Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Modbus

Потпрете се на светски признатиот индустриски стандард, Modbus

Со Modbus интерфејсот, Wilo ви пружа светски признат индустриски стандард на располагање. Структурата на протоколот е подеднакво едноставна и раширена. Се користи сигурна RS485 преносна техника со RTU протокол. Податоците од IF-модулот ќе бидат компатибилни и во иднина за оние коишто имале на располагање Wilo Modbus спојка, DigiCon-Modbus. На тој начин е можно едноставно преминување кон модерна архитектура. Останатите технички информации можете да ги пронајдете на www.modbus.org (на англиски јазик)

Серија на моделот

 • Серија Stratos GIGA
 • Серија Stratos GIGA B
 • Серија CronoBloc BL-E
 • Серија CronoLine IL-E/DL-E (SW >= 4.00)
 • Серија VeroLine IP-E/DP-E (SW >= 3.00)
 • Серија Helix EXCEL
 • Серија Helix VE
 • Серија Economy MHIE (SW >=3.00)
 • Серија Multivert MVIE (SW >= 4.00, 0...4 kW; SW > 3.00 5.5...22 kW)

Преземање

Одговарачки документи

Серија на моделот

 • Wilo-SC систем

Интерфејси

 • Овој модел исто така содржи пригоден интерфејс

Преземање

Одговарачки документи