Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи
Voda Dirt сепаратори F | Wilo
Опис на серијата
Wilo-Voda Dirt 65F

Изведба

Отстранувач на нечистотии со прирабничко поврзување.

Примена

• Затворени постројка за ладење и греење.

Означување на типот

Пример

Voda Dirt 50F

Voda Dirt

Опис на производ за отстранувачот на нечистотии

F

прирабничка врска PN

50

Приклучување (DN)

Технички податоци

  • Максимален работен притисок: 10 бари
  • Наменето за постројки со максимална температура на проток од 120 °C
  • Технологијата Clean Dual Zone може да издржи брзина на транспортираниот медиум и до 3 m/s. За ефикасен перформанс на отстранувањето, треба да се загарантира максимална брзина од 1,5 m/s.
  • Наменето за додавање средство за заштита од замрзнување базирано на гликол до 50%
  • Согласно Директива за притисочни уреди 2014/68/ЕУ
Документи

Сертификат REACH

REACH регулатива

Издание 2021-05
Формат на страница 209.9 x 297.0 mm
Број на страници 4
PDF (262 KB)

Избор на производ
Опис на производБрој на производ
Voda Magnet kit
4261468