Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Wilo протокол PLR

Едноставно и утврдено: Wilo протокол PLR

PLR е утврден Wilo протокол за комуникација со пумпи. Се базира на поврзување точки и доаѓа без адресирање. Многу постојни приклучувања на зградната автоматика се базираат на оваа технологија. PLR е класично поврзување на точки меѓу пумпи и компјутери за управување со пумпа. Поради тоа е потребен физички интерфејс за секоја пумпа.

Серија на моделот

  • Серија Stratos/Stratos-D/Stratos-Z

Интерфејси

  • Овој модел исто така содржи пригоден интерфејс

Преземање

Одговарачки документи

Серија на моделот

  • Серија Stratos GIGA
  • Серија CronoBloc BL-E
  • Серија CronoLine IL-E/DL-E (SW >= 1.29, LC dot matrix display; SW >=3.02, LC segment display)
  • Серија VeroLine IP-E/DP-E (SW >= 2.00, LC display; SW >= 1.01, LED display)
  • Серија Helix EXCEL
  • Серија Helix VE
  • Серија Economy MHIE (SW >=3.00)
  • Серија Multivert MVIE (SW >= 4.00, 0...4 kW; SW > 3.00 5.5...22 kW)

Преземање

Одговарачки документи