Калкулатор за замена, греење

Користете го најновиот калкулатор за замена

Актуелниот калкулатор за замена на сите пумпи со воден ротор, за примена при греење и кај вода за пиење, ви го олеснува правилниот избор на пумпата: Тука ќе најдете соодветна нова Wilo-пумпа за сите познати пумпи произведени од 1975 па навака.

По внесувањето на податоците за вашата стара пумпа, изберете го типот на пумпа што е на располагање.

нема пронајдени резултати Internal error, please try again.
ознака
дијаметар
должина
Loading

Replacement for

Прати е-пошта Уметност Опис на серијата
стандардна високопродуктивна пумпа
ознака
тип
реден број
дијаметар
должина
PN (максимален работен притисок)
моторот
Материјал
врати се назад

Калкулаторот за замена ќе го пронајдете во нашата апликација „Wilo Asssistent“.

Преземете ја апликацијата Wilo Asssistent на вашиот паметен телефон или таблет или личен компјутер, и искористите ги безбројните дополнителни функции.

App Store available German "Erhältlich im App Store"
Android Google Play Store