Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-CronoTwin-DL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoTwin-DL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto të ulëta të jetëgjatësisë falë efektivitet të optimizuar
 • Përdoret në mënyrë fleksibël në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ftohjes me avantazhe zbatimi falë shkarkimit të kondensatit nëpërmjet dizajnit të optimizuar të lanternit (i patentuar)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Funksioni kryesor/rezervë ose funksionimi gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
Përshkrimi i serive
CronoTwin-DL

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

DL 40/160-4/2

DL

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-L1 me helikë bronzi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë

Aksesorë

 • Mbështetëse për ndërtimin e bazamentit
 • Sensor temperature PTC, rele termike mbrojtëse PTC
 • Motorë të posaçëm
 • Bllokues mekanikë të posaçëm
 • Sisteme rregulluese SC-HVAC, CC-HVAC dhe panele komandimi
 • Fllanxha për lidhje hermetike
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Përzgjedhja e produktit
Number of results: 237
320 … 800 mm
[237]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
CronoTwin-DL 65/160-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
5,5 kW
220,3 kg
2121041
5
B
CronoTwin-DL 65/160-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
5,5 kW
220,3 kg
2171447
5
B
CronoTwin-DL 65/160-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
7,5 kW
234,3 kg
2121042
5
B
CronoTwin-DL 65/160-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
7,5 kW
234,3 kg
2171448
5
B
CronoTwin-DL 65/170-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
1,1 kW
154,4 kg
2120955
4
B
CronoTwin-DL 65/170-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
1,1 kW
154,4 kg
2171364
4
B
CronoTwin-DL 65/170-1,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
1,5 kW
162,4 kg
2120956
4
B
CronoTwin-DL 65/170-1,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
1,5 kW
162,4 kg
2171365
4
B
CronoTwin-DL 65/170-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
430 mm
11 kW
319,1 kg
2121043
5
B
CronoTwin-DL 65/170-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
11 kW
319,1 kg
2145994
5
B
CronoTwin-DL 65/200-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
11 kW
348 kg
2121044
6
C
CronoTwin-DL 65/200-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
11 kW
348 kg
2171449
6
C
CronoTwin-DL 65/200-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15 kW
384 kg
2121045
6
C
CronoTwin-DL 65/200-15/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15 kW
384 kg
2171450
6
C
CronoTwin-DL 65/210-2,2/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
2,2 kW
187 kg
2120957
5
C
CronoTwin-DL 65/210-2,2/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
2,2 kW
187 kg
2171366
5
C
CronoTwin-DL 65/210-15/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15 kW
384 kg
2121046
6
C
CronoTwin-DL 65/210-15/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15 kW
384 kg
2171451
6
C
CronoTwin-DL 65/210-18,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
18,5 kW
416 kg
2121047
6
C
CronoTwin-DL 65/210-18,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
18,5 kW
416 kg
2171452
6
C
CronoTwin-DL 65/220-2,2/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
2,2 kW
187 kg
2120958
5
C
CronoTwin-DL 65/220-2,2/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
2,2 kW
187 kg
2171367
5
C
CronoTwin-DL 65/220-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
3 kW
203 kg
2120959
5
C
CronoTwin-DL 65/220-3/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
3 kW
203 kg
2171368
5
C
CronoTwin-DL 65/220-18,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
18,5 kW
416 kg
2121048
6
C
CronoTwin-DL 65/220-18,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
18,5 kW
416 kg
2171453
6
C
CronoTwin-DL 65/220-22/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
22 kW
581,7 kg
2121049
6
C
CronoTwin-DL 65/220-22/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
22 kW
581,7 kg
2171454
6
C
CronoTwin-DL 65/250-3/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
3 kW
219,4 kg
2120960
5
D
CronoTwin-DL 65/250-3/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
3 kW
219,4 kg
2171369
5
D
CronoTwin-DL 65/250-4/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
4 kW
233,4 kg
2120961
5
D
CronoTwin-DL 65/250-4/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
4 kW
233,4 kg
2171370
5
D
CronoTwin-DL 65/270-5,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
475 mm
5,5 kW
307,7 kg
2120962
5
D
CronoTwin-DL 65/270-5,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
5,5 kW
307,7 kg
2171371
5
D
CronoTwin-DL 80/120-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
400 mm
4 kW
180,4 kg
2121050
4
A
CronoTwin-DL 80/120-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
400 mm
4 kW
180,4 kg
2164240
4
A
CronoTwin-DL 80/130-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
400 mm
5,5 kW
215,1 kg
2121051
5
A
CronoTwin-DL 80/130-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
400 mm
5,5 kW
215,1 kg
2171455
5
A
CronoTwin-DL 80/140-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
400 mm
7,5 kW
229,1 kg
2121052
5
A
CronoTwin-DL 80/140-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
400 mm
7,5 kW
229,1 kg
2167010
5
A
CronoTwin-DL 80/150-1,1/4
4
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
440 mm
1,1 kW
166 kg
2120963
4
B
CronoTwin-DL 80/150-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
1,1 kW
166 kg
2171372
4
B
CronoTwin-DL 80/150-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
246,3 kg
2121053
5
B
CronoTwin-DL 80/150-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
246,3 kg
2171456
5
B
CronoTwin-DL 80/160-1,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
440 mm
1,5 kW
171 kg
2120964
4
B
CronoTwin-DL 80/160-1,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
1,5 kW
171 kg
2171373
4
B
CronoTwin-DL 80/160-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
440 mm
11 kW
328 kg
2121054
5
B
CronoTwin-DL 80/160-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
328 kg
2171457
5
B
CronoTwin-DL 80/170-2,2/4
4
≥0,4
IE3
DN 80
AQ1EGG
440 mm
2,2 kW
194,4 kg
2120965
4
B
CronoTwin-DL 80/170-2,2/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
440 mm
2,2 kW
194,4 kg
2171374
4
B