Wilo-HiSewlift 3

Опис на серијата

Особености/предности на производот

 • HiSewlift 3-I35 во посебно тесна изведба (ширина помала од 149 mm) за едноставна инсталација пред ѕидот
 • Тивка работа со вграден филтер со активен јаглен за голема корисничка удобност
 • Доверлива моќност и мало користење на електрична енергија за ефикасно исфрлање на канализациска вода
 • Едноставна инсталација со флексибилни можности за приклучување
 • Подготвено за приклучување

Конструкција

Мала постројка за одведување на отпадна вода со алат за сечење

Примена

Транспорт на отпадна вода со фекалии (според DIN EN 12050-1), која не може со природен пад да се спроведе до канализацијата.

Опрема/функција

 • Подготвена за вклучување
 • Термичка заштита на моторот
 • Контрола на ниво преку пневнатски сензор за притисок
 • Вградени неповратни вентили
 • Материјал за прицврстување
 • Филтер со активен јаглен

Опсег на испорака

 • Постројка за одведување на отпадна вода подготвена за приклучување со алат за сечење и вграден неповратен вентил.
 • Упатство за вградување и работа
 • Комплет за приклучување за прилив и притисочна линија

Означување на типот

Пример:

HiSewlift 3-35

HiSewlift

Фамилија на производи:постројка за одведување на отпадна вода

3

Ниво на производ

3 = стандард

I

Инсталација пред ѕидот:

I = може да се инсталира зад ѕид

3

Број на приливни приклучоци(дополнително за приклучокот за тоалет)

5

Номинален напор во m

Технички податоци

 • Приклучување на мрежа 1~230 V, 50 Hz
 • Кабел за приклучување на мрежа 1,5 m, со шуко-штекер
 • Температура на транспортиран медиум макс. 35 °C
 • Притисочна врска DN 32
 • Приливна врска DN 40
 • Вид заштита IP 44
 • Бруто волумен на резервоар 14,4 l / 17,4 l / 17,4 l
 • Волумен за вклучување 1 l

Материјали

 • Куќиште на пумпа: PPGF30
 • Куќиште на мотор: PPGF30
 • Заптивка: EPDM
 • Материјал на резервоарот: PP

Опис/конструкција

Автоматска мала постројка за одведување, со алат за сечење, вграден неповратен вентил, филтер со активен јаглен, еластична притисочна наставка, како и можност за приклучување на еден тоалет, како и - зависно од моделот - два или три дополнителни предмети за одводнување. Обезвоздушувањето се изведува без миризба, преку интегриран филтер со активен јаглен, во просторот каде што стои.

Вкупен дијаграм

HiSewlift

Производ

PDF: Wilo-HiSewlift 3

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај