
11
Stratos GIGA 100/1-13/2,3-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
2,3 kW
73,7 kg
2170583
11
Stratos GIGA 100/1-17/3,7
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
3,7 kW
73,7 kg
2170134
11
Stratos GIGA 100/1-17/3,7-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
3,7 kW
74 kg
2170190
11
Stratos GIGA 100/1-17/3,7-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
3,7 kW
74 kg
2170610
11
Stratos GIGA 100/1-17/3,7-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
3,7 kW
73,7 kg
2170582
11
Stratos GIGA 100/1-27/4,8
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
4,8 kW
75,7 kg
2170137
11
Stratos GIGA 100/1-27/4,8-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
4,8 kW
76 kg
2170193
11