Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-CronoTwin-DL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoTwin-DL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto të ulëta të jetëgjatësisë falë efektivitet të optimizuar
 • Përdoret në mënyrë fleksibël në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ftohjes me avantazhe zbatimi falë shkarkimit të kondensatit nëpërmjet dizajnit të optimizuar të lanternit (i patentuar)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Funksioni kryesor/rezervë ose funksionimi gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
Përshkrimi i serive
CronoTwin-DL

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

DL 40/160-4/2

DL

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-L1 me helikë bronzi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë

Aksesorë

 • Mbështetëse për ndërtimin e bazamentit
 • Sensor temperature PTC, rele termike mbrojtëse PTC
 • Motorë të posaçëm
 • Bllokues mekanikë të posaçëm
 • Sisteme rregulluese SC-HVAC, CC-HVAC dhe panele komandimi
 • Fllanxha për lidhje hermetike
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 237
320 … 800 mm
[237]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
CronoTwin-DL 80/170-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
440 mm
11 kW
338 kg
2121055
5
B
CronoTwin-DL 80/170-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
328 kg
2171458
5
B
CronoTwin-DL 80/170-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
440 mm
15 kW
374 kg
2121056
5
B
CronoTwin-DL 80/170-15/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
15 kW
364 kg
2164250
5
B
CronoTwin-DL 80/190-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
15 kW
412 kg
2121057
6
C
CronoTwin-DL 80/190-15/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
15 kW
410 kg
2171459
6
C
CronoTwin-DL 80/190-18,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
18,5 kW
444 kg
2121058
6
C
CronoTwin-DL 80/190-18,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
18,5 kW
442 kg
2171460
6
C
CronoTwin-DL 80/200-18,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
18,5 kW
444 kg
2121059
6
C
CronoTwin-DL 80/200-18,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
18,5 kW
442 kg
2171461
6
C
CronoTwin-DL 80/200-22/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
22 kW
494 kg
2121060
6
C
CronoTwin-DL 80/200-22/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
22 kW
613 kg
2171462
6
C
CronoTwin-DL 80/210-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
3 kW
232 kg
2120966
5
C
CronoTwin-DL 80/210-3/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
3 kW
231 kg
2171375
5
C
CronoTwin-DL 80/220-4/4
4
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
4 kW
245 kg
2120967
5
C
CronoTwin-DL 80/220-4/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
4 kW
244 kg
2171376
5
C
CronoTwin-DL 80/220-30/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
30 kW
716 kg
2121061
6
C
CronoTwin-DL 80/220-30/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
30 kW
715 kg
2171463
6
C
CronoTwin-DL 80/270-5,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
500 mm
5,5 kW
346 kg
2120968
5
D
CronoTwin-DL 80/270-5,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
500 mm
5,5 kW
344 kg
2171377
5
D
CronoTwin-DL 100/145-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
1,1 kW
213 kg
2171378
5
B
CronoTwin-DL 100/145-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
11 kW
383 kg
2171464
6
B
CronoTwin-DL 100/150-1,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
1,5 kW
218 kg
2171379
5
B
CronoTwin-DL 100/150-15/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
15 kW
419 kg
2171465
6
B
CronoTwin-DL 100/160-2,2/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
2,2 kW
234 kg
2171380
5
B
CronoTwin-DL 100/160-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 100
AQ1EGG
500 mm
15 kW
419 kg
2121064
6
B
CronoTwin-DL 100/160-15/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
15 kW
418 kg
2171466
6
B
CronoTwin-DL 100/160-18,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
18,5 kW
451 kg
2158596
6
B
CronoTwin-DL 100/165-22/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
22 kW
485 kg
2161271
6
B
CronoTwin-DL 100/170-3/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
3 kW
254 kg
2171381
5
B
CronoTwin-DL 100/170-30/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
30 kW
716 kg
2171467
6
B
CronoTwin-DL 100/190-30/2
2
≥0,4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
30 kW
746 kg
2121068
6
C
CronoTwin-DL 100/190-30/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
30 kW
745 kg
2171468
6
C
CronoTwin-DL 100/200-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
3 kW
263 kg
2120973
5
C
CronoTwin-DL 100/200-3/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
3 kW
259 kg
2171382
5
C
CronoTwin-DL 100/200-4/4
4
≥0,4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
4 kW
274 kg
2120974
5
C
CronoTwin-DL 100/200-4/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
4 kW
273 kg
2171383
5
C
CronoTwin-DL 100/210-30/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
30 kW
745 kg
2171469
6
C
CronoTwin-DL 100/210-37/2
2
≥0,4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
37 kW
797 kg
2121070
6
C
CronoTwin-DL 100/210-37/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
37 kW
783 kg
2171470
6
C
CronoTwin-DL 100/220-5,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
5,5 kW
348 kg
2120975
5
C
CronoTwin-DL 100/220-5,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
5,5 kW
346 kg
2171384
5
C
CronoTwin-DL 100/250-5,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
5,5 kW
373 kg
2171385
5
D
CronoTwin-DL 100/250-7,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 100
AQ1EGG
550 mm
7,5 kW
395 kg
2120977
5
D
CronoTwin-DL 100/250-7,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
7,5 kW
395 kg
2161270
5
D
CronoTwin-DL 100/260-11/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
11 kW
448 kg
2171386
6
D
CronoTwin-DL 100/270-11/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
11 kW
447 kg
2171387
6
D
CronoTwin-DL 125/190-4/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
4 kW
297 kg
2171388
5
C
CronoTwin-DL 125/210-5,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
620 mm
5,5 kW
372 kg
2171389
5
C
CronoTwin-DL 125/220-5,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 125
AQ1EGG
620 mm
5,5 kW
373 kg
2120982
5
C