Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

WILO СЕРВИСНИ ПАКЕТИ

Креирајте сервис по ваша мерка!

Wilo сервисните пакети ви нудат висок степен на флексибилност и ви овозможуваат да комбинирате индивидуални услуги и со тоа да го прилагодите обемот на услугите за вашите индивидуални потреби. На овој начин, вие не само што можете да постигнете финансиска сигурност, туку и работна сигурност. Проверки за инсталација, пуштање во работа и одржување - сето тоа е дел од вашиот сеопфатен пакет Вило сервисни услуги. Ќе добиете компетентни и стручни совети од нашите колеги од сервисот и ќе ја добиете точно понудената услуга што ви треба за вашиот специфичен производ. Ние нудиме предефинирани сервисни пакети во три големини за да ви биде полесно да ги комбинирате одделните услуги. Едноставно изберете опсег на услуги што одговара на вашите барања. Доколку е потребно, можете лесно да ги прилагодите пакетите индивидуално според вашите потреби и да ги проширите со дополнителни модули за услуги.

НАШАТА УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Висок степен на флексибилност со прилагодени услуги
  • Предност во цената и планирање на безбедноста преку комбинирање на индивидуални услуги
  • Цени на пакетите за поголема транспарентност на трошоците
  • Сеопфатни пакети со целосна услуга, специјално за работа на проекти
  • Оптимално задржување на вредноста на системот
  • Долгорочно гарантирање на безбедноста во работењето на вашите пумпи и системи

Сите услуги, вклучително и целосен преглед на сервисните пакети, исто така може да се најдат во нашата актуелна сервисна брошура за преземање.

Исто така, тука можете да дознаете повеќе за нашето целосно портфолио на услуги.

Слободно контактирајте не за да ви дадеме индивидуална понуда за услугата што ве интересира.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот