Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-CronoTwin-DL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoTwin-DL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto të ulëta të jetëgjatësisë falë efektivitet të optimizuar
 • Përdoret në mënyrë fleksibël në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ftohjes me avantazhe zbatimi falë shkarkimit të kondensatit nëpërmjet dizajnit të optimizuar të lanternit (i patentuar)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Funksioni kryesor/rezervë ose funksionimi gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
Përshkrimi i serive
CronoTwin-DL

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

DL 40/160-4/2

DL

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-L1 me helikë bronzi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë

Aksesorë

 • Mbështetëse për ndërtimin e bazamentit
 • Sensor temperature PTC, rele termike mbrojtëse PTC
 • Motorë të posaçëm
 • Bllokues mekanikë të posaçëm
 • Sisteme rregulluese SC-HVAC, CC-HVAC dhe panele komandimi
 • Fllanxha për lidhje hermetike
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Përzgjedhja e produktit
Number of results: 237
320 … 800 mm
[237]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
CronoTwin-DL 50/160-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
0,75 kW
120 kg
2120946
4
B
CronoTwin-DL 50/160-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
0,75 kW
120 kg
2171352
4
B
CronoTwin-DL 50/160-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
202,2 kg
2121027
5
B
CronoTwin-DL 50/160-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
202,2 kg
2145996
5
B
CronoTwin-DL 50/170-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
1,1 kW
136,1 kg
2120947
4
B
CronoTwin-DL 50/170-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
1,1 kW
136,1 kg
2171353
4
B
CronoTwin-DL 50/170-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
202,2 kg
2121028
5
B
CronoTwin-DL 50/170-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
202,2 kg
2171437
5
B
CronoTwin-DL 50/170-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
216,2 kg
2121029
5
B
CronoTwin-DL 50/170-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
7,5 kW
216,2 kg
2171438
5
B
CronoTwin-DL 50/180-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
244,2 kg
2121030
5
C
CronoTwin-DL 50/200-1,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
1,5 kW
161 kg
2120948
4
C
CronoTwin-DL 50/200-1,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
1,5 kW
161 kg
2171354
4
C
CronoTwin-DL 50/210-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11 kW
335,2 kg
2121031
5
C
CronoTwin-DL 50/210-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
335,2 kg
2171439
5
C
CronoTwin-DL 50/220-2,2/4
4
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
2,2 kW
179 kg
2120949
4
C
CronoTwin-DL 50/220-2,2/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
2,2 kW
179 kg
2171355
4
C
CronoTwin-DL 50/220-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11 kW
335,2 kg
2121032
5
C
CronoTwin-DL 50/220-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
335,2 kg
2171440
5
C
CronoTwin-DL 50/220-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
15 kW
372,4 kg
2121033
5
C
CronoTwin-DL 50/220-15/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
15 kW
372,4 kg
2171441
5
C
CronoTwin-DL 50/260-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
3 kW
212,2 kg
2120950
5
D
CronoTwin-DL 50/260-3/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
3 kW
212,2 kg
2171356
5
D
CronoTwin-DL 50/270-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
3 kW
212,2 kg
2120951
5
D
CronoTwin-DL 50/270-3/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
3 kW
212,2 kg
2171357
5
D
CronoTwin-DL 50/270-4/4
4
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
4 kW
226,2 kg
2120952
5
D
CronoTwin-DL 50/270-4/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
4 kW
226,2 kg
2171358
5
D
CronoTwin-DL 65/110-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3 kW
149,4 kg
2121034
4
A
CronoTwin-DL 65/110-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
149,4 kg
2171442
4
A
CronoTwin-DL 65/120-0,55/4
4
≥0,4
IE2
DN 65
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
108,7 kg
2139468
4
A
CronoTwin-DL 65/120-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
0,55 kW
108,7 kg
2171359
4
A
CronoTwin-DL 65/120-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3 kW
149,4 kg
2121035
4
A
CronoTwin-DL 65/120-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
149,4 kg
2171443
4
A
CronoTwin-DL 65/120-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
4 kW
164,6 kg
2121036
4
A
CronoTwin-DL 65/120-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
164,6 kg
2171444
4
A
CronoTwin-DL 65/130-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
0,75 kW
115,7 kg
2142054
4
A
CronoTwin-DL 65/130-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
0,75 kW
115,7 kg
2171360
4
A
CronoTwin-DL 65/130-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
199,4 kg
2121037
5
A
CronoTwin-DL 65/140-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,1 kW
131,7 kg
2142055
4
A
CronoTwin-DL 65/140-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,1 kW
131,7 kg
2171361
4
A
CronoTwin-DL 65/140-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
199,4 kg
2121038
5
A
CronoTwin-DL 65/140-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
199,4 kg
2171445
5
A
CronoTwin-DL 65/140-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
213,4 kg
2121039
5
A
CronoTwin-DL 65/140-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
7,5 kW
213,4 kg
2164226
5
A
CronoTwin-DL 65/150-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
0,75 kW
138,3 kg
2120953
4
B
CronoTwin-DL 65/150-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
0,75 kW
138,3 kg
2171362
4
B
CronoTwin-DL 65/150-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
220,3 kg
2121040
5
B
CronoTwin-DL 65/150-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
5,5 kW
220,3 kg
2171446
5
B
CronoTwin-DL 65/160-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
1,1 kW
154,4 kg
2120954
4
B
CronoTwin-DL 65/160-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
1,1 kW
154,4 kg
2171363
4
B