Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-VeroLine-IPL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroLine-IPL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Vrima standarde të daljes së kondensatit në karterin e motorit dhe lanternat
 • Seria e versionit: Motor me bosh njëtrupor
 • Versioni N: Motor standard V1 me aks bashkues inoksi
 • Bllokues mekanik i pavarur nga kahu i rrotullimit. me lubrifikim të detyruar
Përshkrimi i serive
VeroLine-IPL

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion në linjë me bashkues të filetuar ose me fllanxhë.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

IPL 40/160-4/2

IPL

Pompë në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal Rp 1 deri DN 100
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (versioni i posaçëm: 16 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPO e përforcuar me fibra xhami/EN-GJL-200 (në varësi të llojit të pompës)
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Motor me bosh njëtrupor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 60
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 142
180 … 500 mm
[142]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
VeroLine-IPL 65/120-3/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3 kW
53,1 kg
2121220
3
-
VeroLine-IPL 65/120-3/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
53,1 kg
2166985
3
-
VeroLine-IPL 65/130-0,55/4
4
IE2
DN 65
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
36,2 kg
2129205
3
-
VeroLine-IPL 65/130-0,55/4-S1
4
IE2
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
0,55 kW
36,2 kg
2147618
3
-
VeroLine-IPL 65/130-4/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
4 kW
59,6 kg
2121221
3
-
VeroLine-IPL 65/130-4/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
59,6 kg
2155245
3
-
VeroLine-IPL 65/145-5,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
85,7 kg
2121222
5
-
VeroLine-IPL 65/145-5,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
85,7 kg
2167012
5
-
VeroLine-IPL 65/155-5,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
85,9 kg
2121223
5
-
VeroLine-IPL 65/155-5,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
85,9 kg
2171151
5
-
VeroLine-IPL 65/155-7,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
94,1 kg
2121224
5
-
VeroLine-IPL 65/165-5,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
88,7 kg
2121225
5
-
VeroLine-IPL 65/175-5,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
89 kg
2121226
5
-
VeroLine-IPL 65/175-5,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
5,5 kW
89 kg
2171152
5
-
VeroLine-IPL 65/175-7,5/2
2
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
7,5 kW
96,2 kg
2121227
5
-
VeroLine-IPL 65/175-7,5/2-S1
2
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
7,5 kW
96,2 kg
2158794
5
-
VeroLine-IPL 80/105-3/2
2
IE3
DN 80
AQ1EGG
360 mm
3 kW
58,7 kg
2121229
3
-
VeroLine-IPL 80/105-3/2-S1
2
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
3 kW
58,7 kg
2164230
3
-
VeroLine-IPL 80/110-4/2
2
IE3
DN 80
AQ1EGG
360 mm
4 kW
65,2 kg
2121189
3
-
VeroLine-IPL 80/110-4/2-S1
2
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
4 kW
65,2 kg
2164228
3
-
VeroLine-IPL 80/115-2,2/2
2
IE3
DN 80
AQ1EGG
360 mm
2,2 kW
52,2 kg
2121228
3
-
VeroLine-IPL 80/115-2,2/2-S1
2
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
2,2 kW
52,2 kg
2171153
3
-
VeroLine-IPL 80/120-0,55/4
4
IE2
DN 80
AQ1EGG
360 mm
0,55 kW
41,8 kg
2129206
3
-
VeroLine-IPL 80/120-0,55/4-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
1,1 kW
41,8 kg
2163222
3
-
VeroLine-IPL 80/120-4/2
2
IE3
DN 80
AQ1EGG
360 mm
4 kW
65,2 kg
2121230
3
-
VeroLine-IPL 80/120-4/2-S1
2
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
4 kW
65,2 kg
2171154
3
-
VeroLine-IPL 80/125-0,75/4
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
360 mm
0,75 kW
50,2 kg
2121190
3
-
VeroLine-IPL 80/125-0,75/4-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
0,75 kW
50,2 kg
2171138
3
-
VeroLine-IPL 80/140-1,1/4
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
360 mm
1,1 kW
51,2 kg
2121191
3
-
VeroLine-IPL 80/140-1,1/4-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
1,1 kW
51,2 kg
2166981
3
-
VeroLine-IPL 80/145-5,5/2
2
IE3
DN 80
AQ1EGG
400 mm
5,5 kW
92,6 kg
2121231
5
-
VeroLine-IPL 80/145-5,5/2-S1
2
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
400 mm
5,5 kW
92,6 kg
2171155
5
-
VeroLine-IPL 80/155-7,5/2
2
IE3
DN 80
AQ1EGG
400 mm
7,5 kW
101 kg
2121232
5
-
VeroLine-IPL 80/155-7,5/2-S1
2
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
400 mm
7,5 kW
101 kg
2157695
5
-
VeroLine-IPL 100/135-1,1/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
500 mm
1,1 kW
78,3 kg
2121192
5
-
VeroLine-IPL 100/135-1,1/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
1,1 kW
78,3 kg
2171139
5
-
VeroLine-IPL 100/145-1,5/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
500 mm
1,5 kW
83,4 kg
2121193
5
-
VeroLine-IPL 100/145-1,5/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
1,5 kW
83,4 kg
2171140
5
-
VeroLine-IPL 100/165-2,2/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
500 mm
2,2 kW
96,2 kg
2121194
5
-
VeroLine-IPL 100/165-2,2/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
2,2 kW
96,2 kg
2171141
5
-
VeroLine-IPL 100/175-3/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
500 mm
3 kW
97,6 kg
2121195
5
-
VeroLine-IPL 100/175-3/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
3 kW
97,6 kg
2166980
5
-